Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimde hastalanınca karnım agrir dogum yapinca gecer diyordu herkes daha fena oldu sanki
Ne gecmesiii keske gecse cok fena oluyorum 1 hafta onceden omuz boyun bas agrim basliyor 2 veya 3 gun icinde icimde sIkInti oluyor boylece anliyorum regli olcam diye keskee gecseee keskee

Merhabalar kaptanım moni
Size bildirim yaptığım tartı sonuçlarım diyetisyenimin tartı sonuçları oluyor. Bayram sonrasında diyetisyenim yıllık izinde olduğundan, kendisinin tartısındaki sonucu Pazartesi günü paylaşamadım.
Evdeki tartım diyetisyenimin tartısından çok fazla ölçüyor. Diyetisyenim de evdeki tartısının işyerindeki profesyonel tartısının sonucundan 3 kg fazla ölçtüğünü söyledi. Böyle olunca insan evdeki tartıya pek güvenemiyor doğrusu. Bazen evdeki tartımda yarım saat içinde birkaç kere tattılıyorum, her tartı sonucu ayrı çıkıyor.
Bir süredir midemden rahatsızım. Gün içinde hiç keyfim olmuyor. Midem cayır cayır yanıyor. Doktorumuz mide ilacı Nexium ve Gaviscon Double Action verdi. Onların midemi tedavi edeceğini söyledi. Akşamları genelde bitkin bir halde uyuyakalıyorum.
Paylaşımlardan çok uzak kaldım. Özür diliyorum sizden. Anlayışınız için sağolun. Bugünden itibaren forumu takip edecek ve paylaşımlarda bulunacağım. Sevgilerimle.

Aleyküm selam canım
Aman diyetisyen den utanıp kaçma Ramazan'ı şeriften önce gittiğimde nerdeyse 6kilo alıp 4 kilosu yagdandi
Ne yüzle gideyim dedim kendimi ikna Edip Ramazan'ı şerif listemi aldım tabi boyunun ölçüsünü de

10 günde nasıl bukadar kilo alınır diye furcamida listenize aldım sonuçta ramazan i serifite 5 kilo verdim belki gitmeseydim almaya devam ederfim

banuşummm
harikasın bitanem
ben az sonra yola çıkıyorum Erdek'e gidiyorum. Sibel'e gelemicem , bi aksilik olmazsa eğer temmuzun 11 in de gitmeyi düşünüyorum.
öptüm kocaman

Yolun açık olsun kaptanim ekliycez seni

Kızlar ramazan à ve bayrama rağmen 59.0 çıktı kilom şükür bugüne bugünden ve dünden itıbaren dikkat edicem. Menü vermek istiom. Abla durt beni Antepia27

Verom tatili guzel atlatmış din hergun menü ver etiket yap gözüm üstünde sende meni takip et canım

Geçmiş olsun canım
Men 7.takimdan transfer oldum adım Fatma güzel kilo vermeler

Gecmis olsun abla.bahar yorgunluğundan oluyor

Hoşgeldin kaptanım,
Enerjine hayranım. Şeker orucun hayırlı uğurlu olsun. Benimki gayet iyi gidiyor, ikisini birlikte götürüyorum. Şevval ayı orucuna başladım. Niyetim 6 tane tutmaktı ama 3 tutacağım galiba. Herşey gönlünce olsun

Oruçlarınızı Allah kabul etsın

Benimde hastalanınca karnım agrir dogum yapinca gecer diyordu herkes daha fena oldu sanki
Korunma yöntemine göre değişiyor.
Ben hap alirkende spiral takrirdigimdada sancim yoktu, şimdi onları bıraktım, bağlıyım sancim var malesef

Kızlar ramazan à ve bayrama rağmen 59.0 çıktı kilom şükür bugüne bugünden ve dünden itıbaren dikkat edicem. Menü vermek istiom. Abla durt beni Antepia27
Menüne Antepia27 abla puan verecek ona göre
Spor 'da yaparsan benden madalya alabilirsin.
Su bakanımızda bir ödül yada ceza verir.

Geçmiş olsun canım, önce sağlık her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…