- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Aktardan.aldim.canmOnu nerden temin ediyorsun sen tatlım?
masallh.damla.hicMenümü de yazayım
Sabah canım kahvaltı istemedi
Öğlen bir tane bulgurlu biber dolmasi yogurt karpuz
Ara kayısı
Akşam kıymalı yumurta ayran tonbalığı (ne uyumsuz bi akşam yemeği)
Su 2 litre
Spor 5000 adım
40 dk egzersiz
moni gezegenfeza Zre_
Bende de öyle tatlım inan ev işine yetişemiyorum daha şimdi oturdum ama mutfakta bi dünya iş hala beni bekliyo işler hiç bitmez arada bi 40 dklik egzersiz sikistiriyorum yorgunluktan ölsemde kalkıp ev işlerine ya da çocukla ilgilenmeye devam ediyorum yürüyüşü de çocuğu arabasına koyuyorum beraber çıkıyorum dışarı napimMa
masallh.damla.hic
Egzersiz.waktm.yok.cocouk.ew.isi.; (
Lipton moroccan mınt yazıor bide yogun nane yazıyorNaneli denemedim kuzum birde onu deneyim bakalim sevdiğim çeşidi bulana kadar devam
Saol kuzum benim peki bu nanelinin markası Ne?
Vala anlatinca pek bi hoş geldi ablam yaa olsada yeseydik keşke sana afiyet olsun canım benim inşallah bigün bizimde yolumuz düşerse denerim
puanlar senden kaptanimAyyy bu ne tatlı bir uyarı tamam fezacim sen iste 3 mili yaptım 2 mil daha yaparım hocam puanım kac
cok güzel olur.gezegenfeza miyaww__ Zre_
Takımımızın protokolleri
Canlarım malum yeniyim çok kimseyi tanımıyorum birde yeni geldi ne karışıyor diye gelmesin diye akıllara
Şöyle bir fikrim var Enson baktım takım 5.olmus her kaptan takımının 1
Olmasını ister
Özellikle lustedekileri bir etiketlesek
Ve en az 3.olup kaptanimiza hediye etsek cumaya az kaldı arkadaşları son iki gün tam gaz hedefe motive etsek
Kaptamizi sevindirsek ne dersiniz
Bende de öyle tatlım inan ev işine yetişemiyorum daha şimdi oturdum ama mutfakta bi dünya iş hala beni bekliyo işler hiç bitmez arada bi 40 dklik egzersiz sikistiriyorum yorgunluktan ölsemde kalkıp ev işlerine ya da çocukla ilgilenmeye devam ediyorum yürüyüşü de çocuğu arabasına koyuyorum beraber çıkıyorum dışarı napim
puanlar senden kaptanim
yürüyüs ve caciga bayildimSabah2 yumurta
Yarım domates
Bir dilim ekmek
Akşam
bir kepçe etli kuru fasulye
Ikı kaşık pirinç pilavı
Cacık
2 .5 litre su
2 Saat yuruyus
onda ne var fatma ablacim cok iyi yapmissin cok saglikliAyy bugün diyet olarak gerçekten çok basarisizm insallah birdaha olmaz menüye ek peynir ekmek zeytin yedim
Tamam canım çekip resmini atarım birazdan aynen 3 rakamdan iki rakama bir an önce inmeyi nasip etsin RABBIM INŞAALLAHCanım ilk hedefimiz bu 3rakamlardan kurtulup 99 görmek insallah bununda diyetisyen kontrolünden önce görürsün
Bakalım menumu yaz listen nasilmis
Hoş bulduk bitanem çok mutlu oldum neresinden ben yenimahalledeyimHoşgeldin canimben de ankariliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?