Hoşgeldin canım, tabiikiTeşekkürler kaptancanim. Ben takımınizda böyle takılsam sana yuk olur muyum ki. Tanıdığım arkadaslarin olması beni motive ediyor. Temmuz ayında 57 Kilo olmalıyım . P.tesi yeniden kendime cekiduzen vercem . Yardimlarinza ihtiyaçm var da
Hayırlı uğurlu olsunAbla küçük pilates topu, pilates lastiği orta sertlikte, 2 kg lik dambıl, ip malzemelerimi aldımgezegenfeza
Asla bozmadımOkadar haklısın ki tatlım normalde böyle değildi bayramda sessiz kaldı buralar kızların birçoğu memlektelerine felan gitti sanırım yoğun geçiyor bayram
Şeker orucunu bozdunuz mu yoksa kiiizzzzzses verin bize 10. Takım ahalisi
Eğer öyleyse de geç değil bayramda elimizde patlama ihtimalini moni kaptanımız söylemişti eğer bozan varsa sil baştan yaparız pazartesiden itibaren 21 gün yeterki yazın siz
Kolay gelsin canım. Kızmak ne haddime sizleri gaza getirmek için biraz esprili yaklaşıyorum. Yürüyüşlerin dakikasını yada adım sayılarını yazarsan sevinirsinKizlr.iyi.gecelr.
gezegenfeza .nolur.kizma.spor.bakanm.aksmlar.esimle.yuruyus.disinda.bosy.yapmiyorm.cocouktan.wait
Bulursam.soru.cozuyorm.21temmzxa.sinawm.war.
Teşekkürler. Şimdi kahvaltıya davete gidiyrz .umarım abartmadan dönerimHoşgeldin canım, tabiiki
Nerede hareket, orada bereket
Gecmis olsun canim neyin var ben geriden geriden okuyarak geliyorumdaIyi günler kızlar 2 gündür yatıyorum hastayım.
Sagol tesekkur ederim insallah kolay gelirHayırlı bayramlar canım kolay gelsin egitiminiz
Tamam tesekkr ederimCanım tatlı dışında herşey çok güzel neyse ki onunda öğlen yemişsin
Kendine tatlı cezası 2mil lesli ver bir şey kalmaz umarim
Dengeli ve güzel menü canım
Vaktin yok galiba bir salata veya yeşillik akşam veya öğledeiyi olurdu
Tebrikler
Arkadaşlar cuma çok çabuk geliyor bugünlerde sıkı tutmazsa ak desteklemezsek 10takim zor duruma düşer
Amacımız 10.takimi 1.etmek 10.takimi 1.olurken bizimde zayiflamamiz bunun için buradayız
Hepiniz e hayırlı geceler
Mor Vampirella @Sarayca vorones 7.takimda yola beraber çıktığım arkadaşlarımızdir
İyi geceler hem eski hem yeni takım arkadaşlarım
Selam kızlar, dönüş yolunda felaket trafiğe kaldık ve eve şimdi girdik. Perte çıktım resmen.
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın
Teşekkürler abla kendime bir düzen oluşturup başlayacağım düzenli sporumaHayırlı uğurlu olsun
Allah bol bol kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?