- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
Aldım bı ara hatta ıgnede yaptırdım 1 hafta ama yok hala aynıyım eşimde ole o bana der unutturma ben ona derım unuttrma
Vitamin mi alsan acaba?
Genciz kız daha..
Aldım bı ara hatta ıgnede yaptırdım 1 hafta ama yok hala aynıyım eşimde ole o bana der unutturma ben ona derım unuttrma
Sormaa yaşlılığmızı hıc dusunemıom artık bırbırımıze bakar sen kımsın derız herlde
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Sormaa yaşlılığmızı hıc dusunemıom artık bırbırımıze bakar sen kımsın derız herlde
Bende 27 sayılırım tatlim 91 liyim :) bak yasin yasima kilon kiloma27 canım. :).Senin kaç? :)
Teşekkür ederim tatlim daha ilk haftam ya ondandir artık öyle olacağını sanmam ama çok şükür tabi 3 kilo gitti3 kilo mu verdincok vermissn tebrikler
Çok saol canimm
Sende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim tatlımGünaydın ballı kaymaklar;
Geçen hafta 75,3 kg
Bu hafta 73,8 kg
Fark 1,5 kg
yüzde % 1,99
Günaydın ballı kaymaklar;
Geçen hafta 75,3 kg
Bu hafta 73,8 kg
Fark 1,5 kg
yüzde % 1,99
Tatile mi? Bizde bu sene antalyayi dusunuyorduk eylule kaldi6 saat ankaradan antalya ya gideceğiz
Burası da çok sıcak canım mardindeyim ben gündüzleri dışarı çıkmak imkansizlasti sen Nerdesin?Çok sıcak bi hava var kızlar off yanıyor ortalık
Şekerim üstüme alındım 1200 atlarım bakBenimde midem ağzıma geliyor yaa sanki kusacak gibi oluyorum bazı vicdansıLar var onlarda organ yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?