Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok iyi yapmışsın canım güle güle giy inş niye kaç gündür benimde aklımda aslında bi elbise alıp normal bedenden küçük hırslanmak için güzel taktik

Çok ise yarar
Bende tr de öyle yapıyordum.
Hatta 3 sene önce aldığım elbiseye bu sene girdim. Harika bir duygu.
Daha küçük kıyafetlerimde var, onlarada birkaç ay içinde girerim.

Çok iyi yapmışsın canım güle güle giy inş niye kaç gündür benimde aklımda aslında bi elbise alıp normal bedenden küçük hırslanmak için güzel taktik
Saol canım benim ins giyebilirim kendi bedenim baya güzel olmuştu aslında sonra kolumdan bacağımdan geçmeyecek boylarını aldım eşim diyo napiyosun sen dedim sen karisma kadin isi bu anlamazsin
Bide uzun elbise hayalim var böyle yazlık uçuş uçuş çiçekli bisey şimdi giyemiyorum giysem hic yakismiycak ahh bi zayiflasam

Çok ise yarar
Bende tr de öyle yapıyordum.
Hatta 3 sene önce aldığım elbiseye bu sene girdim. Harika bir duygu.
Daha küçük kıyafetlerimde var, onlarada birkaç ay içinde girerim.
Demi ama canım yaa bak iki kişi tarafından onaylamışım demekki doğru bisey yaptım inşallah o harika duyguyu bende bizde bu gruptaki herkeste yaşar tatlım hepimizin mutlu olduğu kilolara gelmesini can ı gönülden diliyorum

İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla giyersin canım

İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir
5zeytin
3 dlm tam tahıllar ekmek
Domates
Bir iki parça karpuz

Öğle
Az yağda yumurta

Ara
Tarçınlı süt

Akşam
Yogurt
Bir dlm civarında ekmek
6/7 kaşık mercimekli bulgur pilavı

Şu 3 lt civarında
Spor 3 mil lesli

moni gezegenfeza Zre_

HaHarikasin ablam. Bayram bayram kaçamak yok mu yani . Ben sacmaliyorum da... yarın da ablama kahvaltıya gidecz ama.ben dé p.tsi baslcam

Oy oyy tartı fotosu hayalden de öte çok güzellll
Teşekkürler kaptancanim. Ben takımınizda böyle takılsam sana yuk olur muyum ki. Tanıdığım arkadaslarin olması beni motive ediyor. Temmuz ayında 57 Kilo olmalıyım . P.tesi yeniden kendime cekiduzen vercem . Yardimlarinza ihtiyaçm var da

Verom sen yaparsın kuzum biraz hareket kat hayatına metanın maşallah i var suyuna spor una dikkat et
Abur cubur da abartma olur çünkü sen öylede verirsin insallah

Hayırlı bayramlar canım kolay gelsin egitiminiz

Selamlar menumu yazayim
Kahvalti menemen peynir yesillik cay
Ara bir muz
Ara karpuz
Aksam yemegi tavuk izgara
Mantar yemegi
Su 2 litreyi gecti
Spor 10 000 adim
moni gezegenfeza Zre_

Selam canim menüm karbon almamissin protein var yeşillik meyvevar birde yoğurt veya süt görmek isterdim
Sporun ve sporunda çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…