- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bu saatte ne yapabilirsin canım.Abla bana ceza yaz.ne yapimbugun abimde iftardayim.tatli y edim
Anam o neydi gızNaptin naptin
Ne tatlisi yedin?? Buyukmu / kucukmu? Serbetlimi / sutlumu ??
Anam o neydi gız
Hmm umarım buyuk bı sıkıntı oluşturmaz gecms olsun tekrardanTsh cok dusuk 0 larda cikmis.t3 mu ne varmis oda cok yuksekmis.sonuclarin anormal dedi sadece
Gözün aydın canım bebişler iyiyse bizdeBugün abla bir sıcaktı bir sıcaktı anlatamam yandık yani allahtan görüşme güzel geçti. Kızımın gelişimi iyiymiş
Geçmiş olsun canımKizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Bugün sabah ogluşla 200 ip atladik okadar sevindi ki zipladikca annem tam benlik bi oyun bulmus diye dusunuyodur sanirimYaptığınız egzersizlerin surelerinide yazın
Gecmis olsun abla.bende emzirdigim icin tedirginm.onuda etkiler dedi dr.ondan uzuldm sutten kesmekte istemiyor 8 aylik dahaHemen kötüsünü düşünme canım.
Biz tr 'ye gideceğiz 1 hafta kalmış, arabanın üstüne bagaj atmışız. Dr bana acil ameliyat olman lazım dedi.
Ayakta operasyon mu yoksa yatmammi gerekiyor dedim, yatarsın dedi.
Bende ben izine gidecem ameliyat filan olmam dedim.
Kortizon ilacı verdi. Acil uzman doktoruna yönlendirdi. Normalde ben arasam kaç ay sonra randevu verirlerdi, doktor acil deyince 2 güne randevu verdiler.
Cuma günüydü gittim, kaç tüp kan verdim, türlü çeşit makinalarla bakıldı , ben sonucları bile beklemeden tr 'ye gittim.
5 hafta iznimi yaptim döndüm. Sonucları ondan sonra öğrendim. Bikac ay daha ilaçlarla tedavi gördükten sonra ev doktorumuz artık yapacağım bişey kalmadı seni hastanede şu doktora yollamam lazim dedi. O doktora gittik, ameliyat için randevu aldik. Ameliyatı yaptılar, ertesi gün annemi aradım ben ameliyat oldum diye.
Sagol canimmmmGecmis olsun tatlim, rabbim dermansizndert vermesin
Oooww vala tebrikler canım ben de 40 45 dk farklı bölgeleri çalışıyorum arada mekikte çekmeye çalışıyorum ama okadar hayatta yapamam süpersin vala
Mekik çekebiliyorum kuzum sıksam kendimi 50x2 çekerim soluksuz.
Amin canim sagolasnGecmis olsun tatlim, rabbim dermansizndert vermesin
Ultrasyonla bogazima baktilar birde kan verdm canimUzme canini canm biyopsi mi yaptılar.bu hastalık sitrese gelmez.
buyuk gelenler miBende 2 saattir dolabimdakileri seçiyorum.
Yarışı boşaldı nerdeyse
Hemen kötüsünü düşünme canım.
Biz tr 'ye gideceğiz 1 hafta kalmış, arabanın üstüne bagaj atmışız. Dr bana acil ameliyat olman lazım dedi.
Ayakta operasyon mu yoksa yatmammi gerekiyor dedim, yatarsın dedi.
Bende ben izine gidecem ameliyat filan olmam dedim.
Kortizon ilacı verdi. Acil uzman doktoruna yönlendirdi. Normalde ben arasam kaç ay sonra randevu verirlerdi, doktor acil deyince 2 güne randevu verdiler.
Cuma günüydü gittim, kaç tüp kan verdim, türlü çeşit makinalarla bakıldı , ben sonucları bile beklemeden tr 'ye gittim.
5 hafta iznimi yaptim döndüm. Sonucları ondan sonra öğrendim. Bikac ay daha ilaçlarla tedavi gördükten sonra ev doktorumuz artık yapacağım bişey kalmadı seni hastanede şu doktora yollamam lazim dedi. O doktora gittik, ameliyat için randevu aldik. Ameliyatı yaptılar, ertesi gün annemi aradım ben ameliyat oldum diye.
Oklava şart sana bence102 o
2 dilim baklava 1kasik dondurma
Bende daha kızım bebekken zumba yapmaya başlamıstım sımdıde yapıorum arada bır guluyor ki bıde artık oda hareket yapıor oynuyor falanBugün sabah ogluşla 200 ip atladik okadar sevindi ki zipladikca annem tam benlik bi oyun bulmus diye dusunuyodur sanirim
Aksam da 45 dakika da bel basen kalça kol hareketleri çalıştım nefes nefese kan ter icinde kaldim vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?