Merhaba kızlar nasılsınız özlendiniz yaa buraya gelmeyince eve uğramamış gibi hissediyorum
Abla nohut durumu ne ki merak ettim valla yoresel bi yemek felan mi?
Hepinize hayirli gunler canlar nasilsiniz? Ya kizlar size bisey danisacagim Ben yesil cay icemiyorum zorla burnumu kapata kapata bir kupayi zor bitiriyorum su posetlerden kullaniyorum ama hangi cesidini denesem yok sevemeedim napayim ben
Yarısını yazarımTaze mezun ve işsiz olarak evdeki işleri devraldım temizlik yemek vs bitirdim yeğenimi görmeye gidiyorum yemeğimi evde yedim spor olarak 2 saat parkta çocuk peşinden koşacağım o oluyor mu
Bitek dino bağlanamadı.Kız valla sabah aklımdaydın Nerdesin bu kız diye hoş geldin canım burası bağımlılık yapıyor valla
Poşetleri bende içemiyorum. Ot olandan limon aromalı alıyorum. Onunda içine küçük bir parça kabuklu limon atıyorum.Hepinize hayirli gunler canlar nasilsiniz? Ya kizlar size bisey danisacagim Ben yesil cay icemiyorum zorla burnumu kapata kapata bir kupayi zor bitiriyorum su posetlerden kullaniyorum ama hangi cesidini denesem yok sevemeedim napayim ben
Bitek dino bağlanamadı.
Gelsin kafasını kıracam
Keyfî yerinde olsundaDino yok.Ulaşamıyorum ona.
Ablam aslında doğru söylüyorsun yani ben şimdi spora yüklendim biraz bir kaç gündür yapmaya başladım vücudu toparlamak içinGel tabi canım, sen şimdi korumadasın hergun menu, su ve sporda bildir
Aynen valla senin vesilenle geldim buraya şimdi diyorum ne yapıyorlar aklımdasınız yaniKız valla sabah aklımdaydın Nerdesin bu kız diye hoş geldin canım burası bağımlılık yapıyor valla
Canımmmmmm.. Hoşgeldinnn. Seni
Abla nohut durumu ne ki merak ettim valla yoresel bi yemek felan mi?
Kitap okuyore şekerim.
Hemideee uzun yağmurlardan sonraaa.
burda ne işin var de hayde bitir oniiiiiiiii
ben okumaya başladığımda sadece onla ilgilenecem sonuçta sürükleyici konusu var
sonuçta konusu yaşam alanları kalmayan ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kutup ayıları..Evett o duygudan o duyguya sürüklüyor.Sonumuz hayır ola.
O zaman keson bende devam edememCanım ben denemiştim 3 tane poşet çay 1 soda sonrasını da 1 litreye tamamlayan su hu şekilde yapabilirsin ama tadı kötüydü devam edemedim
Nanelısı guzel gbı geldi bana .yaaeminli almştm onu içemedım nanaelı aldım o daha guzelHepinize hayirli gunler canlar nasilsiniz? Ya kizlar size bisey danisacagim Ben yesil cay icemiyorum zorla burnumu kapata kapata bir kupayi zor bitiriyorum su posetlerden kullaniyorum ama hangi cesidini denesem yok sevemeedim napayim ben
Benide alın aranizaCanımmmmmm.. Hoşgeldinnn. Seni özledim.❤❤
Aaaaaaaa. ❤❤❤
Bende merak ettim vallahi.
İçine limon sıkmayı denedin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?