Çok iyi şekeri kesince göbek ve popodan daha rahat kilo veriyorsunHatta arkadas dediki kiz sen ne zayif lamissin kac kilo verdin nasil verdinn dedi bayagi sevindim
Ha şöyle on olunca tamamdır cano
Günaydın kızlar huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
AnliyorumÇalıştığım için gönderiyorum çocukları.
Amin teşekkür ederim kaptanım.
Rabbim emeklerinin karsiligini bos cikarmaz canim hakkinda hayrlisi neyse o olsun insallahÇok yorucu stresli bir gün geçirdim hala kendime gelemedim bugun tercihlerin son günü ve ben bugun tırnaklarımla kazıyarak mezun oldum tercih yapabilmek için lütfen dua edin bana çok ihtiyacım var işleri halledip az bi gözyaşı döküp rahatlayıp geleceğim aranıza . Sabah yapabilecekken iki dakikalık iş için 12 saat uğraştırdılar beni bitmiş durumdayım .. @gezegenfeza 20000 adım atmışımmoni miyaww__
geçmiş olsun canım daha iyimisin, nasıl oldun?Herkez uuuyuyor heralde, ben bas boyun agrisindan uyuyamiyorum ya
Sagol abla geveye gore iyiyim ama var daha agrigeçmiş olsun canım daha iyimisin, nasıl oldun?
Olsun canım ger kalktığında birde kalori harcıyorsunHerkese iyi günlerrrr. ❤❤
Olsun canım ger kalktığında birde kalori harcıyorsun
Hergün bu performansı bekliyorum
Bir kac yildir var bende abla boyun agrisi omuzumdan geliyor, kas diyorlar meslrgim agirmis ondan olabilirm is. Seneye tr gittimi orda gitmeyi dusunuyorum. Bide stress sinirde bayagi etkiliyorBaşını anlarımda boynun niye ağrıyor
Ay ne güzel karnemde var artık ellerine sağlıkzezeozge kuzumm karnen hazır,
tekrar hayırlı olsun ömrün boyunca kilo sorunun hiç olmasın inşallah.
seaBahAR püsküütümm
zezeozge 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 3,1
Nisan / 1,3
Mayıs / 1,8
Haziran / 1,1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (562. Etap) ( 69,0 )
Bitiş Kilosu (573. Etap) ( 61,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,58% )
Toplam Süre ( 12 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,88% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 608 )
Yorum : Sevgili Sekerportakalimm 3 Mart 2018 (562. Etap) ve 69 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 8 Haziran 2018 (573. Etap) tarihinde toplam 7,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız 60 kilo olan hedefini 81 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
10. Takımdanzezeozge 12 haftada 7,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
Bir kac yildir var bende abla boyun agrisi omuzumdan geliyor, kas diyorlar meslrgim agirmis ondan olabilirm is. Seneye tr gittimi orda gitmeyi dusunuyorum. Bide stress sinirde bayagi etkiliyor
Wuhuuzezeozge kuzumm karnen hazır,
tekrar hayırlı olsun ömrün boyunca kilo sorunun hiç olmasın inşallah.
seaBahAR püsküütümm
zezeozge 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 3,1
Nisan / 1,3
Mayıs / 1,8
Haziran / 1,1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (562. Etap) ( 69,0 )
Bitiş Kilosu (573. Etap) ( 61,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,58% )
Toplam Süre ( 12 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,88% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 608 )
Yorum : Sevgili Sekerportakalimm 3 Mart 2018 (562. Etap) ve 69 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 8 Haziran 2018 (573. Etap) tarihinde toplam 7,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız 60 kilo olan hedefini 81 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
10. Takımdanzezeozge 12 haftada 7,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
Gecmis olan canım mesleğin neydi.bende de boyun tutulması oluyor.sag sol donmuyorBir kac yildir var bende abla boyun agrisi omuzumdan geliyor, kas diyorlar meslrgim agirmis ondan olabilirm is. Seneye tr gittimi orda gitmeyi dusunuyorum. Bide stress sinirde bayagi etkiliyor
Nurcişim 22 Haziran'da mezun edicem seni bak ona göre kilo ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?