- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kraker hazır gıda, şeker orucunda yasakMenum:
Sabah:
1 filtre kahve
2 kepekli ekmek arasina bir dilim peynir
Ara:
2 bardak yesil cay
1 nektarin
Oglen:
2 kraker
Ustune diyet kirmizi biber sos
Su
Ara
1 fincan filtre kahve
Ananas
Aksam
Ton balik ve kirmizi fasulyeli salata
1 kase Domates corbasi
Su
Son ara:
Yogurt
Su
Su: 1 lt bitti 2ye tamamlarim
Spor: eve gidince yazicam
moni
gezegenfeza
Sporun çok güzelMenü veriyorum
Sabah
2flm civarında tamtahilli ekmek
Peynir
Yumurta
5zeytin
Domates
Öğle
Tavuk koköfte
Domates
Ayran
2dlm tam bugbuğ ekmeği
Ara
Kabak çekirdeği
3kayisi çekirdeği biraz abartılı
Akşam
Tavuk göğsü
Salata
Ayran
Spor
20dk yürüyüş
25fk koşu bandı
5dk bisiklet
25 dk spor aletleri ile çalışma
gezegenfeza Zre_
2.5 3 lt civarında su
Harika yapmışsın, güzel yapmışsın, bak ben torun tosun sahibi bir anneneyim. O kadarı nasıl yazıyım. Sen süresini yaz Ben onu kaydediyimAbla hareketlerin resimleri var bende buraya da yükleyim ordan bakıp yaptım
Ben niyetlenmiştim, dizlerim ağrıdığı zaman.agri dahada arttı, galiba yanlış bişey yaptim. Ondan dolayı geri bıraktımRica ederim ben bu hafta regl olduğum için bacak egzersizi yapamayacağım anca leslie ve karın haftaya jillian a başlamayı düşünüyorum başlamak isteyen var mıı
Bugun saymadım abla sen benim spora toplam 30 dk de en fazla 15 dk sürmüştürHarika yapmışsın, güzel yapmışsın, bak ben torun tosun sahibi bir anneneyim. O kadarı nasıl yazıyım. Sen süresini yaz Ben onu kaydediyim
Sizinde geçmiş bayramı kutlu olsunİyi geceler ...
Öncelikle, tanıdığım tanımadığım burdaki tüm takım üyelerinin geçmiş bayramını kutlarım
Vampirellam , fatmam, saraycam etiket yapmışsınız beni unutmamışsınız sağ olun , kk ya artık girmiyorum desem yeridir , beni az cok tanırsınız biraz kraldan çok kralcıyımdır , yanlışa haksızlıga gelemem ,Allah'tan başka kimsedende çekincem yoktur.
Kk ya diyet gruplarına şimdilik dönmeyi düşünmüyorum. İlerde ne olur bilinmez tabi , şunu anladımki kk çok zamanımı alıyormuş , bendede o yok :))
Arada sizlere selam vermeye gelirim inş. Tabi moni kaptanımında müsadesi olursa .
Hepinize bol kilo vermeli haftalar dilerim
Tmm canımBugun saymadım abla sen benim spora toplam 30 dk de en fazla 15 dk sürmüştür
Ben daha önce 7. takımdayken de yapmıştım o zaman baya incelmem olmuştu abla ama zordu tabi olsun yine deniycem şu regl bi bitsin.. yanıma yandaş arıyorumBen niyetlenmiştim, dizlerim ağrıdığı zaman.agri dahada arttı, galiba yanlış bişey yaptim. Ondan dolayı geri bıraktım
Canım bizim 7. Takımda spor menü su hepsine toplam kaptanımız 10 puan verir hata ve eksiklerimiz den puan kurardı menü takibinde böyle bir uygulama yapsak senin için uygunmu
teşekkür ederim canımmİyi tatiller kaptanım
Canım benim ne güzel yazmışsın.tsk ederim cok motive ettiCanım benim sıkma güzel canını bebişin nekadar şanslı ki ona daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışan üreten bir annesi var farkındayım duygusal yaklaşınca çok zor ama mantık açısindan yerinde olmak isteyecek okadar çok kadın vardır ki bi de babaannesi bakacakmis o da çok güzel bişey yabancı birine emanet etmiyorsun için rahat olsun sen git ve çalışmaya başla güçlü ayakları üzerinde duran kadınlara ihtiyacı var bu ulkenin
Amiiinnİşin zor canım Allah kolaylık versin
Hoşgeldinnİyi geceler ...
Öncelikle, tanıdığım tanımadığım burdaki tüm takım üyelerinin geçmiş bayramını kutlarım
Vampirellam , fatmam, saraycam etiket yapmışsınız beni unutmamışsınız sağ olun , kk ya artık girmiyorum desem yeridir , beni az cok tanırsınız biraz kraldan çok kralcıyımdır , yanlışa haksızlıga gelemem ,Allah'tan başka kimsedende çekincem yoktur.
Kk ya diyet gruplarına şimdilik dönmeyi düşünmüyorum. İlerde ne olur bilinmez tabi , şunu anladımki kk çok zamanımı alıyormuş , bendede o yok :))
Arada sizlere selam vermeye gelirim inş. Tabi moni kaptanımında müsadesi olursa .
Hepinize bol kilo vermeli haftalar dilerim
Ornek gösterebilirsen sevinirim
Zumba da çok güzel aslında ablakızlar bu arada mesajlarda okudum cevaplamak istedim.
spor için diyetisyenim zumba ve pilates önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?