Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ma
masallh.damla.hic
Egzersiz.waktm.yok.cocouk.ew.isi.; (

Ma

masallh.damla.hic
Egzersiz.waktm.yok.cocouk.ew.isi.; (
Bende de öyle tatlım inan ev işine yetişemiyorum daha şimdi oturdum ama mutfakta bi dünya iş hala beni bekliyo işler hiç bitmez arada bi 40 dklik egzersiz sikistiriyorum yorgunluktan ölsemde kalkıp ev işlerine ya da çocukla ilgilenmeye devam ediyorum yürüyüşü de çocuğu arabasına koyuyorum beraber çıkıyorum dışarı napim

cok güzel olur.
ben zaten spordan anlamadigim halde spor bakani oldum sirf bu yüzden

Maşallah canım aynen bazen mende herşeyi bırakıp yapıyorum
Yıllarca 4cocugu büyüt esin istediği ni yap okulun işlerine kostur hep kendimi atladim
Yazık oldu bunca yılınma okadar yükle gezip kendimi atladi.
Çevremi işimi aşımı eşimi çocuğumu düşündüğüm kadar kendimi dusunseydim bukadar kiloya gelmezdi. Herhalde

Menu
Ac karnına yarım lt su
Kahvaltı
Yumurta
Yoğurt
Recel az
Cay
yeşil çay

Öğlen
Pimpirim.soğuklukda dıyen var .dondurucuda vardı onu yoğrtla karstrdm pul biberledım 1 kase bundan

Aksam
Lahana ve içi yani sararken içine koyulan malzeme varya onlar artmstı bıraz onları pişisrdim yedım
Karpuz

Birazdanda kahve yapıp içecem
Ama acıktım gbı belki yayla çorbası içebilirm

Su 2 yatana kadar 3 olur
Spor 1 mil leslıe 15 dk
4 dk zumba
10 dk da 150 kalorılık hareket
Zre_ gezegenfeza moni

Canım ilk hedefimiz bu 3rakamlardan kurtulup 99 görmek insallah bununda diyetisyen kontrolünden önce görürsün
Bakalım menumu yaz listen nasilmis
Tamam canım çekip resmini atarım birazdan aynen 3 rakamdan iki rakama bir an önce inmeyi nasip etsin RABBIM INŞAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…