- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Ama kuzuş sen çok güzel kilolar vermişsin şu ara biraz yavaş ilerlemesi normal belirli bir kilo verdikten sonra bi duraksama dönemi olacaktır ama geçicidir eminim nasıl besleniyosun bilmiyorum ama biraz değişiklikler yapip metabolizmanı sasirtabilirsin tek düze beslenme sekline de vücut alisinca kilo vermek zorlasiyor bide hep diyorum su iç yeşil çay ic biraz spor yap iyi gelecektir eminimGerçekten de ne kadar benziyoruz kuzum yaa.
Ben çakıldım kaldım 8lerdeeeeeee. Kurtar beni burdann
Canım anlamadım ne doktoru.
Ablacım onlara göre araba kullanmak bir tür egemenlik.
Benim eşinde hep bir kusur bulmaya çalışır. Sallamıyorum artık. Alkol alacağı zaman dibimden ayrılmaz sen kullancan dimi diye. 1-2 kere kullanmasına kullanayım da ben adam gibi kullanamıyorum ki hep laf söylüyosun diye diye azıcık öğrettim susmayı.
Kayınpederim olunca çok rahatım o hep destekçim az sus da kadın bildiğini şaşırmasın der susturur eşimi.
Duaların seninle kuzum benim
İnşallah geçersin, geçemezsen de hayırlısı olsun diyelim
Canım 36 saatlik oruç derken? Nasi yani?unuttum yaa ben yarın bir arkadaşa kahvaltıya gidecektim.
Ondan sonra başlayım 36 saatlik oruca
Ben ilk defa duydum biliyo musun canım açlık orucunu10 Temmuz sonrasında karaciğer temizliği yapmayı düşünüyorum inşallah. Abidin Salih hocanın önerdiği karaciğer temizliğini, piyasada dolaşanları değil. Kendisi bir tıp doktoru ve biyolog. Kitabının ismi Gerçek Tıp. Yaklaşık 50₺ gibi bir fiyatı var ama kesinlikle öneriyorum bu kitabı.
Karaciğer temizliğinden sonra da tıbbi bir sorunumu çözmek için 3 günlük açlık oruçları tutmayı düşünüyorum. ( sağlık sorunumu açıklamak istemiyorum ama kilo vermeme engel değil, hatta kilo verirsem düzelmesi daha kolay olacak inşaallah)
.
10 Temmuz'a kadar da tam Karatay usulü olmasa da Karatayvârî bir beslenme düzeni uygulamayı düşünüyorum.
Ve sabah kalkma saatlerimi biraz daha erkene çekebilirsem her sabah yaklaşık 45 dk spor yapmak gibi bir planım var. Tabii büte kaldıysam o süreyi ders çalışarak geçirip günde en azından 400 kere ip atlamayı istiyorum.
Planlarım bu şekilde :)
Sizlerin böyle planları var mı acaba? :)
Ama kuzuş sen çok güzel kilolar vermişsin şu ara biraz yavaş ilerlemesi normal belirli bir kilo verdikten sonra bi duraksama dönemi olacaktır ama geçicidir eminim nasıl besleniyosun bilmiyorum ama biraz değişiklikler yapip metabolizmanı sasirtabilirsin tek düze beslenme sekline de vücut alisinca kilo vermek zorlasiyor bide hep diyorum su iç yeşil çay ic biraz spor yap iyi gelecektir eminim
Ben ilk defa duydum biliyo musun canım açlık orucununasıl oluyo bu hiçbişey yemeyecek misin 3 gün? Biraz cahilim ondan soruyorum kusura bakma
En son yedikten sonra 36 saat su ve çaydan başka bişey yenmiyor canım. Hem mide dinlenmiş oluyor, hemde diğer organlarCanım 36 saatlik oruç derken? Nasi yani?
Estağfirullah ne cahilliği, bende 2 sene önce varlığını öğrenip yaptım.Ben ilk defa duydum biliyo musun canım açlık orucununasıl oluyo bu hiçbişey yemeyecek misin 3 gün? Biraz cahilim ondan soruyorum kusura bakma
Ya doğru tespit var ya. Egemenlik gibi hissediyor. Utanıyor sanki baskalari görecek gibisinden . O arkada ben direksiyon da . Surat yapmasa iyi de . Ben napdım. Kriz ı hiç belli etmedm . Ikinciye şakayà verdim.geçtim direksiyonà onu sallamadim. Ben yüz verdikçe o da uzatio
Ama kuzuş sen çok güzel kilolar vermişsin şu ara biraz yavaş ilerlemesi normal belirli bir kilo verdikten sonra bi duraksama dönemi olacaktır ama geçicidir eminim nasıl besleniyosun bilmiyorum ama biraz değişiklikler yapip metabolizmanı sasirtabilirsin tek düze beslenme sekline de vücut alisinca kilo vermek zorlasiyor bide hep diyorum su iç yeşil çay ic biraz spor yap iyi gelecektir eminim
miyaww__ buarada pazartesi kilon kaçtı tatlim?
