- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Sizin icin ekstra hareket oluyor biraz zorlu tabi amaEstağfurullah canım cahillik deyil, görmediginizden. Yaşamasam bende bilmezdim.
Hollandada evler genelde dublex, makinayı nere müsaitse oraya koyuyorlar. Demekki zehra da cati katına çıkarmış, benim akrabamın makinasıda çatıdaydı.
Benim ev düz ayak, tr deki normal daireler gibi. Çamaşır makinası yerini bodruma koymuşlar. Evim m2 olarak burdakilere gore biraz buyuk ama kalabalıktık, bende o yüzden yukarı almadım. Çamaşır yıkamaya, asmaya bodruma iniyorum
Ben de oyle vala bugun tum gun modemde sikinti vardi odüm koptu giremiycem diye ama sonunda duzeldiInyernetde sorun yaşadım az kaldı gruba kavusamicam sandimabim halletdi
Etiket yapacagin zaman @ bu işareti koyup kişinin kullanıcı adını yazıyoruz zaten çıkıyor oraya tıklıyoruzYa kizlar imdat bu isim etiketlemeyi nasil yapiyorsunuz biri bana ogretsin lutfeeeeennnnnn
En fazla tek seferde 250 yapabiliyorum.Menumu de yazayim da
Sabah firinda patatesli yumurta cay
Ara seftali
Aksam tavuk sote bulgur pilavi cacik
Su 2 ye tamamlarim
45 dk egzersiz 250 ip ( atlarkenn cok nefesim daraldi kalbim carpti oyuzden biraktim)
Bide sey sorcam 400 ip ya hani sizde hepsini arka arkaya mi yapiosunuz yoksa boluyo musunuz parcalara? Ben hepsini bianda yapmaya calisinca canim cikiyo
Maharetli arkadaşlar buraya alıntı yaparSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Rabbim şu mübarek gecede edeceğiniz tüm duaları kabul etsin ….Aminnn
Bu arada şu şeker orucunun kurallarını biri bana yazabilirmibakayım yiyorsa bende yapmaya niyetleneyim de Sibele gittiğimde en azından eski kilomun az altında çıkayımda bari bir aferin alayım Hem belki banada motivasyon olur Hatta olayın iç yüzünü anlayınca olmadı bizim kızlarlada yaparız da onlarda bayram sonrası daha çabuk motive olur toparlanırlar
Kötü deyil canım
Anladım canım benim bende öyle böleyim bari 400ü tek seferde yapmaya çalışırken gidiyodum az dahaEn fazla tek seferde 250 yapabiliyorum.
2 yada 3 e bölüyorum canım
Ben yanlışlıkla bir yerlere girdim.abim bilgisayar öğretmeni.teknisyen allahtan ona halletdirdim.yoksa kafayi yerdimBen de oyle vala bugun tum gun modemde sikinti vardi odüm koptu giremiycem diye ama sonunda duzeldi
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?