Emredersiniz kaptanimNurcişim 22 Haziran'da mezun edicem seni bak ona göre kilo ver.
Gecmis olsun nein varSahura kalkmicam yarın dişçiye gidicem..cerrahi ile alacaklar korkuyom
ahh ahh duyulandımAy ne güzel karnemde var artık ellerine sağlıkmoni kaptancıgım mimik ejderhan okulunu bitirdi
Vücûd ağırlığımın yüzde onu gitmiş çok iyi yaa bu açıdan hiç bakmamıştım
Evde degildimNiye kızz
Aa biz onu küçükken içerdik.kusburnu gibi ekşimsi kırmız i renkliBu.arada.int.uzun.zamndr.gotdugm.bi.bitki.war.narçiçegi.cayi.metobolizma.hizlndrma.ozelligi.warms.icenlr.bays.memnun.dun.esime.aldrdm.
Sabh.kahwltidad.ictm.gunde.enfazl2fincnmis.bide.gece.yatrkn.icerm.
Ins.faydasi.olur.olumlu.olursa.solerm.sizde.icersnz.kizlr
Paylaşımların çok güzel ellerine saglik
Aynn.ole.eksimsi.kipkirmiziAa biz onu küçükken içerdik.kusburnu gibi ekşimsi kırmız i renkli
Rica.edrm.buldkca.atiyorm.hepimizz.fit.hanimlar.olucazzzPaylaşımların çok güzel ellerine saglik
Merakla bekliyorum umarim guzel sonuclar alirsin bizde faydalanirizBu.arada.int.uzun.zamndr.gotdugm.bi.bitki.war.narçiçegi.cayi.metobolizma.hizlndrma.ozelligi.warms.icenlr.bays.memnun.dun.esime.aldrdm.
Sabh.kahwltidad.ictm.gunde.enfazl2fincnmis.bide.gece.yatrkn.icerm.
Ins.faydasi.olur.olumlu.olursa.solerm.sizde.icersnz.kizlr
Camiyle aramızda bir duvar var canım. Cami benim yan komşumAllah kabul etsin Camii size yakın mı oralarda her yerd camii yok buradaki gibi abla
Geçmiş olsun canımBir kac yildir var bende abla boyun agrisi omuzumdan geliyor, kas diyorlar meslrgim agirmis ondan olabilirm is. Seneye tr gittimi orda gitmeyi dusunuyorum. Bide stress sinirde bayagi etkiliyor
Anliyorum
@Sekerportakalimm kuzumm karnen hazır,
tekrar hayırlı olsun ömrün boyunca kilo sorunun hiç olmasın inşallah.
@seaBahAR püsküütümm
@Sekerportakalimm 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 3,1
Nisan / 1,3
Mayıs / 1,8
Haziran / 1,1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (562. Etap) ( 69,0 )
Bitiş Kilosu (573. Etap) ( 61,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,58% )
Toplam Süre ( 12 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,88% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 608 )
Yorum : Sevgili Sekerportakalimm 3 Mart 2018 (562. Etap) ve 69 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 8 Haziran 2018 (573. Etap) tarihinde toplam 7,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız 60 kilo olan hedefini 81 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
10. Takımdan @Sekerportakalimm 12 haftada 7,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
Günaydın kızlar nasılsınız şekersiz beslenmeye başladım inş güzel sonuç alırısz
geçmiş olsunSagol abla geveye gore iyiyim ama var daha agri
Merhaba ben tatildeyim çok sık giremiyorum pazartesi nasipse normal düzenime döneceğim siz ne derseniz uyarımTmm o zaman, biz yarın başlayalım
Sarayca
@guziss35
Çarşamba
@MorVampirella
Nurciloji
Bayramdan sonra
@Dumbledore
damlapal
Candysisters
Sizde yazın ne zaman başlıyorsunuz
Pisicik getirmedik patiyi kız arkadaşının yanına abimlere bıraktık ondan 2 ay küçük kız var orada
Vaaay yaşlarımız da aynı bende 91liyim.
Kilon kiloma yaşın yaşıma uyuyor artık rakibim sensinn.
Ooy Pati
❤❤❤❤
Yuhh.
Guzummm
Karatay zeytinyağının bi kısmını suratına sürüo kalan kısmını da elleriyle yalamak suretiyle yediği ve bunları yaparken güzelliğimi buna borçluyum dediği an bitti benim için.
Can ablam.
Selam Sarayca ablam. Ben miyoş 27 yaşındayım.. İibf mezunu bir ev hanımıyım.Evliyim. Bir kedişim var. Buraya başladığımda 100 düm. 80lerdeyim şimdi ama durdum bakalım ne zaman toparlanacak.
Seni parçalarımm.
Seni se parçalarımm.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Seviyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?