Evimi karincalar basti, kac adet saymadjm ama hahahahha
Sonra biseyler daha oldu onu gec
Firinim bozuldu
Bardak kirdim suan disim agriyor
tam sopaliksin haa hadi kavgalasalim ban nasil biseymis acaba
Bilmiyorum banitek ilgimi ceken kisim sonra biseyler oldu onu gec kismi. noldu ordaa? :)
moni mesaj sayisi mi getirdi size tek tekkk yazmisin mesajlari hepsini bir alintilamamisin :))
ban bilmeyen üye yapmışlar vaaay beee.
Yaza yenileri basliyor ya onlara bakacaz yada netten bulup izlices artikEvet ya hepsi sezon finali oldu ne izliceksem
hosbuldum canim . hangi dizi? ben bu ara iki uc tane diziyi gectimde :)
Anladım teşekkür ederim:)Kuzum, izinden dönen üye olduğun için dönüş hesaplaman şu şekilde olacak:
izine ayrıldığın kilon-güncel kilon=fark/izine ayrıldığın kilon*100=sonuç/izinli kalınan etap sayısı
Elif_merve( 64,7/// % )375. Etapta 2. takımdan, bildirimsiz 64,7 kg ile izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Yüzdesi 201'e bölündü.Hedef güncelleme: 59
Örneğin, eğer bugün listeye girmiş olsaydın şu şekide olacaktı:
Elif_merve( 64,7/81,2/-16,5/ %-0,13 )375. Etapta 2. takımdan, bildirimsiz 64,7 kg ile izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Yüzdesi 199'a bölündü.Hedef güncelleme: 59
Fazlaso.zararli.canmmMeyve gercekten bu kadar zararli mi
Canim coook skkin buraya yazarken bile aglayasim gelio
Offf anlatiyorum iftara yarim saat kala yemeklerim hazr dedim hi 15 dkka tv ye bakim sonrada masayi hazrlayim nese uzandim haberlere bakiorum veee uyumusum of of .kizim da telefon video izlio iftar saatine yakin esim gelmis oda anahtari is yernde unutmus olacak ya zile basmis kapiyi tekmelemis telefonu arams yok acan yok geri ise gtms anahtari almis o ara uyandim ben ... Bende diorum ki ezan vakti gelmis bu adam daha nie gelmedi tabi kostr kostr masa hazrliom bu kapidan bir girdi bana bir bagirio bir bagirio bende saniyorumki aradi duymadim die adam kapiyi kiracakmis nerdeyse . olu gbi uyumusum ya insan zili duymazmi isteyerek yapmadim diorum dinlemio gece uyuyon gnduz uyuyon bana bir saydirio birdaha basini yastga dahi koyma ben evdeyken benimde bir moralim bozuldu basladim aglamaya ikimzde yemek yemedk hala acim .
Bu arada uyuyon dedgi kac saat biliomsnz 3.bucukda uyudum 6.5 da uyandm gndz uyurdum kzmla bu sefer oda uyumadi ordanda bi yarim saat uyudum bu kadar .ama canim cok skldi hakli olabilid ama ben de isteyerek uyumadm ki normalde tele gelen msj sesine uyanirim .bende olmedigim icin kusura bakma dedim olseydim bu kadar sinir yapmazdin dedim cok canim skldi ya
En.iyisini.yapmissn.canm.Evet ben benimkileri hesaplattım 35 tl tutuyor indirimli hali onun yerine gidip valiz aldım o da aynı fiyattı
Uzulme.canim.uyuduguna.degil.sana.bisy.oldu.diye.korkup.sinirlenmistrCanim coook skkin buraya yazarken bile aglayasim gelio
Offf anlatiyorum iftara yarim saat kala yemeklerim hazr dedim hi 15 dkka tv ye bakim sonrada masayi hazrlayim nese uzandim haberlere bakiorum veee uyumusum of of .kizim da telefon video izlio iftar saatine yakin esim gelmis oda anahtari is yernde unutmus olacak ya zile basmis kapiyi tekmelemis telefonu arams yok acan yok geri ise gtms anahtari almis o ara uyandim ben ... Bende diorum ki ezan vakti gelmis bu adam daha nie gelmedi tabi kostr kostr masa hazrliom bu kapidan bir girdi bana bir bagirio bir bagirio bende saniyorumki aradi duymadim die adam kapiyi kiracakmis nerdeyse . olu gbi uyumusum ya insan zili duymazmi isteyerek yapmadim diorum dinlemio gece uyuyon gnduz uyuyon bana bir saydirio birdaha basini yastga dahi koyma ben evdeyken benimde bir moralim bozuldu basladim aglamaya ikimzde yemek yemedk hala acim .
Bu arada uyuyon dedgi kac saat biliomsnz 3.bucukda uyudum 6.5 da uyandm gndz uyurdum kzmla bu sefer oda uyumadi ordanda bi yarim saat uyudum bu kadar .ama canim cok skldi hakli olabilid ama ben de isteyerek uyumadm ki normalde tele gelen msj sesine uyanirim .bende olmedigim icin kusura bakma dedim olseydim bu kadar sinir yapmazdin dedim cok canim skldi ya
Bence de bir de evde kızınız olduğu için daha çok endişelenmiştirUzulme.canim.uyuduguna.degil.sana.bisy.oldu.diye.korkup.sinirlenmistr
Bilmiyorum banisenden ogrendim. Yok sen coklu alintiyi sevmiyorsunn ondan :d
Suan ise gitti gelince sakinlemis olur muhtemelen ama insan bi gorunce sarilir oh cok korktum bisey oldu diye falan der ne biliyim cok mu dizi izledim acabaOkuyunca üzüldüm ya şimdi nasıl aranız hani gidip sakince konuşmaya çalışsanız çözseniz
Uzulme.canim.uyuduguna.degil.sana.bisy.oldu.diye.korkup.sinirlenmistr
haklisiniz tabiki ama elimde olan bisey degil ki ne bilimBence de bir de evde kızınız olduğu için daha çok endişelenmiştirCandysisters
Aynen.cocuguda.cok.merak.etmiatr.allh.korusun.zehirlenme.bayilma.vs.diyeBence de bir de evde kızınız olduğu için daha çok endişelenmiştirCandysisters
the good doctor i diyosun. ne tarz sevdigine bağlı. dizi guzeldi ama yarım kaldi 1 sezon bitti 2. sezon cekilmeye baslamamis.eski dizilerinden di sanirim doktorla ilgili biseydi ama tabi ondan daha guzel dedgin bir dizi varsa oda olur bosta kaldkca izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?