Hoş bulduk bitanem yarışmaya ankaradan katılıyorumHoşgeldin canım
Seni taniyabilirmiyiz
Hoş bulduk bitanem INŞAALLAH bakalım ❤❤❤Aaa canım hoşgeldin umarım kaptanim onay verir birbirimize destek oluruz çok sevindim geldigine
Evet ablacim bir anteplinin şehir dışına gidip bulamadığı özlediği bir durumdur
Pidenin içine nohutun sosla kemik suyunda pişirilip yeşillik le yediği özlenen bir lezzettir antebe yolunuz fusedüş tavsiye ederim
Tabii Antepli nerde yenileceğini çok iyi bilir
Buyur gel canım, kimseyi geri çevirmedik.Hoş bulduk bitanem yarışmaya ankaradan katılıyorum27 yaşındayım 101 kilo 169 boyundayım beni destekleyenlerin yüzünü kara çıkarmamaydı düşünüyorum Benide alın araniza buradan mezun olmak banada nasip olur INSAALLAH ❤❤❤ ha bu arada hedefim ilk etapta 75
Hoş bulduk bitanem INŞAALLAH bakalım ❤❤❤
Tabiki bu akşamdan başlarım çok teşekkür ediyorumBuyur gel canım, kimseyi geri çevirmedik.
Yeterki gerçekten burda bizimle ol.
Akşam menü, su ve sporunuda yazarsan sevinirim
Herşeyde bi hayır varmış gerçekten çok iyi oldu takımlara girmekten korkuyodum kazeinin mesajını gördüm hadi bende giriyim dedim aynen bu akşam yazarım senide etiketlerim beraber vericez bu kiloları başarıya ulaşicaz INŞAALLAHCan
Ayyy canım ilk defa katılım alanından birini davet ettim
Bildirimlerime kazenden mesaj gelince açtım senin yazını gördüm cevap yazdım oysa üyesi olmayan takımlara çağrılması gerekiyor Muş katılımcının ve kaptanlar davet ediyor
Katılım alanında olduğumu sonra anladım
Velhasıl bilmeden yolumuz seninle cakisti bunda bir hayır vardır insallah birbirimize takımımız bize iyi gelecektir
Çok olmadı canım mende 7 takımdan transfer oldum
3yildir buralardayım
Kilo almayı da
Kilo vermeyi de biliyorum
Motivasyon ve azının özellikle bizim gibi 100 kilo insanlarda daha önemli yolumuz uzun olunca istikrarın uzun sürmesi zor oluyor
İşte buralarda 7.takimda 32 kilo vermiştim bize hadi diyecek kişilerin olması motive ediyor
Canım günlük menumu suyunu sporunu yaz menide etiketle takip edelim birbirimizi
Suyumuzu menülerini takip eden kaptan yrd var onlarda bize destek olucak insallah
gezegenfeza Zre_
Hadi canım hayirli olsun
111kilo civarında yım
98 dusmustum 46 yaşındayım
4 oğlum var mühendis olarak mezun oldum 20 aşkın öğretmenlik yaptım
Antep'ten katılıyorum yarusa
Basarilar dilerim canım
Tekrar hoşgeldin
Hmm çikolata demekMenu veriyorum değişik birşey olursa eklerim inşallah
Sabah
2dlm t.bugday ekmeği
1kac parça kavun
Domates salatalık
Yumurta
Peynir
5zeytin
Ara
1 _2 parça kavun
Öğle
Az beyaz ekmek
2dlm civarında tam buğday ekmeği
Peynir domates
İkindi
Nohut dürüm u ayran
Sonra
Çikolata
Akşam
Yoğurt li kabak
Şu 2.5 3 lt civarında
Spor 3 mil lesli
gezegenfeza Zre_
sonuçta konusu yaşam alanları kalmayan ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kutup ayıları..
insan duygudan duyguya sürüklenir tabi miyavcım.. di mi ama
Benide alın araniza
Çok severim o kokuyuMisss toprak kokusu yagmur yagıyor burda
Hmm çikolata demek
Benim en sevdiğim yiyecek hemde.
3 mil leslie kurtarmaz seni, daha biseyler yap. Bidahada bensiz yeme
Herşeyde bi hayır varmış gerçekten çok iyi oldu takımlara girmekten korkuyodum kazeinin mesajını gördüm hadi bende giriyim dedim aynen bu akşam yazarım senide etiketlerim beraber vericez bu kiloları başarıya ulaşicaz INŞAALLAH
gezegenfeza miyaww__ Zre_
Takımımızın protokolleri
Canlarım malum yeniyim çok kimseyi tanımıyorum birde yeni geldi ne karışıyor diye gelmesin diye akıllara
Şöyle bir fikrim var Enson baktım takım 5.olmus her kaptan takımının 1
Olmasını ister
Özellikle lustedekileri bir etiketlesek
Ve en az 3.olup kaptanimiza hediye etsek cumaya az kaldı arkadaşları son iki gün tam gaz hedefe motive etsek
Kaptamizi sevindirsek ne dersiniz
INŞAALLAH kuzum ben kaptan gelene kadar kendimi bi göstereyimAynen öyle cano.
Kutup ayılarına karşı büyük bir hassasiyetle okuyorum,içim kıpır kıpır.Nasıl heyecanlıyım. Aayy ölecem.
Geeel kuzuu gelll.
Kaptanımı şuan keyif çatıyor gelsin alır senide aramıza. ❤❤❤❤
INŞAALLAH bitanem bakalım cumaya kadar 101 den bişey değişir miEvet kuzum hadi hayırlı olsun heyecanımiz azmimiz daim olsun buralardan kiopma ne kadar katılım okadar motivasyon
INŞAALLAH kuzum ben kaptan gelene kadar kendimi bi göstereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?