Çok iyi yapmışsın canım güle güle giy inş niye kaç gündür benimde aklımda aslında bi elbise alıp normal bedenden küçük hırslanmak için güzel taktikSelam kızlar bugün eşim evdeydi şöyle bir dolaşalım dedik avmye gittik bi bluz ve kot beğendim çok hoşuma gittiler ama kendi bedenimi almadim giydiğim bedenden baya baya küçüklerini aldımbutceme gore fazlada para bayildim aslinda hayatımda ilk defa böyle birşey yapıyorum gardrobumda gözümün önüne ascam onları ve içlerine girmeye caliscam sirf hirslaniyim diye
Çok ise yararSelam kızlar bugün eşim evdeydi şöyle bir dolaşalım dedik avmye gittik bi bluz ve kot beğendim çok hoşuma gittiler ama kendi bedenimi almadim giydiğim bedenden baya baya küçüklerini aldımbutceme gore fazlada para bayildim aslinda hayatımda ilk defa böyle birşey yapıyorum gardrobumda gözümün önüne ascam onları ve içlerine girmeye caliscam sirf hirslaniyim diye
Saol canım benim ins giyebilirimÇok iyi yapmışsın canım güle güle giy inş niye kaç gündür benimde aklımda aslında bi elbise alıp normal bedenden küçük hırslanmak için güzel taktik
Demi ama canım yaa bak iki kişi tarafından onaylamışım demekki doğru bisey yaptımÇok ise yarar
Bende tr de öyle yapıyordum.
Hatta 3 sene önce aldığım elbiseye bu sene girdim. Harika bir duygu.
Daha küçük kıyafetlerimde var, onlarada birkaç ay içinde girerim.
Selam kızlar bugün eşim evdeydi şöyle bir dolaşalım dedik avmye gittik bi bluz ve kot beğendim çok hoşuma gittiler ama kendi bedenimi almadim giydiğim bedenden baya baya küçüklerini aldımbutceme gore fazlada para bayildim aslinda hayatımda ilk defa böyle birşey yapıyorum gardrobumda gözümün önüne ascam onları ve içlerine girmeye caliscam sirf hirslaniyim diye
Sagol canım benim hepimiz inşallah zayıflara öyle güzel şeyler var ki mağazalardaİnşallah en kısa zamanda sağlıcakla giyersin canım
Yemedim ablaSanada
Tatlı yeme
HaHarikasin ablam. Bayram bayram kaçamak yok mu yani . Ben sacmaliyorum da... yarın da ablama kahvaltıya gidecz ama.ben dé p.tsi baslcamİyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir
5zeytin
3 dlm tam tahıllar ekmek
Domates
Bir iki parça karpuz
Öğle
Az yağda yumurta
Ara
Tarçınlı süt
Akşam
Yogurt
Bir dlm civarında ekmek
6/7 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Şu 3 lt civarında
Spor 3 mil lesli
moni gezegenfeza Zre_
Teşekkürler kaptancanim. Ben takımınizda böyle takılsam sana yuk olur muyum ki. Tanıdığım arkadaslarin olması beni motive ediyor. Temmuz ayında 57 Kilo olmalıyım . P.tesi yeniden kendime cekiduzen vercem . Yardimlarinza ihtiyaçm var daOy oyy tartı fotosu hayalden de öte çok güzellll
HaHarikasin ablam. Bayram bayram kaçamak yok mu yani . Ben sacmaliyorum da... yarın da ablama kahvaltıyagidecz ama.ben dé p.tsi baslcam
Teşekkürler kaptancanim. Ben takımınizda böyle takılsam sana yuk olur muyum ki. Tanıdığım arkadaslarin olması beni motive ediyor. Temmuz ayında 57 Kilo olmalıyım . P.tesi yeniden kendime cekiduzen vercem . Yardimlarinza ihtiyaçm var da
Ben geldimm hayirli bayranlar hepinize.Benim icin bugunden itibaren zorlu bir surec basladi kizima tuvalt egtimine basladim bugun oglnden ssnra bakalim neler olacak .ve suan yeni uyuttum onu uyuturken bende uyukladim ya basim dustu dustu durdu resmen uyusammi bilemedimki
Selamlar menumu yazayim
Kahvalti menemen peynir yesillik cay
Ara bir muz
Ara karpuz
Aksam yemegi tavuk izgara
Mantar yemegi
Su 2 litreyi gecti
Spor 10 000 adim
moni gezegenfeza Zre_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?