Tünaydın hanımlar, dün gece çok geç uyudum ve sabah işe geç kaldım , işleri yeni toparladım şimdi 1 saat kestireyim, bu gün şekersiz hayata bismillah dedim bakalım neler olacak,
hoşgeldin canım, ben senin ne kadar azimli olduğunu, listenin hakkını sonuna kadar verdiğini çok iyi biliyorum. İnşallah burası sana iyi gelir ve hep beraber güle oynaya kilolarımızı veririz.Merhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Hepimize şimdiden saglicakla guzel kilo vermeler
iyiyim canım, sen nasılsın?Nasılsın kuzumÇok kilo almadın dimi
iyiyim canım, sen nasılsın?
64.8 dim geçen perşembe bonusum, zaten 61-63 dolanıyordum, sanırım son zamanlarda fazla almadım
Tmm canım ne zaman başlarsan yazMerhaba ben tatildeyim çok sık giremiyorum pazartesi nasipse normal düzenime döneceğim siz ne derseniz uyarım
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Nasıl dalarsan dal canım, arada dalın sizBen böyle dalıyorum kusura bakmayın emi
[/QUOTE]Ayyy banusum canım benim
Her rakip senin kadar tatlı olsa
ayca="Sarayca, post: 56334770, member: 641964"]hoşgeldin canım, ben senin ne kadar azimli olduğunu, listenin hakkını sonuna kadar verdiğini çok iyi biliyorum. İnşallah burası sana iyi gelir ve hep beraber güle oynaya kilolarımızı veririz.
Hoşgeldin canım
Eyvallah :)Teravih için 20 dakika yazıyorum. Ev işini saymıyorum, ekstra ütü yada cam silme olursa sayarım.
Hoşgeldiniz insallah hep birlikte başarırİz.Merhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Saraycam burda misin. Ay ne güZEL. .Tünaydın hanımlar, dün gece çok geç uyudum ve sabah işe geç kaldım , işleri yeni toparladım şimdi 1 saat kestireyim, bu gün şekersiz hayata bismillah dedim bakalım neler olacak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?