Geçmiş olsun bişey demedımı sonuçla ilgili sıkma canını inş bir sey cıkmazKizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Tsh cok dusuk 0 larda cikmis.t3 mu ne varmis oda cok yuksekmis.sonuclarin anormal dedi sadeceGeçmiş olsun bişey demedımı sonuçla ilgili sıkma canını inş bir sey cıkmaz
Çok aağolasın onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz şükürGözün aydın olsun canım çok sevindim
Çok geçmiş olsun canım sen en moralini bozma allah dermansız dert vermesin canımKizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Çok güzel su bakanımız seni ayrı yetten tebrik edecektirBir de ben sanırım hiç içtiğim suyu yazmadım. Günlük en az 2.5 litre su içerim genelde. Su içmeyi çok seviyordum çok şükür o konuda bir sıkıntım yok :)
Olacak olacakSahur
Yok
İftar
Bulgur pilavı
Tavuk şiş
Salata
Limonata
Zre_
1.5 lt su.
gezegenfeza 15 dk yürüyüş.
30 mekik
Cok sukur canimBugün abla bir sıcaktı bir sıcaktı anlatamam yandık yani allahtan görüşme güzel geçti. Kızımın gelişimi iyiymiş
Uzme canini canm biyopsi mi yaptılar.bu hastalık sitrese gelmez.Çok geçmiş olsun canım sen en moralini bozma allah dermansız dert vermesin canım
Kolay gelsin ablaBende 2 saattir dolabimdakileri seçiyorum.
Yarışı boşaldı nerdeyse
Sabah
2 yumurta ile lorlu biberli omlet
Domates salatalık
1 sb süt
Yeşillik
1 dl ekmek
Öğle
1 kase tavuk çorba
8 yk kapuska
1 dl ekmek
Akşam
6 köfte
3 yk yoğurt
3 yk bulgur pilavı
Şu 2 litre
Spor 300 ip atlama
Gecmis olsun tatlim, rabbim dermansizndert vermesinKizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Superrr boyle devamBir de ben sanırım hiç içtiğim suyu yazmadım. Günlük en az 2.5 litre su içerim genelde. Su içmeyi çok seviyordum çok şükür o konuda bir sıkıntım yok :)
Hmm olaabilir.. stress herseyin başi.. takma hayirlisi herseyinKendimi şiş hissediyorum sabah tartılacağım neden böyleyim bilmiyorum stresliyim son günlerde onun etkisinden sanırım garip bir his
Naptin naptinAbla bana ceza yaz.ne yapimbugun abimde iftardayim.tatli y edim
Hemen kötüsünü düşünme canım.Kizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
2 dilim baklava 1kasik dondurmaNaptin naptin
Ne tatlisi yedin?? Buyukmu / kucukmu? Serbetlimi / sutlumu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?