Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ama kuzuş sen çok güzel kilolar vermişsin şu ara biraz yavaş ilerlemesi normal belirli bir kilo verdikten sonra bi duraksama dönemi olacaktır ama geçicidir eminim nasıl besleniyosun bilmiyorum ama biraz değişiklikler yapip metabolizmanı sasirtabilirsin tek düze beslenme sekline de vücut alisinca kilo vermek zorlasiyor bide hep diyorum su iç yeşil çay ic biraz spor yap iyi gelecektir eminim

Ben ilk defa duydum biliyo musun canım açlık orucunu nasıl oluyo bu hiçbişey yemeyecek misin 3 gün? Biraz cahilim ondan soruyorum kusura bakma

Canım bazen direnç kilolarından olur 5 hafta 109 bildirim yaptığımı hatırlıyorum aynaya bak canım incelediğini hissediyorsan dogrdyoldasin

Ben ilk defa duydum biliyo musun canım açlık orucunu nasıl oluyo bu hiçbişey yemeyecek misin 3 gün? Biraz cahilim ondan soruyorum kusura bakma

Benim bildiğim kadarıyla hiç yemiyorsun. Sadece su içiyorsun. Ama daha yapmama çok olduğu için detaylı araştırmadım açıkçası.

Estağfirullah ne cahilliği, bende 2 sene önce varlığını öğrenip yaptım.
Bildiğim kadarını anlatiyim
Başlamadan 1 gün öncesi çiğ sebze, meyva yiyerek vücudu hazirliyorsun.
Akşam 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
1. Gün sabah, öğle ve akşam yarim su bardağı meyva suyu üzerine saf su ilave edip içiyorsun. Geri kalan her saat başı 1 bardak ph yüksek su içiyorsun
2. Günden itibaren hergün sabah kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ballı limonlu su içerek güne başlıyorsun.
Yine her saat başı su, öğle ve akşam sulandırılmış meyva suyu.
Her 4. Gün 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
Ve başlarken sabah ılık duş alıp niyet ediyorsun.
Devamında her sabah ılık duş alıyorsun.
Kaç gün yaparsan yap bu şekil oluyor.
Bırakınca bikac gün yine çiğ sebze meyve yeniyor, sonra yavaş yavaş çorbaya başlayabilirsin

Tabiii erkek dururken kadın mı kullanırmış aaa ne ayıp millet görse ne der dimi?

Canım benim benim çok eksiğim var. Mesela su içmiyorum hiç. O kiloları da suyla verdim zaten. Ama şu 1 aydır falan ağzıma su süresim gelmiyor.
Beslenmemde bi sıkıntı yok esasında yani mesela tatlı olmasa 10 ay aramam tatlı yiyelim diye. Beni bitiren şey ekmek ve eşimin iş saatlerinin şinanay olması. Onu bekleye bekleye geçe kalıyorum.
Ve birde yürüyüş yapınca süper kilo veriyorumm.

miyaww__ buarada pazartesi kilon kaçtı tatlim?

Aayy hatırlamıyorum kii 84 buçuk muydum. Geçen cumadan fazlaydım ama.

Pek zor biseye benziyo bu ablam yaa benim bünyemin kaldıracağını pek sanmam zaten bugün rahatsızlandım biraz tansiyonum düştü mü yükseldi mi nedir bas dönmesi mide bulantısı çok fenaydım şimdi biraz toparladım size kolay gelsin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Olsun kuzum bak ne güzel artıların var senin ben tatlı diye ölüyorum şuanda acayip bi irade savaşı veriyorum biraz yürüyüş yapsan senin için mükemmel olur su da içine çilek elma felan doğrasan nane felan atsan hoşuna gider belki bide ayran sever misin? Su gibi böyle ayran yapsan evde aklına geldikçe ondan içsen 2 3 bardak o da güzel olur

Canımm geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Haklısın kuzumm.
Ayrana bayılırımm. Hem yoğurt çok güzel yağ yakıyor.

Canımm geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Haklısın kuzumm.
Ayrana bayılırımm. Hem yoğurt çok güzel yağ yakıyor.
Şimdi biraz daha iyiyim canım ya saolasin vala birden çok kötü oldum belkide hava çok sıcak ondandir
Ayran ben de sürekli yapıorum köy yoğurdu alıyorum koyun inek sütünden karışık yoğurt yapıolar okadar güzel ki gün aşırı tazelerim dolapta durur hem çocukla eşimde seviyo benim ıçinde iyi oluyo sen de iç birazcık olsun sıvı girer vucuduna

Bende yoğurdu kendim mayalıyorum canım onla ayran yapayım bari dediğin gibi bahaneyle sıvı olur.

6 liraydi vala almadim patatessiz de olur isime de geldi hani evde olsa seviyorum da ben cok

Aay bayılırım patatese.
Patates yiye yiye patates gibi olduk zati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…