- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Saol canım benim en kısa zamanda seni de listede görürüz insallahCanım listen hayırlı olsun
Gecmıs olsun tatlım Allah şifa versinEskiden et yemiyodum. Sürekli tekrarlamasi normaldi ama bu sene çok dikkat etmiştim zaten doktor korkum var tekrar iğne olacağımı duyunca tansiyonum düştü.
Ay bu hareketler ne güzelmiş böyle benim en sıkıntılı yerlerimi calistiriyo bende yaparım inşallah paylaşman güzel olmuş canım saol
Rica ederim ben bu hafta regl olduğum için bacak egzersizi yapamayacağım anca leslie ve karın haftaya jillian a başlamayı düşünüyorum başlamak isteyen var mııAy bu hareketler ne güzelmiş böyle benim en sıkıntılı yerlerimi calistiriyo bende yaparım inşallah paylaşman güzel olmuş canım saol
Leslie yi biliyorum da jilian ı bilmiyorum tatlım var mı youtube da video felan leslie yerine bundan sonra sabah 6 da yürüyüş e çıkıcam ben sitede oturuyorum bahçesi güzel o saatte hava da çok güzel oluyo yuruycem nekadar olursa artikRica ederim ben bu hafta regl olduğum için bacak egzersizi yapamayacağım anca leslie ve karın haftaya jillian a başlamayı düşünüyorum başlamak isteyen var mıı
Ben de yürümediğim günler leslie .. Jillian da var youtube da o 3 levelden oluşuyor 1 aylık program ilk 10 gün level 1 snraki 10 gün level 2 sonraki 10 gün level 3 ve bitiş :)Leslie yi biliyorum da jilian ı bilmiyorum tatlım var mı youtube da video felan leslie yerine bundan sonra sabah 6 da yürüyüş e çıkıcam ben sitede oturuyorum bahçesi güzel o saatte hava da çok güzel oluyo yuruycem nekadar olursa artik
Tamam tesekkur ederımBen.yapiyordm.lessi.1 2 3 4 5.milleri.war 1mill.15daakika.suruyor.zorluk.yok.ayni.hareketler.zaten.sadece.hermmilde.ekleniyor.Ben
Faydasini
Gordm.ama.sun
Bebegm.birz.huzursuz.we.sinawa.hazlrlandigmdn.yapamiyrm.iyi.terletiyor.fayydali
Malesef kı denedım erken verılen egıtım ılerıkı yaslarda kalıcı zararlara sebep oluyrms dedım ama kımsenın umurnda degılBen çocuğun öğrenme yetisinden çok kas gelişimi açısından söyleyebilirim 2 yaş öncesi çok üzülüyorum henüz anüs etrafındaki kasları gelişmemiş oluyor aslında kötülük etmiş olunuyor çocuğa bunu anlatmayı denesen kuzum olmaz mı ?
İşin zor canım Allah kolaylık versinMalesef kı denedım erken verılen egıtım ılerıkı yaslarda kalıcı zararlara sebep oluyrms dedım ama kımsenın umurnda degıl
Kıyamam yaAmin canimkayivalidem bakıcak.o kadar alismistim ki sabahtan aksama kadar uzak nasil olacak hic bilmiyorum
Anladım canım tamam saol bende bakiym bi bakalim dediğin gibi yürüyüşe çıkılamayan günlerde iyi olurBen de yürümediğim günler leslie .. Jillian da var youtube da o 3 levelden oluşuyor 1 aylık program ilk 10 gün level 1 snraki 10 gün level 2 sonraki 10 gün level 3 ve bitiş :)
Canım benim sıkma güzel canını bebişin nekadar şanslı ki ona daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışan üreten bir annesi var farkındayım duygusal yaklaşınca çok zor ama mantık açısindan yerinde olmak isteyecek okadar çok kadın vardır ki bi de babaannesi bakacakmis o da çok güzel bişey yabancı birine emanet etmiyorsun için rahat olsun sen git ve çalışmaya başla güçlü ayakları üzerinde duran kadınlara ihtiyacı var bu ulkeninAmin canimkayivalidem bakıcak.o kadar alismistim ki sabahtan aksama kadar uzak nasil olacak hic bilmiyorum
aeben ablaaaamm :)
İyi geceler ...
Öncelikle, tanıdığım tanımadığım burdaki tüm takım üyelerinin geçmiş bayramını kutlarım
Vampirellam , fatmam, saraycam etiket yapmışsınız beni unutmamışsınız sağ olun , kk ya artık girmiyorum desem yeridir , beni az cok tanırsınız biraz kraldan çok kralcıyımdır , yanlışa haksızlıga gelemem ,Allah'tan başka kimsedende çekincem yoktur.
Arada sizlere selam vermeye gelirim inş. Tabi moni kaptanımında müsadesi olursa .
Hepinize bol kilo vermeli haftalar dilerim
İyi geceler ...
Öncelikle, tanıdığım tanımadığım burdaki tüm takım üyelerinin geçmiş bayramını kutlarım
Vampirellam , fatmam, saraycam etiket yapmışsınız beni unutmamışsınız sağ olun , kk ya artık girmiyorum desem yeridir , beni az cok tanırsınız biraz kraldan çok kralcıyımdır , yanlışa haksızlıga gelemem ,Allah'tan başka kimsedende çekincem yoktur.
Kk ya diyet gruplarına şimdilik dönmeyi düşünmüyorum. İlerde ne olur bilinmez tabi , şunu anladımki kk çok zamanımı alıyormuş , bendede o yok :))
Arada sizlere selam vermeye gelirim inş. Tabi moni kaptanımında müsadesi olursa .
Hepinize bol kilo vermeli haftalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?