Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anladım canım benim bende öyle böleyim bari 400ü tek seferde yapmaya çalışırken gidiyodum az daha
Allah korusun
Geçen hafta ilk başladığımızda tek seferde 100 anca yapıyordum. Şimdi 250 'ye çıkardım.
Haftaya dahada artar insallah

Allah korusun
Geçen hafta ilk başladığımızda tek seferde 100 anca yapıyordum. Şimdi 250 'ye çıkardım.
Haftaya dahada artar insallah
Inşallah canım zamanla arttıralım bakalim şeker orucuna başlıyo muyuz yarın?
Acayip imtihan olacak bize varya bayram önü heryer şeker tatlı çikolata... eve de aldık eşim çocuk istiyor mecburen bende kutusuna bakıp duruyorum

Sorma canm her akşam bir yere davetliyim sürekli tatli getiriyolar hep geri ceviriyom.1kez dayanamadim yedim yemez olaydim

Sen neden gitmiyorsun msmlekete

Sorma canm her akşam bir yere davetliyim sürekli tatli getiriyolar hep geri ceviriyom.1kez dayanamadim yedim yemez olaydim
Insan yenmeyince çok canı istiyo ama yedikten sonraki pişmanlık varya o çok kötü bişey iste o suçluluk duygusu
Biz burda böyle hergün bir bina inşaa eder gibi birer birer tuğla koyuyoruz ya bisey yediğim anda sanki hepsi yıkıldı bütün emeğim boşa gitti gibi hissediyorum ama insaniz sonuçta yemeden de olmuyo canım yaa mutlaka telafi edilir tabi abartmamak sartiyla

Dayanamayıp yersen canım o gün yürüyüşe çık. Yakmaya çalış. Tabi ki insaniz canımız çeker ama emeklerimizde boşa gitmesin değil mi?

Dayanamayıp yersen canım o gün yürüyüşe çık. Yakmaya çalış. Tabi ki insaniz canımız çeker ama emeklerimizde boşa gitmesin değil mi?
Tabiki tatlım çok haklısın mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür yine iradeli ilerliyorum benim ciddi ciddi yeme problemim vardı obez sınıfındayim ve okadar çok kalorili yiyecekler yiyodum ki bir günde aklın hayalin almaz yani inşallah böyle devam edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…