- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Sözüm sana değil zaten canım benim sen bayram boyunca hepimizden cok buradaydın seker orucunu da kusursuz yaptığına eminimAsla bozmadım
Tekrardan başa sarmaya vaktim yok.
16 gün sonra tr yolcusuyum çünkü
Tebrik ederim seni canimmHerkese merhabaaaa..
Bayram bitti artık, çok şükür.
Diyeti hiç bozmadım. Baklavaları değil, ayranları içtim hep.Bu hafta iyice sıkmalı.. ❤❤❤
Tebrik ederim seni canimm
4 hafta kalacağız.Sözüm sana değil zaten canım benim sen bayram boyunca hepimizden cok buradaydın seker orucunu da kusursuz yaptığına eminim
Demek turkiye ye geliyorsun ne güzel tatlım ne kadar süre kalacaksın?
Ben hep evdeydim canım gidemedik memlekete pek bayram gibi geçmedi yani haliyle bozmadım ama kilo verişim baya yavaşladı gram gram gidiyor artık aslında normal olanı da bu farkındayım hayırlısı bakalim ağustosa kadar 75leri bari gorseydimTeşekkür ederim canım.
Senin bayramın nasıl geçti, uyabildin mi diyete?
Iyi bakalim canım hayırlısıyla gelin4 hafta kalacağız.
Evet bozmadım şükür, bugünde mevlit var, onuda atlatırsam benden iyisi yok.
Yarında şevval ayı orucu tutmak istiyorum. Bakalım nasıl olacak
Ben hep evdeydim canım gidemedik memlekete pek bayram gibi geçmedi yani haliyle bozmadım ama kilo verişim baya yavaşladı gram gram gidiyor artık aslında normal olanı da bu farkındayım hayırlısı bakalim ağustosa kadar 75leri bari gorseydim
Durmak değilde tatlım böyle 100 200 gram felan gidiyoGitmemenizdede bir hayır varmış kuzum en azından diyetine sadık kaldın.
Ne zamandır diyettesin daha durmaması lazım aslında..
Sanki uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı ablalarımı görmüş gibi hissediyorum valla ne güzel oldumoni ablamm vesile oldu
Evet bizdede hedef varCuma günü kaptanim iz bize hedef verirdi burda böyle bir uygulama varmı yoksa başlayalım mı
İlk hedef menden geldin
108.9
Ailemiz büyüdü sayenizdeSanki uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı ablalarımı görmüş gibi hissediyorum valla ne güzel oldumoni ablamm vesile oldu
Yine yoldayım kuzum son 3 kapımız kaldı , sonra eve gidip yatağa atıcam kendimi. Yani inşallalÇok yol gezdin abla iyi dinlenmeler sana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?