Bi kahveyi hak ettin o zaman.Kafam beynim patladi biraktim
Abla sen 0 + degilmiydinBenimkiyle aynı
Yanı protein sana daha kolay kilo verdirir.
Kahvaltıda yumurta mutlaka olsun. Diğer öğünler için alternatif ne olur bi araştır canım
Valla mesajları okuyup en sonunda cevap yazacaktımSabredeceksin canım, başka yolu yok.
Kocanın huyu bana birini hatırlattı
Bizde bir zamanlar çarşıya filan hep beraber çıkıp gezerdik. Kocamla çarşı gezmedim onunla gezdiğim kadar
Şimdi yalnız çıkabiliyoruz. O kendini biliyor okursa cevap verecektir
OoooooDiyette hayır diyeceksin ama değil mi
Sen olmasan ben napardim bilmemAbla sen 0 + degilmiydin
Sen ben babam abim bediş aynı kan grubuyduk
Sen yaparsın tatlımOooooo
O bende canım merak etme
Şu an çok motiveyim
2012 de alt komşum en samimi en yakın arkadaşım diyete başladı
Israr kıyamet benide başlattı
O 1 aylık protein diyeti ben 2 haftalık kuşhan diyeti yaptım
İkimizde güzel kilolar verdik
Sonra bıraktık dedik ama bırakmadığını hala devam ettiğini çaktım
Sonra bende devam ettim 14 kilo verdim hamile kaldım bıraktım
2 sene önce yine diyete basladik beraber ben 5 o 1 kilo verdi
Sonra ben daha senle diyet yapmam sen veriyon ben veremiyom dedi
Yine başlamış benden gizli
Oysaki gizlemese ben zaten diyet spor yapamıyorum, azim yok istek yok
Neyse farkettiğim gün başladım
Sonucu görünce napacak merak ediyorum
Yaklaşık 20 gün görüşemiycez
İnşallah önceki seneler gibi veririm yine
Nasıl bildin senin koca olduğunu. Ama çok seviyom enişteyiValla mesajları okuyup en sonunda cevap yazacaktım
Ne günlerdi be
Benim hiç umudum yoktu evden tek çıkabileceğime
12 sene sürdü yarı kapalı ceza evim
Şimdi alabildiğine özgürüm
Fatmagül seni okudukça kendimi gördüm
Kocalarımiz çok benziyor
Sadece sabret zamanla usaniyorlar
Tatil düşünceleri bile aynı adamların
Benim kan grubumda 0 rh+, beslenme nasil oluyorki ozamanSen olmasan ben napardim bilmem. O rh+ doğru.
Nasıl panik oldum birden.
@EFfatmagul canım ilk bilgi yanlış. Seninkini en kısa zamanda araştıracağım.
Diyet arkadaşı önemli tabi. Hem bak gizlide olsa ıyi bir şeye vesile olmuşOooooo
O bende canım merak etme
Şu an çok motiveyim
2012 de alt komşum en samimi en yakın arkadaşım diyete başladı
Israr kıyamet benide başlattı
O 1 aylık protein diyeti ben 2 haftalık kuşhan diyeti yaptım
İkimizde güzel kilolar verdik
Sonra bıraktık dedik ama bırakmadığını hala devam ettiğini çaktım
Sonra bende devam ettim 14 kilo verdim hamile kaldım bıraktım
2 sene önce yine diyete basladik beraber ben 5 o 1 kilo verdi
Sonra ben daha senle diyet yapmam sen veriyon ben veremiyom dedi
Yine başlamış benden gizli
Oysaki gizlemese ben zaten diyet spor yapamıyorum, azim yok istek yok
Neyse farkettiğim gün başladım
Sonucu görünce napacak merak ediyorum
Yaklaşık 20 gün görüşemiycez
İnşallah önceki seneler gibi veririm yine
Yanında yoğurt salata ile 1 tabak yiyebilirsin bence. Ayrıca ilk etap çok azaltma yediklerini. Sadece karbonhidrat alımını azaltmak dahi ciddi kilo verdirir. Aslında ac kalmadan sağlıklı beslenerek çok güzel kilo verirsin. Tabi spor şart. Özellikle ilk zamanlar yürüyüş bire bir güzel olur.Ekmeksiz pilavsiz sadece kuru fasulye kaç tabak yiyebilirim
