Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar nasılsınız özlendiniz yaa buraya gelmeyince eve uğramamış gibi hissediyorum

Canımmmmmm.. Hoşgeldinnn. Seni özledim.❤❤

moni Benide araniza alırmısınız Antepia27 arkadaşımızla kilolarımız birbirine yakınmış beraber zayıflamak istiyoruz

Aaaaaaaa. ❤❤❤

Abla nohut durumu ne ki merak ettim valla yoresel bi yemek felan mi?

Bende merak ettim vallahi.

Hepinize hayirli gunler canlar nasilsiniz? Ya kizlar size bisey danisacagim Ben yesil cay icemiyorum zorla burnumu kapata kapata bir kupayi zor bitiriyorum su posetlerden kullaniyorum ama hangi cesidini denesem yok sevemeedim napayim ben

İçine limon sıkmayı denedin mi canım?

Hepinize hayirli gunler canlar nasilsiniz? Ya kizlar size bisey danisacagim Ben yesil cay icemiyorum zorla burnumu kapata kapata bir kupayi zor bitiriyorum su posetlerden kullaniyorum ama hangi cesidini denesem yok sevemeedim napayim ben
Poşetleri bende içemiyorum. Ot olandan limon aromalı alıyorum. Onunda içine küçük bir parça kabuklu limon atıyorum.
Yinede içemezsen çubuk tarçın, karanfil, elma, kuşburnu, zencefil ekleyebilirsin.

Gel tabi canım, sen şimdi korumadasın hergun menu, su ve sporda bildir
Ablam aslında doğru söylüyorsun yani ben şimdi spora yüklendim biraz bir kaç gündür yapmaya başladım vücudu toparlamak için
Kız valla sabah aklımdaydın Nerdesin bu kız diye hoş geldin canım burası bağımlılık yapıyor valla
Aynen valla senin vesilenle geldim buraya şimdi diyorum ne yapıyorlar aklımdasınız yani
Canımmmmmm.. Hoşgeldinnn. Seni

Zre_ su perim nasılsın cano

moni Benide araniza alırmısınız Antepia27 arkadaşımızla kilolarımız birbirine yakınmış beraber zayıflamak istiyoruz

Aaa canım hoşgeldin umarım kaptanim onay verir birbirimize destek oluruz çok sevindim geldigine
Abla nohut durumu ne ki merak ettim valla yoresel bi yemek felan mi?

Evet ablacim bir anteplinin şehir dışına gidip bulamadığı özlediği bir durumdur
Pidenin içine nohutun sosla kemik suyunda pişirilip yeşillik le yediği özlenen bir lezzettir antebe yolunuz fusedüş tavsiye ederim
Tabii Antepli nerde yenileceğini çok iyi bilir

Nanelısı guzel gbı geldi bana .yaaeminli almştm onu içemedım nanaelı aldım o daha guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…