Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abla bana ceza yaz.ne yapimbugun abimde iftardayim.tatli yedim
Bu saatte ne yapabilirsin canım.
Yürüyüşe çıkabilirseniz çıkın
Aklıma ne geldi.
Geçen senelerde bende abimlerde yemeği fazla yiyince onlarin evin önündeki parka gitmiştik.
Belediye çok güzel aletler koyuyor, onlardan faydalaniyormusunuz

Kizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Geçmiş olsun canım

Yaptığınız egzersizlerin surelerinide yazın
Bugün sabah ogluşla 200 ip atladik okadar sevindi ki zipladikca annem tam benlik bi oyun bulmus diye dusunuyodur sanirim
Aksam da 45 dakika da bel basen kalça kol hareketleri çalıştım nefes nefese kan ter icinde kaldim vala

Gecmis olsun abla.bende emzirdigim icin tedirginm.onuda etkiler dedi dr.ondan uzuldm sutten kesmekte istemiyor 8 aylik daha

Bugün sabah ogluşla 200 ip atladik okadar sevindi ki zipladikca annem tam benlik bi oyun bulmus diye dusunuyodur sanirim
Aksam da 45 dakika da bel basen kalça kol hareketleri çalıştım nefes nefese kan ter icinde kaldim vala
Bende daha kızım bebekken zumba yapmaya başlamıstım sımdıde yapıorum arada bır guluyor ki bıde artık oda hareket yapıor oynuyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…