Ay tatli degilde sarma yiye yiye bi hal oldum, onumuzdeki butun ay sarma gormek istemiyorumKimler tatlı yedi
Orucu bozdu
200 gramada sukur abla, ne yazikki herzaman fazla gitmiyor bi donem duruyo bi donem fazla veriliyooBu sabah çok erken kalktığım için tartılmadım, dün iftardan1 saat evvel tartılmıştım.
Geçen hafta 68.900
Bu hafta 68.700
Fark 200 gr
Buna şükür , pazar günü tatlı vs. Tıkınmasaydım çok daha güzel sonuç alırmışım
Kız ben sadece 6 tane yedimAy tatli degilde sarma yiye yiye bi hal oldum, onumuzdeki butun ay sarma gormek istemiyorum
Israr edince tabaktaki en sagliklisi sarma gozume geldi hep
Bizde yorgunluk deyilde uykusuzluktan butik durumdayızİyi akşamlar kızlar pertim çıkmış durumdayım küçüğü uyurum. büyük oglani doyurup yaticam hemen inşallah
Küçük gezerken çok mız mız di acayip yoruldum bayram mi gezdik rezil mi olduk belli değil.
Çocuklarla çok zorlandım yeni eve geldik sayilir
Yani bozulfu gibi bisey orucummu yaniKız ben sadece 6 tane yedim
Yok bugün affedelim yarından itibaren daha dikkatli olYani bozulfu gibi bisey orucummu yani
HarikaHerkese selaammm.
İyi bayramlarrr. ❤❤❤
Biz anca eve girdik Adıyamanlı herifle evlenirsem böyle 67 tane amcası olur.Bugün sadece tek tarafı bitirebildik..
Antep usulü baklavalar vardıı ve ben yemedimmmmmmm oleeyyy.
Geçmiş olsun canımValla bizi sormayın annemlerdeyim buyuk oğlan iyileşti küçük oğlan hem diş hem nezle oldu gece ateşlendi kayınvalidemde re gittik çocuk daha kotu oldu apar topar geri eve geldik yollarda sıcaktan Pert olduk neyse iki gün evdeyim sağlıklı beslenmeye spora start veriyorum
Harika
Bende çoğunda çıkarttırmadım.
Bir tanesi dinlemedi neler neler çıkardı.
Israr etti ama ben dr izin vermiyor, şeker sınırdaymış dedim yemedim.
Kadın bana bir üzüldü.
Yani mübarek gün böyle olsun istemezdim.
Tmm ikram ediyorsunuz iyi hoş ısrar niye
Cok.hossun.canm.hababm.sinifndki.saat2de.taksimde.gibi.olmusBende her gittiğim yere bir önceki yerde yedik deyip geri çevirdim.
Cok.hossun.canm.hababm.sinifndki.saat2de.taksimde.gibi.olmus)ama.iyi.taktik
Ayy sen Mor wampir misin. Ay unuttm başka bi nick daha mı vardi. Canım ya . Kaptan mi oldun sen. Ben 2 bebe anaSJ oldum uleeee. Bugün ki tarti foto atiyim
2 saat yazarim canımgezegenfeza abla spormu bilmem ama toplam 4 saat mutfak temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?