Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvalti
Cay
Yumurta
Peynir
Salatalik

Misafrlige gttik malesefki tatli

Oglen salatalik

Tarcinli sut

Aksam
Mercimek corba

3lt su 300 ip atlama Zre_ gezegenfeza

Canım tatlı dışında herşey çok güzel neyse ki onunda öğlen yemişsin
Kendine tatlı cezası 2mil lesli ver bir şey kalmaz umarim

Dengeli ve güzel menü canım
Vaktin yok galiba bir salata veya yeşillik akşam veya öğledeiyi olurdu
Tebrikler

Selam canim menüm karbon almamissin protein var yeşillik meyvevar birde yoğurt veya süt görmek isterdim
Sporun ve sporunda çok güzel canım
Haklısın tatlım meyvelerin yanında süt veya yoğurt tercih etseydim çok daha güzel olurdu daha dikkat etmeye çalışırım sagol

Menüye ek 1 dlm karpuz

Bugün bu kadar arkadaşlarımızdan 3kisi menü vermis
Menü vermedigimde kendimden biliyorum sağlıksız besleniyor olabiliriz kaçamağımizda olsa menü verme konusunda birbirimi uyaralim arkadaslar
Okadar haklısın ki tatlım normalde böyle değildi bayramda sessiz kaldı buralar kızların birçoğu memlektelerine felan gitti sanırım yoğun geçiyor bayram
Şeker orucunu bozdunuz mu yoksa kiiizzzzz ses verin bize 10. Takım ahalisi
Eğer öyleyse de geç değil bayramda elimizde patlama ihtimalini moni kaptanımız söylemişti eğer bozan varsa sil baştan yaparız pazartesiden itibaren 21 gün yeterki yazın siz

Aynen canım menü spor su katılım çok önemli yanlız yapabilsek zaten buralarda olmayız
32 kilodan fazla mı Allah in izniyle
Arkadaşlar imin desteği
Menü vermem gerek nasıl yazayım
Cuma tartıda takımı zor durumda koyarım gibi telkinlerle vermeye calustim
Bir kopukluk yaşadım kendime yeni bir sayfa açmak için yeni bir başlangıç için geldim insallah burdada o heyecanı ve motivasyon u yakalarim

Yoğurt üzerine tarcın attın ama tatlı isteğini yinede kesmedi heralde kuzum üzerine fincan tatlisu yemissin neyse aksam hafif gecmis en azından afiyet olsun tatlim

Maşallah sana tatlım tabi haklısın tek başımıza yapabilsek hiçbirimiz burada olmazdık bende buaraya karşı çok sorumlu hissediyorum kendimi eşim hadi şunu yiyelim bunu yapalım dediği zaman takımdaki kızlara ne derim tartida fazla cikarsam diye direkt hayır diyorum insallah yakalayacaksindir tatlim ben inaniyorum biraz göz attimda cok hareketli faal bir takimdan gelmissin ama burada da arkadaslrimiz kaptanimiz herkes birbirnden iyi burasinda bayram bitsin şenlenecektir eminim

Karatay uygun güzel menü canım
Ama o fincan tatlısı Karatay teyze görse ne derdi o olmamış canim

İnşaallah canım eski takımımın şuanda devam eden en eski uyesiyimdir canım çok azimli çok katımı yuksek hırslı bir takımdır
Aynı coşkuyu heyecanı buralarda yaşayacağız insallah canım hep beraber

Insallah canim benim de tek temennim bu artik yatsam iyi olacak bugun fazla gezmisim heralde yorgun ve yine aç hissediyorum sana ve tum arkadsllarima iyi geceler hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…