Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay bu hareketler ne güzelmiş böyle benim en sıkıntılı yerlerimi calistiriyo bende yaparım inşallah paylaşman güzel olmuş canım saol
Rica ederim ben bu hafta regl olduğum için bacak egzersizi yapamayacağım anca leslie ve karın haftaya jillian a başlamayı düşünüyorum başlamak isteyen var mıı

Rica ederim ben bu hafta regl olduğum için bacak egzersizi yapamayacağım anca leslie ve karın haftaya jillian a başlamayı düşünüyorum başlamak isteyen var mıı
Leslie yi biliyorum da jilian ı bilmiyorum tatlım var mı youtube da video felan leslie yerine bundan sonra sabah 6 da yürüyüş e çıkıcam ben sitede oturuyorum bahçesi güzel o saatte hava da çok güzel oluyo yuruycem nekadar olursa artik

Ben de yürümediğim günler leslie .. Jillian da var youtube da o 3 levelden oluşuyor 1 aylık program ilk 10 gün level 1 snraki 10 gün level 2 sonraki 10 gün level 3 ve bitiş :)

Ben.yapiyordm.lessi.1 2 3 4 5.milleri.war 1mill.15daakika.suruyor.zorluk.yok.ayni.hareketler.zaten.sadece.hermmilde.ekleniyor.Ben
Faydasini
Gordm.ama.sun
Bebegm.birz.huzursuz.we.sinawa.hazlrlandigmdn.yapamiyrm.iyi.terletiyor.fayydali
Tamam tesekkur ederım

Malesef kı denedım erken verılen egıtım ılerıkı yaslarda kalıcı zararlara sebep oluyrms dedım ama kımsenın umurnda degıl

Ben de yürümediğim günler leslie .. Jillian da var youtube da o 3 levelden oluşuyor 1 aylık program ilk 10 gün level 1 snraki 10 gün level 2 sonraki 10 gün level 3 ve bitiş :)
Anladım canım tamam saol bende bakiym bi bakalim dediğin gibi yürüyüşe çıkılamayan günlerde iyi olur

Amin canim kayivalidem bakıcak.o kadar alismistim ki sabahtan aksama kadar uzak nasil olacak hic bilmiyorum
Canım benim sıkma güzel canını bebişin nekadar şanslı ki ona daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışan üreten bir annesi var farkındayım duygusal yaklaşınca çok zor ama mantık açısindan yerinde olmak isteyecek okadar çok kadın vardır ki bi de babaannesi bakacakmis o da çok güzel bişey yabancı birine emanet etmiyorsun için rahat olsun sen git ve çalışmaya başla güçlü ayakları üzerinde duran kadınlara ihtiyacı var bu ulkenin

İyi geceler ...

Öncelikle, tanıdığım tanımadığım burdaki tüm takım üyelerinin geçmiş bayramını kutlarım

Vampirellam , fatmam, saraycam etiket yapmışsınız beni unutmamışsınız sağ olun , kk ya artık girmiyorum desem yeridir , beni az cok tanırsınız biraz kraldan çok kralcıyımdır , yanlışa haksızlıga gelemem ,Allah'tan başka kimsedende çekincem yoktur.
Kk ya diyet gruplarına şimdilik dönmeyi düşünmüyorum. İlerde ne olur bilinmez tabi , şunu anladımki kk çok zamanımı alıyormuş , bendede o yok :))

Arada sizlere selam vermeye gelirim inş. Tabi moni kaptanımında müsadesi olursa .
Hepinize bol kilo vermeli haftalar dilerim

moni kaptanım gönlü kocaman bir kaptan herkese açtı kapısını sana mı açmasınn Daha sık gel hep gel biz yine bulduk birbirimizi buralarda seni unutur muyuz hiç

Ay canım kalp kalbe karşı aynı anda yazmışız sen nasıl istersen canım seviliyor ve araniyorsun

Menü veriyorum
Sabah
2flm civarında tamtahilli ekmek
Peynir
Yumurta
5zeytin
Domates

Öğle
Tavuk koköfte
Domates
Ayran
2dlm tam bugbuğ ekmeği

Ara
Kabak çekirdeği
3kayisi çekirdeği biraz abartılı

Akşam
Tavuk göğsü
Salata
Ayran

Spor
20dk yürüyüş
25fk koşu bandı
5dk bisiklet
25 dk spor aletleri ile çalışma

gezegenfeza Zre_

2.5 3 lt civarında su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…