Akşam yemeği olarak
Ekmeksiz pilavsiz sadece kuru fasulye kaç tabak yiyebilirim
Akşam yemeği olarak
Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallahGuGünayd hayırlı sabahlar sevgili takımım
Oglusum ünv sınavına girecek insallah tüm gençlerde oğlumda başarılar
Oğlum geçen yıl denizcilik fakültesi ni okuyordu bıraktı bu yıl tekrar deniyor insallah bu yıl istediği yeri hayırlısı ile kazanır
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar eski yarışmacılardanım 3. takımda 1,5 yıl kadar kaptanlık 6 ay kaptan yardımcılığı falan da yaptım kuralları biliyorum yaklaşık 2 aya kadar düğünüm var bölgesel fazlalığım var önceliğim spor olacak şekilde motivasyona ihtiyacım var tek başıma yapmaya çalışıyorum max 1 hafta dayanıyorum sonra zaten çok kilolu değilim diye motivasyon gidiyor ama ben rahatsız hissediyorum beni de aranıza alır mısınız ? 3.takımdan mezun olmuştum sonra kilo alıp döndüm ama 514.etapta tekrar izne ayrılmıştım şu an sadece motiveye ihtiyacım var suyumu içiyorum sporumu yapmaya çalışıyorum ama düzeni getiremiyorum yemek olarak biraz kısıtlamaya ihtiyacım var özellikle ekmek konusu bırakamıyorum o yüzden sizlerden destek almak istedim aranızda bana da yer var mı
Benim de öyle oluyor canım,uygulamadan yükleyemiyorum fotoğraf. Browserdan açıyorum yükleyeceğim zamanlarda.
Canımmmm.
Stres yapma kendinee. Boşver gitmekten kurtuldun öyle bak olaya.Evde keyif yaparsın.
Hoşgelsinlerr.
Merhabaa hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
Antepia27 hemşo ablam bol şans diliyorum Allah yardımcıları olsun. Emekleri önüne çıksın inşallah.
Günaydın hanımlar. Dün telefonum kapandı durdu. Uzun zamandır bozuk aslında ama değiştirmemek için direniyorum.
Antepia27 Canım oğluna sinavda başaralar dilerim. Benimde yeğenim girdi sınava. Allah yollarını açık etsin.
Yazı olsun
Antepia27 abla oğlun inşallah dileğine kavuşur, emekleri boşa çıkmasın :)
Belk8Hoşgeldin canım
Amin canım Allah razı olsun
Amin canım
Çok teşekkürler canım
Evet canım
Ayyy çok sevindim korkk sarayca
Menü kaptanim Fatma dedi
Hee hee sen ara bakalım taraftar tribunlere
Tabiiki hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar eski yarışmacılardanım 3. takımda 1,5 yıl kadar kaptanlık 6 ay kaptan yardımcılığı falan da yaptım kuralları biliyorum yaklaşık 2 aya kadar düğünüm var bölgesel fazlalığım var önceliğim spor olacak şekilde motivasyona ihtiyacım var tek başıma yapmaya çalışıyorum max 1 hafta dayanıyorum sonra zaten çok kilolu değilim diye motivasyon gidiyor ama ben rahatsız hissediyorum beni de aranıza alır mısınız ? 3.takımdan mezun olmuştum sonra kilo alıp döndüm ama 514.etapta tekrar izne ayrılmıştım şu an sadece motiveye ihtiyacım var suyumu içiyorum sporumu yapmaya çalışıyorum ama düzeni getiremiyorum yemek olarak biraz kısıtlamaya ihtiyacım var özellikle ekmek konusu bırakamıyorum o yüzden sizlerden destek almak istedim aranızda bana da yer var mı
Hoşgeldin canım
Evet canım
Hoşbuldummm :)
Benle de hemşerisiniz o zaman bende Antepliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?