Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şahan pirincsemı dendn tam analamadım da

Abla sen benim yediklerimı görME yani gör ama şey etme ben azar azar birakmaya başladım saçmalama da sinir yok benim şu ara. Ama dediğin gibi yazmaya cesaret ettim pişkin pişkin yazdım . 10. Takımdan da ozur dileyerek menüleri mi yazmaya devam edicem.
Ben koruma da ve emziren anne olarak . asla ornek aliinmyacak menüler yazıyorum. . Lütfen kimse yanlış anlamasin

Geç kalkıyorum sabah kahvaltısı 11 deydi annemin evindeyim düzenim alt üst iş yaptırmiyo yemek yaptırıyo

Teşekkur ederim bitanem gerçi diyet listesi yeni düzene oturdu bende bugün çok dikkat ettim darısı diğer günlere INŞAALLAH

Yenıden yazayım yanlş yazmısım lahana pirincsemı dedın pirinc degil yarma yı bılıomsn ondan .bide evde suan yesıllık namına hiç bişey yok market alşverısını beklıorum alacagım inş

Ablacim dikkat ediyordum beyaz ekmek yemiyorum bugün bir haller oldu ama yarın yıldızlı 10 alicam verom sende bana puan ver
Ben de bugun beyaz ekmek yemedim. Eşim benim için tam buğday almış. sen beni mejuyazca etiket lesen mi ki . Ben Göreme dim bugün kunu

Nekadar zamanda kaç kilo hedefliyorsun canim

Bide et imizde yok malesef biraz zuğrtuz kocam sagolsun paraları borsaya yatrdı çalışıor suan ama malesef ki durum bu normalde et bıtnce koyun keserdık ama smdı kurbanı beklıoruz arada alıor tabı

Yok canım akşam topluca yaziliyor

Şahan pirincsemı dendn tam analamadım da

Sarmada pirinç diyecektim telden giriyorum olur öyle hatalar

Geç kalkıyorum sabah kahvaltısı 11 deydi annemin evindeyim düzenim alt üst iş yaptırmiyo yemek yaptırıyo

Tamam canım kolay gelsin

Teşekkur ederim bitanem gerçi diyet listesi yeni düzene oturdu bende bugün çok dikkat ettim darısı diğer günlere INŞAALLAH

İnşallah canım

Yenıden yazayım yanlş yazmısım lahana pirincsemı dedın pirinc degil yarma yı bılıomsn ondan .bide evde suan yesıllık namına hiç bişey yok market alşverısını beklıorum alacagım inş

Bide et imizde yok malesef biraz zuğrtuz kocam sagolsun paraları borsaya yatrdı çalışıor suan ama malesef ki durum bu normalde et bıtnce koyun keserdık ama smdı kurbanı beklıoruz arada alıor tabı

Canım kusura bakma kırmak değil niyetim menune yorum yapmam birdaha tekrar özür dilerim

Sabah / oglen (bir yaptim istahim yoktu)
1 dilim peynir dilimli ekmek
Su

Ara
1 filtre kahve

Aksam
1 kucuk lahmacun
1 kase coban salata
Su

Aksam
1 filtre kahve

Su toplam 2 lt
Spor simdiye kadar 7850 adim

gezegenfeza
moni
Oowww harika menu. Saatler ı de yazsan mi ki. Akşam 19.00 ü gecmsin

gezegenfeza canım menü yorumlarım bazı arkadaşları istemeden kurabilir bu işe canım sen devam edermidin
Men Hercai91 vorones menülerine bakarım özel olarak takıma dediğim gibi müdahale etmek düzeninize şimdilik karışmaya yım
Yıllarımı verdiğim 7.takimdan sırf yaşadığım gerginlik ten dolayı geldim gerginlik benim diyetimdeki en buyuk sikinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…