Önceki cumayı bilmiyorum da . Benim bu başlangıç kilom olsun. Hesap lari sonra yaparzArtı hesaplamayı bilmiyorum, ama 2 hafta önceki cumadan hesap yapıyoruz.
Sonra geldiysen, geldiğin kilonla farkı hesapliycaksin
Zaten listede ismin yokKilo bildirmek iyidir
Çarşamba 59.0
Cuma 59.7
Artı tabiki. . Gelecek cuma yi merak ediyirm
Selamlar kızlar bende bu pazartesi 101.0 kilo çıktım tartıda bugünde 100.1 çıktım yüzde hesaplaması nasıl oluyor
Hep eşimin yüzünden okula çağırdı beni. cisss aldırdi mudur geç kaldm Die dedi. Ben dé solugu orda aldım .Özrü kabahatinden büyük
Miyoscan. 300 gr çok az gi. . Napsak bişi yapsak haftaya böyle olmazzzzz. En az 1200 gitmeli.Geçen hafta: 84,3
Güncel: 84
Fark: 0,3
Oran: 0,35
Oran/2 : 0,17
Miyoscan. 300 gr çok az gi. . Napsak bişi yapsak haftaya böyle olmazzzzz. En az 1200 gitmeli.
Bak bak niyeti simdiden bozmuş. Olsun tatilde de diyete devam. Istegin şeylerı giyebiliomusun peki. Hayır !!! O halde bak bu işi ciddiye almalisin1 günde bu kadar veriliyo ablaa.
Haftaya da tatile çıkıyorumm inşallah 300 gr bile hayal olmaz.
Bak bak niyeti simdiden bozmuş. Olsun tatilde de diyete devam. Istegin şeylerı giyebiliomusun peki. Hayır !!! O halde bak bu işi ciddiye almalisin
Ayyy INŞAALLAH dört gözle bekliyorum ikili rakamlarıay 2 li sayılar geliyor haftaya desene OH mis
Haftaya duzenle artıkHep eşimin yüzünden okula çağırdı beni. cisss aldırdi mudur geç kaldm Die dedi. Ben dé solugu orda aldım .Nasıl kafa bendeki bilmiorum
300 gramda dün verdin kesinGeçen hafta: 84,3
Güncel: 84
Fark: 0,3
Oran: 0,35
Oran/2 : 0,17
71.5
Sabitsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?