Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Geçmiş olsun bişey demedımı sonuçla ilgili sıkma canını inş bir sey cıkmaz

Sahur
1 tane tost
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim karpuz

İftar
1 kase şehriye çorbası
2 köfte ve 1 dilim patates+ 2 dilim patlıcan (fırında)
1 bardak didi (sadece 50 kalori reklam yapıyormuş gibi hissettim)
Bir de annem benim için tatlı yapmış ondan yedim 2 tane . ( 2 küçük şekerpare)
2 yemek kaşığı salata
2 dilim karpuz
Üstüne: 1 türk kahvesi
.
Ders çalışıyordum. Şimdi kalktım bir kahve yapıp geri oturacağım.

Kizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Çok geçmiş olsun canım sen en moralini bozma allah dermansız dert vermesin canım

Bir de ben sanırım hiç içtiğim suyu yazmadım. Günlük en az 2.5 litre su içerim genelde. Su içmeyi çok seviyordum çok şükür o konuda bir sıkıntım yok :)
Çok güzel su bakanımız seni ayrı yetten tebrik edecektir

Gecmis olsun tatlim, rabbim dermansizndert vermesin

Hemen kötüsünü düşünme canım.
Biz tr 'ye gideceğiz 1 hafta kalmış, arabanın üstüne bagaj atmışız. Dr bana acil ameliyat olman lazım dedi.
Ayakta operasyon mu yoksa yatmammi gerekiyor dedim, yatarsın dedi.
Bende ben izine gidecem ameliyat filan olmam dedim.
Kortizon ilacı verdi. Acil uzman doktoruna yönlendirdi. Normalde ben arasam kaç ay sonra randevu verirlerdi, doktor acil deyince 2 güne randevu verdiler.
Cuma günüydü gittim, kaç tüp kan verdim, türlü çeşit makinalarla bakıldı , ben sonucları bile beklemeden tr 'ye gittim.
5 hafta iznimi yaptim döndüm. Sonucları ondan sonra öğrendim. Bikac ay daha ilaçlarla tedavi gördükten sonra ev doktorumuz artık yapacağım bişey kalmadı seni hastanede şu doktora yollamam lazim dedi. O doktora gittik, ameliyat için randevu aldik. Ameliyatı yaptılar, ertesi gün annemi aradım ben ameliyat oldum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…