Ne gecmesiii keske gecse cok fena oluyorum 1 hafta onceden omuz boyun bas agrim basliyor 2 veya 3 gun icinde icimde sIkInti oluyor boylece anliyorum regli olcam diye keskee gecseee keskeeBenimde hastalanınca karnım agrirdogum yapinca gecer diyordu herkes daha fena oldu sanki
Owww erdek severim. ...banuşummm
harikasın bitanem
ben az sonra yola çıkıyorum Erdek'e gidiyorum. Sibel'e gelemicem , bi aksilik olmazsa eğer temmuzun 11 in de gitmeyi düşünüyorum.
öptüm kocaman
Merhabalar kaptanımPAZARTESİ TARTISI 18 HAZİRAN
PAZARTESİ
gezegenfeza >>69,3
@miyaww__>> 84,5
Zre_ >> 98
@Ezgi osman>>
Nurciloji >>
@MorVampirella>>64,4
G guziss35 >>76,6
@bluedolphin >>
@Gurbetkusu91>>
@Monaalizza>>67,5
Candysisters >>57,2
@serguzestt>>
@Ya habibi>>
@Elif_merve>>
@Dumbledore>>83.8
@damlapal>>
@Sarayca >>muaf
Antepia27 >>111,4
@Sekerportakalimm>>
Kızlar
pazartesi tartılarınızı bildirin
Aleyküm selam canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ne zamandır takımınıza uğrayamıyorummalum bayram yoğunluğu vardı ama şükür 2 gündür kendime yeni bir milat ilan edip tam enerjiyle eski düzenime döndüm şükürler olsun
Gerçi Ramazanda düzensiz beslenmelerim yüzünden artılardayım ama çok fazlada takılmıyorum rakama ve sıkı bir şekilde hem beslenmeme hemde spora asılıyorum
İki gündür sabahları her zamankinden daha erken uyanıp yürüyüş yapıyorum ve şeker orucuna da başladımCuma günü diyetisyene gideceğim tabi hatun son rakamla şimdiki arasında bariz fark görünce nasıl yüzüne bakacağım kara kara düşünüyorum ama her zaman dediğim gibi olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam edeceğim ve o kalan kiloları da vermezsem banada Banu demesinler
Sizlerde durumlar nasıl bakalım Güzeller
banuşummm
harikasın bitanem
ben az sonra yola çıkıyorum Erdek'e gidiyorum. Sibel'e gelemicem , bi aksilik olmazsa eğer temmuzun 11 in de gitmeyi düşünüyorum.
öptüm kocaman
Kızlar ramazan à ve bayrama rağmen 59.0 çıktı kilom şükür bugüne bugünden ve dünden itıbaren dikkat edicem. Menü vermek istiom. Abla durt beniAntepia27
Merhabalar kaptanımmoni
Size bildirim yaptığım tartı sonuçlarım diyetisyenimin tartı sonuçları oluyor. Bayram sonrasında diyetisyenim yıllık izinde olduğundan, kendisinin tartısındaki sonucu Pazartes günü paylaşamadım.
Bir süredir midemden rahatsızım. Gün içinde hiç keyfim olmuyor. Midem cayır cayır yanıyor. Doktorumuz mide ilacı Nexium ve Gaviscon Double Action verdi. Onların midemi tedavi edeceğini söyledi. Akşamları genelde bitkin bir halde uyuyakalıyorum.
Paylaşımlardan çok uzak kaldım. Özür diliyorum sizden. Anlayışınız için sağolun. Bugünden itibaren forumu takip edecek ve paylaşımlarda bulunacağım. Sevgilerimle.
Gecmis olsun abla.bahar yorgunluğundan oluyorMerhabalar kaptanımmoni
Size bildirim yaptığım tartı sonuçlarım diyetisyenimin tartı sonuçları oluyor. Bayram sonrasında diyetisyenim yıllık izinde olduğundan, kendisinin tartısındaki sonucu Pazartesi günü paylaşamadım.
