- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
Belki bendede odem vardir. Zannediyorumki var aralarindan 2 tanesi var suan
pati
Süperr ❤❤❤❤
Adı ne?
omega 3 alman lazım düzenli canımTesekkur ederım bu aradaben boyleyim işte bin kerede yapsam unutuyorum bazu seylerı yemek yaparken bıle kırk kere yaptgm yemek ama bıan bumuydu şumuydu kalıorum accayıp unutkanlık var
teşekkür ederim canım ama daha yolun başındayım 15 kg var vermem gerekenSende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim tatlım
evet tatile ablam kemoterapi alıyordu bitti radyoterapi başlamadan önce dinlenmesi lazımdı hep birlikte gidiyoruz işte ani bir kararlaTatile mi? Bizde bu sene antalyayi dusunuyorduk eylule kaldi
İzmirde yim canım aynen gündüz imkansız dışarı çıkmakBurası da çok sıcak canım mardindeyim ben gündüzleri dışarı çıkmak imkansizlasti sen Nerdesin?
B12 vermstı doktrpati
omega 3 alman lazım düzenli canım
teşekkür ederim canım ama daha yolun başındayım 15 kg var vermem gereken
evet tatile ablam kemoterapi alıyordu bitti radyoterapi başlamadan önce dinlenmesi lazımdı hep birlikte gidiyoruz işte ani bir kararla
Mercimek çorbasıHanımlar ya bana yemek soyleyın kafayı yemem yakındır bulamıorum yemek ya
Hoşgeldin banuşum, nasılsınSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Biraz geç oldu ama Hayırlı cumalar
moni Ayşemmm kızzzzzzzz çok özledim seni
Şu bayram sonrası yine Sibele başlasak da bir kendimize gelsek birde oturup şöyle güzel bir keyif yapsak
Maalesef malum artılarım vardı ama şükür en azından 1 kgsundan kurtuldum darısı diğer 2 - 3 kilonun başına
Sizlerde şöyle bir göz gezdirdim bildirimler güzel gibiİnşallah herkes biraz daha hedefine ulaşır
Hepinizi kocaman öpüyorum kızçeler
Allaha emanet olun
Faslye yok mantarda yok tesekkur ederım .ben yemek buluorum aslnda ama kocam sagolsun patlıcan turlu dedım yok dedı hergun don dolas aynı yemeklerMercimek çorbası
Taze fasulye
Tavuk, mantar sote
Salata/ cacık
Ben Varim abla, nasil yapiliyor anlatsanaKızlar size bir teklifim var
Malum önümüz bayram,
Bol bol büyükleri dolaşıyoruz , her gittiğimiz yerde şahane ikramlar oluyor.
Herbirimiz güzel kilolar verdik.
Bir bayram emeklerimizin ziyan olmasına izin vermeyelim.
En az 2 hafta şeker orucuna varmisiniz?
Benimle birlikte kararlı bir şekilde 2 hafta geçirmek isteyen beni etiketleyerek ismini yazdırsın.
Bayram kilo vermemize engel olmasın
Ben bayramda hıcbır yere gtmıyorum oyuzden sıkıntı yokKızlar size bir teklifim var
Malum önümüz bayram,
Benimle birlikte kararlı bir şekilde 2 hafta geçirmek isteyen beni etiketleyerek ismini yazdırsın.
BENDE VARIMKızlar size bir teklifim var
Malum önümüz bayram,
Bizdede aynı aslindaFaslye yok mantarda yok tesekkur ederım .ben yemek buluorum aslnda ama kocam sagolsun patlıcan turlu dedım yok dedı hergun don dolas aynı yemekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?