Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

MAŞAALLAH canım çok güzel spor yapmışsın herşeyde dikkat etmişsin

Maşallah ona ozman metabolizma hızı gerçekten çok önemli darısı başımıza diyelim ozman canım benim
Ayy canım Mor Vampirella m ya . Az cildirtmadim sizi de . En Son takımda da öyle oldu. Napiyim yediğimı yakiyirum galiba . Da işte ipin ucu kaçıyor bazen. Meta hızı mi emzirme mi bilmiom ama bu yemeye iyi sukr. Umarım eksi gelir

Aç canım çok güzel olur.
Ben nasıl yardımcı olabilirim.

10 gün yeterlimi bilmem, ben 23 gün yaptım. Çıkan kan değerlerime doktorum bile hayret etti.
Iyı olacağını biliyordum ama bu kadarını bende beklemiyordum, harika dedi

Hiç ara vermeden mi
Vermedim ama dizkapagimin altı,arka tarafta tuhaf bir ağrı var. Zıplarken zorluyor.
Birde oğlum boks yapıyor, beni zıplarken gördü, kollarını öne uzat zıplarken aşağı yukarı yap dedi, yada iki yana açıp geri kapat.
Ayaklarima biri öne biri arkaya, ben bazen belimi filanda kiviriyorum

Mücver kızartma deyilde 10
Kızartmaya 8

dikkat edin pislikler ya.Allah korkusu olmayandan korkcaksin vicdani olmaz.keske buralara gelseniz
Niyetimiz var canım , iki oğlum var onları evlendirip yuvalarını kurarsak inşallah.
Aşağı yukarı 5 sene diyoruz. Nasip artik

Karnıyarık kızartma ise 2 puan kırdım
4 dilim ekmek 1 gün için fazla deyilmi canım.
Ben geçen cuma 1 dilimden bikac lokma kaldı bitiremedim.
Ikıncı dilimi bugün yedim, onuda bitiremedim, birkaç lokma kaldı

Aslında ipi olmayanlar jumping jack yapabilirler abla oğlun onu demiş sanırım :) Foto ya da video atcam bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…