- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin canım sağolOruçlarınızı Allah kabul etsın
Gel tabi canım, sen şimdi korumadasın hergun menu, su ve sporda bildirMerhaba kızlar nasılsınız özlendiniz yaa buraya gelmeyince eve uğramamış gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin. Diyetisyeninin tartısını baz alırız cuma günleri. Güzel kilolar bekliyorum senden.Merhabalar kaptanımmoni
Size bildirim yaptığım tartı sonuçlarım diyetisyenimin tartı sonuçları oluyor. Bayram sonrasında diyetisyenim yıllık izinde olduğundan, kendisinin tartısındaki sonucu Pazartesi günü paylaşamadım.
Evdeki tartım diyetisyenimin tartısından çok fazla ölçüyor. Diyetisyenim de evdeki tartısının işyerindeki profesyonel tartısının sonucundan 3 kg fazla ölçtüğünü söyledi. Böyle olunca insan evdeki tartıya pek güvenemiyor doğrusu. Bazen evdeki tartımda yarım saat içinde birkaç kere tattılıyorum, her tartı sonucu ayrı çıkıyor.
Bir süredir midemden rahatsızım. Gün içinde hiç keyfim olmuyor. Midem cayır cayır yanıyor. Doktorumuz mide ilacı Nexium ve Gaviscon Double Action verdi. Onların midemi tedavi edeceğini söyledi. Akşamları genelde bitkin bir halde uyuyakalıyorum.
Paylaşımlardan çok uzak kaldım. Özür diliyorum sizden. Anlayışınız için sağolun. Bugünden itibaren forumu takip edecek ve paylaşımlarda bulunacağım. Sevgilerimle.
Bugün bu uygulama başlasın, menülerimize puanda alalım
Temem dir abla. Simit yemiş olabilirmmm.Aleyküm selam canım
Aman diyetisyen den utanıp kaçma Ramazan'ı şeriften önce gittiğimde nerdeyse 6kilo alıp 4 kilosu yagdandi
Ne yüzle gideyim dedim kendimi ikna Edip Ramazan'ı şerif listemi aldım tabi boyunun ölçüsünü de
10 günde nasıl bukadar kilo alınır diye furcamida listenize aldım sonuçta ramazan i serifite 5 kilo verdim belki gitmeseydim almaya devam ederfim
Yolun açık olsun kaptanim ekliycez seni
Verom tatili guzel atlatmış din hergun menü ver etiket yap gözüm üstünde sende meni takip et canım
Geçmiş olsun canım
Men 7.takimdan transfer oldum adım Fatma güzel kilo vermeler
Ayy spor ... biraz hatta baya uzak kaldım ya. Öyle ki tartı hep sabit kaldı nerdeyse . Bi spor yapsam olacak da işte. . İsterim madalyaaaMenüneAntepia27 abla puan verecek ona göre
Spor 'da yaparsan benden madalya alabilirsin.
Su bakanımızda bir ödül yada ceza verir.
kuzum artık düzenli bildirim bekliyorum senden.
Ben + dayım valla fena durumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ne zamandır takımınıza uğrayamıyorummalum bayram yoğunluğu vardı ama şükür 2 gündür kendime yeni bir milat ilan edip tam enerjiyle eski düzenime döndüm şükürler olsun
Gerçi Ramazanda düzensiz beslenmelerim yüzünden artılardayım ama çok fazlada takılmıyorum rakama ve sıkı bir şekilde hem beslenmeme hemde spora asılıyorum
İki gündür sabahları her zamankinden daha erken uyanıp yürüyüş yapıyorum ve şeker orucuna da başladımCuma günü diyetisyene gideceğim tabi hatun son rakamla şimdiki arasında bariz fark görünce nasıl yüzüne bakacağım kara kara düşünüyorum ama her zaman dediğim gibi olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam edeceğim ve o kalan kiloları da vermezsem banada Banu demesinler
Sizlerde durumlar nasıl bakalım Güzeller
Canım ben denemiştim 3 tane poşet çay 1 soda sonrasını da 1 litreye tamamlayan su hu şekilde yapabilirsin ama tadı kötüydü devam edemedimDeneyen varmı ben denemek istıyorum ama elimde poşet yeşil cay var o olur mu kı
Ben yaptım nurcim tadı çok iyi diyememBunu yapan var mı.maden suyu ve yeşilçay içilebilir mi ki
Çok güzel olur ablaBugün bu uygulama başlasın, menülerimize puanda alalım
Kız valla sabah aklımdaydın Nerdesin bu kız diye hoş geldin canım burası bağımlılık yapıyor vallaMerhaba kızlar nasılsınız özlendiniz yaa buraya gelmeyince eve uğramamış gibi hissediyorum
Temem dir abla. Simit yemiş olabilirmmm.kızma nolar çok. Bugün bol hareket eder veririm onu ben
Abla nohut durumu ne ki merak ettim valla yoresel bi yemek felan mi?Tamam canım enaz 2 mil lesli yap
Bende bugün şimdi nohut durumu yedim menimde 3 mil yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?