- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tebrikler
Allah korusunAnladım canım benim bende öyle böleyim bari 400ü tek seferde yapmaya çalışırken gidiyodum az daha
1 olacak abla yanlış yazmışım benKötü deyil canım
2 dilim ekmek bana göre biraz çok
Kısır bulgur vücutta ödem yapar
Karpuz en tatlı meyvalardan olduğu için sabah yada öğlen tercih edilmeli
Aynen tatlım yaa buarada sen kaç yaşındasın?Ben yanlışlıkla bir yerlere girdim.abim bilgisayar öğretmeni.teknisyen allahtan ona halletdirdim.yoksa kafayi yerdimmenüyü alt alta yazmayida öğrendim..çok kolaymis birşey bilmemezlik ah
Ben yanlışlıkla bir yerlere girdim.abim bilgisayar öğretmeni.teknisyen allahtan ona halletdirdim.yoksa kafayi yerdimmenüyü alt alta yazmayida öğrendim..çok kolaymis birşey bilmemezlik ah
Inşallah canım zamanla arttıralım bakalim şeker orucuna başlıyo muyuz yarın?Allah korusun
Geçen hafta ilk başladığımızda tek seferde 100 anca yapıyordum. Şimdi 250 'ye çıkardım.
Haftaya dahada artar insallah
Sarma kısır en sevdigim1 olacak abla yanlış yazmışım ben
31 ben küçük olma tamam miAynen tatlım yaa buarada sen kaç yaşındasın?
Sorma canm her akşam bir yere davetliyim sürekli tatli getiriyolar hep geri ceviriyom.1kez dayanamadim yedim yemez olaydimInşallah canım zamanla arttıralım bakalim şeker orucuna başlıyo muyuz yarın?
Acayip imtihan olacak bize varya bayram önü heryer şeker tatlı çikolata... eve de aldık eşim çocuk istiyor mecburen bende kutusuna bakıp duruyorum
Ama 27yimm31 ben küçük olma tamam mi
Sen neden gitmiyorsun msmleketeIyi geceler kızlar. Kadir geceniz mübarek olsun.
Yarın sabah miniklerimi gönderiyorum memlekete. Eşyalarını hazırladım. Bir süre ayrı kalacağızAllah sağ salim kavusmamizi nasip etsin.
Hepinize hayırlı geceler
Menüm
Sahur
Peynir ve 2 dl ekmek
Iftar
Mercimek çorba
Biraz bulgur pilavı
Sebzeli et yemeği
Karpuz ve kiraz
Su 1 lt
Spor yine yok.
Oh iyi bari sorun halloldgna sevindimInyernetde sorun yaşadım az kaldı gruba kavusamicam sandimabim halletdi
Insan yenmeyince çok canı istiyo ama yedikten sonraki pişmanlık varya o çok kötü bişey iste o suçluluk duygusuSorma canm her akşam bir yere davetliyim sürekli tatli getiriyolar hep geri ceviriyom.1kez dayanamadim yedim yemez olaydim
Dayanamayıp yersen canım o gün yürüyüşe çık. Yakmaya çalış. Tabi ki insaniz canımız çeker ama emeklerimizde boşa gitmesin değil mi?Insan yenmeyince çok canı istiyo ama yedikten sonraki pişmanlık varya o çok kötü bişey iste o suçluluk duygusu
Biz burda böyle hergün bir bina inşaa eder gibi birer birer tuğla koyuyoruz ya bisey yediğim anda sanki hepsi yıkıldı bütün emeğim boşa gitti gibi hissediyorum ama insaniz sonuçta yemeden de olmuyo canım yaa mutlaka telafi edilir tabi abartmamak sartiyla
Çok tatlısınBen yanlışlıkla bir yerlere girdim.abim bilgisayar öğretmeni.teknisyen allahtan ona halletdirdim.yoksa kafayi yerdimmenüyü alt alta yazmayida öğrendim..çok kolaymis birşey bilmemezlik ah
Ama 27yimm
Ama 27yimm[/QUOTE gidem kendimi köprüden atam.atam da kurtulam.yaslandim desene bana abla de
Tabiki tatlım çok haklısın mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür yine iradeli ilerliyorum benim ciddi ciddi yeme problemim vardı obez sınıfındayim ve okadar çok kalorili yiyecekler yiyodum ki bir günde aklın hayalin almaz yani inşallah böyle devam edebilirim.Dayanamayıp yersen canım o gün yürüyüşe çık. Yakmaya çalış. Tabi ki insaniz canımız çeker ama emeklerimizde boşa gitmesin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?