Bence yat uyuŞu anda da ekmek arası yapıp yemek istiyorum
1 saatte sana yazarımAblam ben lesli yapmiom da. Ona denk gelecek fena bi ev temizliği yaptım . İyi oldu
Ay evettt sevindirin beniigezegenfeza @miyaww__ Zre_
Takımımızın protokolleri
Canlarım malum yeniyim çok kimseyi tanımıyorum birde yeni geldi ne karışıyor diye gelmesin diye akıllara
Şöyle bir fikrim var Enson baktım takım 5.olmus her kaptan takımının 1
Olmasını ister
Özellikle lustedekileri bir etiketlesek
Ve en az 3.olup kaptanimiza hediye etsek cumaya az kaldı arkadaşları son iki gün tam gaz hedefe motive etsek
Kaptamizi sevindirsek ne dersiniz
Tmm o zamanCanım bizde de spor puanları toplanıp cuma günü açıklandı 2arfasimiz takım kalabalık olunca aralarında kişileri paylaşıldı sana hem menü hep spor ağır gelir sen sporla mende menü yorum ve puanlarıyla günlük ilgilenirim insallah menülere toplam puana gerek yok herkes bugünlük gorir
ArkadadlAr menide etiketler de sevinirim canim
Takipteyim, göster marifetleriniINŞAALLAH kuzum ben kaptan gelene kadar kendimi bi göstereyim
Abla nohut durumu ne ki merak ettim valla yoresel bi yemek felan mi?
Ekmek görmedim sankiYemek ten sonr à yemiş .menu ye el Dio kız nesi iyi . ekmek gene aciktiracak. Sadece yoğurt .ya da peynir yiyebilir di
Düzenli ve dengeli yersen, ilaçlarınıda düzenli kullanırsan çabuk atlatırsın canımDoktor 20 tane iğne yazdı bu sefer bide mide koruyucu hiç tadım tuzum yok
Kitap okuyore şekerim.
Hemideee uzun yağmurlardan sonraaa.
Bende özledimm bende resmin var şu an elimdee ..diye şarkı söyleyesim geldi kızBuraya yazdıktan sonra yine daldım işlere sonrada tekrar sokağa atınca kendimi ancak bakabildim yazdıklarınıza
Teşekkür ederim Ayşemmm
Yaaaa sana iyi tatiller de ben açıkçası görüşeceğiz diye de hevesle gidecektim SibeleÖzledim valla yaaa oturup bir kahve içer sohbet ederiz diyordum ama can sağlığı nasılsa daha çooook kahveler içeriz birlikte
Bu Tatil sana çok güzel yarayacak benceBol bol yüz ve yürüyüş yap canım
Bende sen dönene kadar artık biraz daha vermeye çalışayım da pofuduk arkadaşın olmasın
Cuma gidip bende acı gerçeklerle yüzleşeyim valla Sibelin enerjisine de ihtiyacım var sankişükür bugünde süper geçti hatta öğlen tekrar çıktım sabahki 45dakikanın üzerine 20 dakika daha yürüdüm
Akşamları da çıkacaktım da kime dediysem tavsiye etmedi sonuçta kilolar durunca daha ne kadar arttırabilirsin dediler haklı olarakbende şimdilik her sabah sporumu gündüz de kızın etkinlikleriyle zaten hareket ediyorum
Bende artık Cuma bakalım diyetisyende ne çıkacağımmalum evdeki tartılar genelde kendi kafalarına göre takılıyorlar
Bakalım yeni bir milat dedim hatta son miladım olacak dedim kalan kilolarımı da vermek için
Teşekkür ederim canımŞükür şeker orucu gayet güzel gidiyor şimdilik hatta meyve yeme ihtiyacı dahi hissetmiyorum ama tabi zararsız olanlardan arada tükeceğim ( listelere göre kuru meyve ve günde 2 yaş meyve tüketilebilir diyor Şeker orucunda )
İnşallah sizlerinde herşey gönlünce olurRabbim tuttuğun oruçları kabul etsin ...Aminnn
Her akşam toplu şekild e yazılacakÇay kahve hariç yazdım sade su miktarı su içmeyi çok severim ekmekle çok aram yoktur tek sıkıntım abur cubur onuda ALLAH'IN izniyle kestim bildirimler her akşammi yapılacak yoksa her öğün yedikten sonra yazılıyo mu
Mor Vampirella canım sonuçlar açıklanmış baktın mi
Sen yazdıkça bizde uyardıkça doğru yolu bulacaksınAbla sen benim yediklerimı görME yani gör ama şey etme ben azar azar birakmaya başladım saçmalama da sinir yok benim şu ara. Ama dediğin gibi yazmaya cesaret ettim pişkin pişkin yazdım . 10. Takımdan da ozur dileyerek menüleri mi yazmaya devam edicem.
Ben koruma da ve emziren anne olarak . asla ornek aliinmyacak menüler yazıyorum. . Lütfen kimse yanlış anlamasin
Ne zaman istersen varsa su içmeyen sokalım kafasını kovaya
Teşekkür ederim kaptanım takıma girmek için elimden geleni yapicam şimdiden tekrar Teşekkür ederim geri çevirmediniz beniTakipteyim, göster marifetlerini
Darısı başımıza INŞAALLAH1 ayda 2 Kilo istiyorum abla
59 um 57 olmak istiyorum temmuz sonu bu iş bitmiş olmalı .
Oy Oy hele ben hele ben ... yapmayalım öyle seleerr. .Sen yazdıkça bizde uyardıkça doğru yolu bulacaksınhepimiz neler neler yaptık, halada yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?