- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Şimdi 82 kiloyla başladığım diyet gibi şimdide 72 ile diyete tekrar başlıyorum . Adetim 5 gün geçti korkudan spor yapamıyorum aslında yapsamda birşey olmaz ama yine de korku işte. Pazartesi doktora gidecem hem troitimi kontrol ettirece hem anemiye ve enfeksiyon a baktiracamamin inşallah
sen zaten listede devam edip paylaşım izinliydinpazartesi tartı bildirimiyle iznin de bitiyor, sonrasında bol paylaşım bekliyorum kuzum
Çook teşekkür ederim.Oy maşallah ablama ne mutlu yaa sana evladını büyütmüş yetiştirmiş şimdi bayramlarda ona kahvaltıya gidiyosun Rabbim bizlere de o günleri nasip etsin inşallah afiyet olsun canım benim kızına da çok sevgiler
Uuuu ben görmeyeli yeni isimler var bazı isimlerde eksik
Kızçelerimmm
pazartesi itibari ile
bol paylaşım
menü
spor
su
pazartesi & cuma tartı
bildirimleri düzenli yapılacak
gezegenfeza
@bluedolphin
miyaww__
Zre_
E Ezgi osman
Nurciloji
G guziss35
@EFfatmagul
@Sekerportakalimm
serguzestt
G Gurbetkusu91
Monaalizza
@MorVampirella
Y Ya habibi
Elif_merve
@Dumbledore
damlapal
Sarayca
Antepia27
O zaman ben atarlanınca ufak bi hatırlatma yap canım.Şimdi 82 kiloyla başladığım diyet gibi şimdide 72 ile diyete tekrar başlıyorum . Adetim 5 gün geçti korkudan spor yapamıyorum aslında yapsamda birşey olmaz ama yine de korku işte. Pazartesi doktora gidecem hem troitimi kontrol ettirece hem anemiye ve enfeksiyon a baktiracam
Ben artık buradayım bildirimde bulunurumO zaman ben atarlanınca ufak bi hatırlatma yap canım.
Sporda bir müddet yapma.
Hakkında hayırlısı olsun
Ben de biraz kahvaltı yaptıktan sonra erken saatlerde sarma ve tatlı yedim ama akşam sadece şu içip günü bitiricemKızlar bayramın ilk günü gezi yerlerini tamamlamış ve hiç tatlı, börek, şeker yemeyerek günü kurtarmış bulunmaktayım
Kocam kendi memketinde hüzünlü bir bayrammm
Kocam kendi memketinde hüzünlü bir bayrammm
Vallah Ramazan boyu 72 ve 74 arası gitti geldi. 82 ile diyete başladım 3 ayda 72 oldumKaç kilosun canım atlamisim
Olur bende dünkünü yazdımSelam kizlar anca eve geldim bayram gezmesinden.
Ben bugun tartilamadim zamanim olmadi ama dun tartilmistim onu yazsam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?