Evdeki tartım diyetisyenimin tartısından çok fazla ölçüyor. Diyetisyenim de evdeki tartısının işyerindeki profesyonel tartısının sonucundan 3 kg fazla ölçtüğünü söyledi. Böyle olunca insan evdeki tartıya pek güvenemiyor doğrusu. Bazen evdeki tartımda yarım saat içinde birkaç kere tattılıyorum, her tartı sonucu ayrı çıkıyor.
Bir süredir midemden rahatsızım. Gün içinde hiç keyfim olmuyor. Midem cayır cayır yanıyor. Doktorumuz mide ilacı Nexium ve Gaviscon Double Action verdi. Onların midemi tedavi edeceğini söyledi. Akşamları genelde bitkin bir halde uyuyakalıyorum.
Paylaşımlardan çok uzak kaldım. Özür diliyorum sizden. Anlayışınız için sağolun. Bugünden itibaren forumu takip edecek ve paylaşımlarda bulunacağım. Sevgilerimle.
Benim hedef kilomdasinKızlar ramazan à ve bayrama rağmen 59.0 çıktı kilom şükür bugüne bugünden ve dünden itıbaren dikkat edicem. Menü vermek istiom. Abla durt beniAntepia27
Bugün bu uygulama başlasın, menülerimize puanda alalımBunu deniycem insallah canım
Ozaman puanım
10 canım sartlşarni bilmiyorum
Örnek olsun diye yazdim
Hayrlı yolculuklar ablagünaydın kızçelerim,
yola çıkıyorum takım size emanet
Hoşgeldin kaptanım,Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ne zamandır takımınıza uğrayamıyorummalum bayram yoğunluğu vardı ama şükür 2 gündür kendime yeni bir milat ilan edip tam enerjiyle eski düzenime döndüm şükürler olsun
Gerçi Ramazanda düzensiz beslenmelerim yüzünden artılardayım ama çok fazlada takılmıyorum rakama ve sıkı bir şekilde hem beslenmeme hemde spora asılıyorum
İki gündür sabahları her zamankinden daha erken uyanıp yürüyüş yapıyorum ve şeker orucuna da başladımCuma günü diyetisyene gideceğim tabi hatun son rakamla şimdiki arasında bariz fark görünce nasıl yüzüne bakacağım kara kara düşünüyorum ama her zaman dediğim gibi olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam edeceğim ve o kalan kiloları da vermezsem banada Banu demesinler
Sizlerde durumlar nasıl bakalım Güzeller
Yolun açık olsun ablagünaydın kızçelerim,
yola çıkıyorum takım size emanet
Günaydın su bakanımGunaydin kizlar
Oruçlarınızı Allah kabul etsınHoşgeldin kaptanım,
Enerjine hayranım. Şeker orucun hayırlı uğurlu olsun. Benimki gayet iyi gidiyor, ikisini birlikte götürüyorum. Şevval ayı orucuna başladım. Niyetim 6 tane tutmaktı ama 3 tutacağım galiba. Herşey gönlünce olsun
Ben bir sefer denemeye kalktım ama maden suyu sevmedigim için içemedimBunu yapan var mı.maden suyu ve yeşilçay içilebilir mi ki
Uff uff geçmiş olsun canımReglim basladi karnim cok agriyor
Korunma yöntemine göre değişiyor.Benimde hastalanınca karnım agrirdogum yapinca gecer diyordu herkes daha fena oldu sanki
Geçmiş olsun canım, önce sağlık her zaman.Merhabalar kaptanımmoni
Size bildirim yaptığım tartı sonuçlarım diyetisyenimin tartı sonuçları oluyor. Bayram sonrasında diyetisyenim yıllık izinde olduğundan, kendisinin tartısındaki sonucu Pazartesi günü paylaşamadım.
Evdeki tartım diyetisyenimin tartısından çok fazla ölçüyor. Diyetisyenim de evdeki tartısının işyerindeki profesyonel tartısının sonucundan 3 kg fazla ölçtüğünü söyledi. Böyle olunca insan evdeki tartıya pek güvenemiyor doğrusu. Bazen evdeki tartımda yarım saat içinde birkaç kere tattılıyorum, her tartı sonucu ayrı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?