Kahvalti
Cay
Yumurta
Peynir
Salatalik
Misafrlige gttik malesefki tatli
Oglen salatalik
Tarcinli sut
Aksam
Mercimek corba
3lt su 300 ip atlamaZre_ gezegenfeza
Haklısın tatlım meyvelerin yanında süt veya yoğurt tercih etseydim çok daha güzel olurdu daha dikkat etmeye çalışırım sagolSelam canim menüm karbon almamissin protein var yeşillik meyvevar birde yoğurt veya süt görmek isterdim
Sporun ve sporunda çok güzel canım
İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
Yumurta
Peynir
5zeytin
3 dlm tam tahıllar ekmek
Domates
Bir iki parça karpuz
Öğle
Az yağda yumurta
Ara
Tarçınlı süt
Akşam
Yogurt
Bir dlm civarında ekmek
6/7 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Şu 3 lt civarında
Spor 3 mil lesli
moni gezegenfeza Zre_
Okadar haklısın ki tatlım normalde böyle değildi bayramda sessiz kaldı buralar kızların birçoğu memlektelerine felan gitti sanırım yoğun geçiyor bayramBugün bu kadar arkadaşlarımızdan 3kisi menü vermis
Menü vermedigimde kendimden biliyorum sağlıksız besleniyor olabiliriz kaçamağımizda olsa menü verme konusunda birbirimi uyaralim arkadaslar
Afiyet olsun canım menuñ gayet guzelMenüye ek 1 dlm karpuz
Okadar haklısın ki tatlım normalde böyle değildi bayramda sessiz kaldı buralar kızların birçoğu memlektelerine felan gitti sanırım yoğun geçiyor bayram
Şeker orucunu bozdunuz mu yoksa kiiizzzzzses verin bize 10. Takım ahalisi
Eğer öyleyse de geç değil bayramda elimizde patlama ihtimalini moni kaptanımız söylemişti eğer bozan varsa sil baştan yaparız pazartesiden itibaren 21 gün yeterki yazın siz
Yoğurt üzerine tarcın attın ama tatlı isteğini yinede kesmedi heralde kuzum üzerine fincan tatlisu yemissinSlmmkizlr.
Sabah.karatay.kahwltisi.
2haslanms.yumurta.
1caybardagi.kuruyemis.2cewiz.
Corekotlu.peynir.zeytin.yesillik.
1kase.yogurt.uzerine.tarcin.
2-3 saat.sonra.1tane
Fincan.tatlisi.az
Sekerli:)
Aksam.peynir.soganli.domatesli.salata.3 4 dilim.karpuz.
3lt.su.
Zre_
Maşallah sana tatlım tabi haklısın tek başımıza yapabilsek hiçbirimiz burada olmazdık bende buaraya karşı çok sorumlu hissediyorum kendimi eşim hadi şunu yiyelim bunu yapalım dediği zaman takımdaki kızlara ne derim tartida fazla cikarsam diye direkt hayır diyorum insallah yakalayacaksindir tatlim ben inaniyorum biraz göz attimda cok hareketli faal bir takimdan gelmissin ama burada da arkadaslrimiz kaptanimiz herkes birbirnden iyi burasinda bayram bitsin şenlenecektir eminimAynen canım menü spor su katılım çok önemli yanlız yapabilsek zaten buralarda olmayız
32 kilodan fazla mı Allah in izniyle
Arkadaşlar imin desteği
Menü vermem gerek nasıl yazayım
Cuma tartıda takımı zor durumda koyarım gibi telkinlerle vermeye calustim
Bir kopukluk yaşadım kendime yeni bir sayfa açmak için yeni bir başlangıç için geldim insallah burdada o heyecanı ve motivasyon u yakalarim
Slmmkizlr.
Sabah.karatay.kahwltisi.
2haslanms.yumurta.
1caybardagi.kuruyemis.2cewiz.
Corekotlu.peynir.zeytin.yesillik.
1kase.yogurt.uzerine.tarcin.
2-3 saat.sonra.1tane
Fincan.tatlisi.az
Sekerli:)
Aksam.peynir.soganli.domatesli.salata.3 4 dilim.karpuz.
3lt.su.
Zre_
Maşallah sana tatlım tabi haklısın tek başımıza yapabilsek hiçbirimiz burada olmazdık bende buaraya karşı çok sorumlu hissediyorum kendimi eşim hadi şunu yiyelim bunu yapalım dediği zaman takımdaki kızlara ne derim tartida fazla cikarsam diye direkt hayır diyorum insallah yakalayacaksindir tatlim ben inaniyorum biraz göz attimda cok hareketli faal bir takimdan gelmissin ama burada da arkadaslrimiz kaptanimiz herkes birbirnden iyi burasinda bayram bitsin şenlenecektir eminim
Insallah canim benim de tek temennim buİnşaallah canım eski takımımın şuanda devam eden en eski uyesiyimdir canım çok azimli çok katımı yuksek hırslı bir takımdır
Aynı coşkuyu heyecanı buralarda yaşayacağız insallah canım hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?