Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Hepimize şimdiden saglicakla guzel kilo vermeler
hoşgeldin canım, ben senin ne kadar azimli olduğunu, listenin hakkını sonuna kadar verdiğini çok iyi biliyorum. İnşallah burası sana iyi gelir ve hep beraber güle oynaya kilolarımızı veririz.

iyiyim canım, sen nasılsın?
64.8 dim geçen perşembe bonusum, zaten 61-63 dolanıyordum, sanırım son zamanlarda fazla almadım

61-63 müüüü bende baya aldın sandım hee :)) nedir ki sana üç beş kilo asıl bonus düşünsün nasıl vereceğini

Yavrular nasıl? Geçen sene sınavın falan vardı bittimi onlar kısacası nörüyün hacı

Hele hele antepli :)) abla nerde olursan ol rekabet değişmeyen tek gerçek

Bonus Vs Antepia27

Ayyy banusum canım benim
Her rakip senin kadar tatlı olsa
ayca="Sarayca, post: 56334770, member: 641964"]hoşgeldin canım, ben senin ne kadar azimli olduğunu, listenin hakkını sonuna kadar verdiğini çok iyi biliyorum. İnşallah burası sana iyi gelir ve hep beraber güle oynaya kilolarımızı veririz. [/QUOTE]

[/QUOTE]

Saraycaaaaaaaam insallah iyi gelecek 10.takima geçmekle 10 numara bir karar vermusimdir
Canım bu durum 2015 hatırlattı bana
Ramazan'ı şerifte takıma davet etmiştin ve çok güzel bir yıl yaşamıştık
Yine bir ramazani şerif ve yine sen ve yine bir başlangic bu durum heyecanlandirdi meni

Tünaydın hanımlar, dün gece çok geç uyudum ve sabah işe geç kaldım , işleri yeni toparladım şimdi 1 saat kestireyim, bu gün şekersiz hayata bismillah dedim bakalım neler olacak,
Saraycam burda misin. Ay ne güZEL. . Antepia27 abla da burdaymis. Hadi Size güZEL Kilo vermeler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…