- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Yarinki tartida first round baslasin ozman
Buarada hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kizlar Rabbim tüm dualarinizi kabul etsin insallah
Vala mi diyosun
Bak 2 gündür ağzıma lokma koymadım eminsin dimi?
Amin kuzum, inşallah.
HoşgeldiiiMiyoş geldii.. ❤❤
2 gündür.. Spor da yok menü de yok. Sigara ve şekersiz kahve dışında hiçbir şey geçmedi boğazımdan.Spor falan zaten aklıma bile gelmedi.
Ben çamaşıra iniyorum, sen çıkıyorsun, ida iyiymiş.Ben evi temizledim camasira cikiyorum. Aksama camiye iftara gidiyoruz yemekt e yok :)) gorsrzz
Ben kendime guvenemiyorum bayramda zaten evdeim bi kaynanamlara gdecez okadar cay kahve ne bilim sekersiz dusunemiorumTmm o zaman, biz yarın başlayalım
@Sarayca
@guziss35
Çarşamba
@MorVampirella
Nurciloji
Bayramdan sonra
@Dumbledore
@damlapal
Candysisters
Sizde yazın ne zaman başlıyorsunuz
Benim makine felan cati katinda o yuzden cikiyomBen çamaşıra iniyorum, sen çıkıyorsun, ida iyiymiş.
Duyun turkiyedekiler, avrupadakilerin halini görün
Benim makinada bodrumda canım o yüzden iniyorumBenim makine felan cati katinda o yuzden cikiyomah ah aynen abla cik yukari in asagi geciyo zaman.turkiyede olsan birak camasiri cik otur cay bahcesinde ic demli cayini ooooohhh
Çok çok çok aminYada al mangalini git piknik yap emaveri demle allahim allahimm allahim seneyeninsallah cok aminnn
HarikasınKizlar bi tartilayim dedim 97.4 kg ciktim
Nasıl oluyor.cahilligime verinBen çamaşıra iniyorum, sen çıkıyorsun, ida iyiymiş.
Duyun turkiyedekiler, avrupadakilerin halini görün
Hii anladimBenim makinada bodrumda canım o yüzden iniyorum
Estağfurullah canım cahillik deyil, görmediginizden. Yaşamasam bende bilmezdim.Nasıl oluyor.cahilligime verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?