Anladım canım saol açıkladığın ıcinBenim bildiğim kadarıyla hiç yemiyorsun. Sadece su içiyorsun. Ama daha yapmama çok olduğu için detaylı araştırmadım açıkçası.
Pek zor biseye benziyo bu ablam yaa benim bünyemin kaldıracağını pek sanmam zaten bugün rahatsızlandım biraz tansiyonum düştü mü yükseldi mi nedir bas dönmesi mide bulantısı çok fenaydım şimdi biraz toparladım size kolay gelsin inşallah güzel sonuçlar alırsınızEstağfirullah ne cahilliği, bende 2 sene önce varlığını öğrenip yaptım.
Bildiğim kadarını anlatiyim
Başlamadan 1 gün öncesi çiğ sebze, meyva yiyerek vücudu hazirliyorsun.
Akşam 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
1. Gün sabah, öğle ve akşam yarim su bardağı meyva suyu üzerine saf su ilave edip içiyorsun. Geri kalan her saat başı 1 bardak ph yüksek su içiyorsun
2. Günden itibaren hergün sabah kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ballı limonlu su içerek güne başlıyorsun.
Yine her saat başı su, öğle ve akşam sulandırılmış meyva suyu.
Her 4. Gün 1 bardak suya ingiliz tuzu koyup içiyorsun.
Ve başlarken sabah ılık duş alıp niyet ediyorsun.
Devamında her sabah ılık duş alıyorsun.
Kaç gün yaparsan yap bu şekil oluyor.
Bırakınca bikac gün yine çiğ sebze meyve yeniyor, sonra yavaş yavaş çorbaya başlayabilirsin
Olsun kuzum bak ne güzel artıların var senin ben tatlı diye ölüyorum şuanda acayip bi irade savaşı veriyorum biraz yürüyüş yapsan senin için mükemmel olur su da içine çilek elma felan doğrasan nane felan atsan hoşuna gider belki bide ayran sever misin? Su gibi böyle ayran yapsan evde aklına geldikçe ondan içsen 2 3 bardak o da güzel olurTabiii erkek dururken kadın mı kullanırmış aaa ne ayıp millet görse ne der dimi?
Canım benim benim çok eksiğim var. Mesela su içmiyorum hiç. O kiloları da suyla verdim zaten. Ama şu 1 aydır falan ağzıma su süresim gelmiyor.
Beslenmemde bi sıkıntı yok esasında yani mesela tatlı olmasa 10 ay aramam tatlı yiyelim diye. Beni bitiren şey ekmek ve eşimin iş saatlerinin şinanay olması. Onu bekleye bekleye geçe kalıyorum.
Ve birde yürüyüş yapınca süper kilo veriyorumm.
Aayy hatırlamıyorum kii 84 buçuk muydum. Geçen cumadan fazlaydım ama.
Pek zor biseye benziyo bu ablam yaa benim bünyemin kaldıracağını pek sanmam zaten bugün rahatsızlandım biraz tansiyonum düştü mü yükseldi mi nedir bas dönmesi mide bulantısı çok fenaydım şimdi biraz toparladım size kolay gelsin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Olsun kuzum bak ne güzel artıların var senin ben tatlı diye ölüyorum şuanda acayip bi irade savaşı veriyorum biraz yürüyüş yapsan senin için mükemmel olur su da içine çilek elma felan doğrasan nane felan atsan hoşuna gider belki bide ayran sever misin? Su gibi böyle ayran yapsan evde aklına geldikçe ondan içsen 2 3 bardak o da güzel olur
Biraz sebze meyve aliym die disari ciktimda aman aman o sebzelerin fiyati ne oyle domates patates sogan felan ucmuş resmen sizin oralarda da öyle mi? Kilosu 5 6 liradan az hiçbi sebze yoktu çok sasirdim
Şimdi biraz daha iyiyim canım ya saolasin vala birden çok kötü oldum belkide hava çok sıcak ondandirCanımm geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Haklısın kuzumm.
Ayrana bayılırımm.Hem yoğurt çok güzel yağ yakıyor.
6 liraydiPatates uçtu gidiyoooor..
Şimdi biraz daha iyiyim canım ya saolasin vala birden çok kötü oldum belkide hava çok sıcak ondandir
Ayran ben de sürekli yapıorum köy yoğurdu alıyorum koyun inek sütünden karışık yoğurt yapıolar okadar güzel ki gün aşırı tazelerim dolapta durur hem çocukla eşimde seviyo benim ıçinde iyi oluyo sen de iç birazcık olsun sıvı girer vucuduna
6 liraydivala almadim patatessiz de olur isime de geldi hani evde olsa seviyorum da ben cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?