Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evimi karincalar basti, kac adet saymadjm ama hahahahha
Sonra biseyler daha oldu onu gec
Firinim bozuldu
Bardak kirdim suan disim agriyor

tek ilgimi ceken kisim sonra biseyler oldu onu gec kismi. noldu ordaa? :)
tam sopaliksin haa hadi kavgalasalim ban nasil biseymis acaba

moni mesaj sayisi mi getirdi size tek tekkk yazmisin mesajlari hepsini bir alintilamamisin :))

ban bilmeyen üye yapmışlar vaaay beee.

tek ilgimi ceken kisim sonra biseyler oldu onu gec kismi. noldu ordaa? :)

moni mesaj sayisi mi getirdi size tek tekkk yazmisin mesajlari hepsini bir alintilamamisin :))

ban bilmeyen üye yapmışlar vaaay beee.
Bilmiyorum bani senden ogrendim. Yok sen coklu alintiyi sevmiyorsunn ondan :d

Iyi akşamlar hanımlar yoğun bir dönemdeyim. Kayınpederim geldi pazartesi çocukları memlekete göndereceğim inşallah. Menü vereyim

Sahur yok

Iftar
Mercimek çorba
Etli güveç
Biraz pilav
Cacık
Salata

Az karpuz
Biraz kiraz yiyeceğim

Su 1.5 lt
Spor yine yok maaalesef

Canim coook skkin buraya yazarken bile aglayasim gelio
Offf anlatiyorum iftara yarim saat kala yemeklerim hazr dedim hi 15 dkka tv ye bakim sonrada masayi hazrlayim nese uzandim haberlere bakiorum veee uyumusum of of .kizim da telefon video izlio iftar saatine yakin esim gelmis oda anahtari is yernde unutmus olacak ya zile basmis kapiyi tekmelemis telefonu arams yok acan yok geri ise gtms anahtari almis o ara uyandim ben ... Bende diorum ki ezan vakti gelmis bu adam daha nie gelmedi tabi kostr kostr masa hazrliom bu kapidan bir girdi bana bir bagirio bir bagirio bende saniyorumki aradi duymadim die adam kapiyi kiracakmis nerdeyse . olu gbi uyumusum ya insan zili duymazmi isteyerek yapmadim diorum dinlemio gece uyuyon gnduz uyuyon bana bir saydirio birdaha basini yastga dahi koyma ben evdeyken benimde bir moralim bozuldu basladim aglamaya ikimzde yemek yemedk hala acim .
Bu arada uyuyon dedgi kac saat biliomsnz 3.bucukda uyudum 6.5 da uyandm gndz uyurdum kzmla bu sefer oda uyumadi ordanda bi yarim saat uyudum bu kadar .ama canim cok skldi hakli olabilid ama ben de isteyerek uyumadm ki normalde tele gelen msj sesine uyanirim .bende olmedigim icin kusura bakma dedim olseydim bu kadar sinir yapmazdin dedim cok canim skldi ya

Anladım teşekkür ederim:)

Okuyunca üzüldüm ya şimdi nasıl aranız hani gidip sakince konuşmaya çalışsanız çözseniz

Uzulme.canim.uyuduguna.degil.sana.bisy.oldu.diye.korkup.sinirlenmistr

Bilmiyorum bani senden ogrendim. Yok sen coklu alintiyi sevmiyorsunn ondan :d

vaaaayyy beni unutmamissin laaakin yanlis anlamissin :d baskalariyla olan alintilarda karisiyo diye istemiyorum benim mesajlarda sknti yokk alintilayablrsin hepsini :)

ban iyidir ban bilinmez mii. taktik mantik yok ban ban baaaannn

Okuyunca üzüldüm ya şimdi nasıl aranız hani gidip sakince konuşmaya çalışsanız çözseniz
Suan ise gitti gelince sakinlemis olur muhtemelen ama insan bi gorunce sarilir oh cok korktum bisey oldu diye falan der ne biliyim cok mu dizi izledim acaba

eski dizilerinden di sanirim doktorla ilgili biseydi ama tabi ondan daha guzel dedgin bir dizi varsa oda olur bosta kaldkca izlerim
the good doctor i diyosun. ne tarz sevdigine bağlı. dizi guzeldi ama yarım kaldi 1 sezon bitti 2. sezon cekilmeye baslamamis.
oyuzden bitmis diziler tercihim..
fantastik seversen doktor who guzel. korkunnclu fantastik seversen supernatural :) ( bitmemis olsa da sezon sayısı fazla izle izle bitmez : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…