mecbur kutusunda gidecek bunalır arabanın içinde atlar zıplar beni cırmalar o sinirle valla atarım bagaja akıllı akıllı kutusunda gidecek o yüzden
Amaan diyim klima açık gidin bunalmasın pisicik.boxa koymayın yolcuklukta box iyi gelmiyor
Yumuk yumuk al kucağına onu ne tatlı olur .
hayırlı cumalar canımbir selam veremedim yoğunluktan, hayırlı cumalarınız olsun,
Tamam bura saati 6 ya dogru tartilirim ben yinekızçelerimmm
akşam 7 gibi tekrar tartılıp kilo bildirebilirsiniz
az kaldı ramazan bitince rutin düzenimize giricez
mecbur kutusunda gidecek bunalır arabanın içinde atlar zıplar beni cırmalar o sinirle valla atarım bagaja akıllı akıllı kutusunda gidecek o yüzden
Revize
Günaydın ballı kaymaklar;
Geçen hafta 75,6 kg
Bu hafta 73,8 kg
Fark 1,8 kg
yüzde % 2,38
6 saat ankaradan antalya ya gideceğizKızzz olmazzzz.
Kaç saatlik yol?
6 saat ankaradan antalya ya gideceğiz
kız o evin adamı gibi kıyamayız bizde ona arada durup hava aldırırız tuvaletini yaptırırız.
Aman soluklansın hayvan kıyamadımmm.
Tamam abla daha iyi olurkızçelerimmm
akşam 7 gibi tekrar tartılıp kilo bildirebilirsiniz
az kaldı ramazan bitince rutin düzenimize giricez
Ben tam ters yapmısım ozaman fark eskı kıloya bolunup 100 le carpılıyor du degılmıCandysisters 0,34 canım.
kız o evin adamı gibi kıyamayız bizde ona arada durup hava aldırırız tuvaletini yaptırırız.
Ben tam ters yapmısım ozaman fark eskı kıloya bolunup 100 le carpılıyor du degılmı
Tesekkur ederım bu aradaCandysisters 0,34 canım.
Tesekkur ederım bu aradaben boyleyim işte bin kerede yapsam unutuyorum bazu seylerı yemek yaparken bıle kırk kere yaptgm yemek ama bıan bumuydu şumuydu kalıorum accayıp unutkanlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?