Hoşbuldummm :)
Benle de hemşerisiniz o zaman bende Antepliyim :)
Ooo tekrar hosghoşge hemsom
Şimdi hemşehrimSarayca ile biz bu hafta kim çok kilo verecek diye yarışıyoruz ve taraftarlarımız var hemen hemşehrilik kontenjanından destek bekliyor um
Protein, et, yumurta sana kolay kilo verdirirBenim kan grubumda 0 rh+, beslenme nasil oluyorki ozaman
Hoşbuldumm tekrarr
Nasıl bir yarışma bu anlatabilir misin nasıl destekliyoruz :)
Birbirimize karşı sorumlu olunca insan daha bir dikkat edeyor.Canım o arkadaş 65 kilo civarında men 111 kilo civarında yım bu hafta cumaya kimin verdiği kilonun yüzdesi yüksek çıkarsa o 1 rauttu kazanıyor yarış 2 raunnt sonunda bitiyor yanluzca tuttuğumuz arkafasin motivasyon una destek oluyoruz tatlı bir rekabet
Birbirimize karşı sorumlu olunca insan daha bir dikkat edeyor.
Ben gec saatte güzel bir kahvaltı yaptımAy çok üzüldüm
Aynen canım bu yarışı hatırlamakta motive ediyor
Canım o arkadaş 65 kilo civarında men 111 kilo civarında yım bu hafta cumaya kimin verdiği kilonun yüzdesi yüksek çıkarsa o 1 rauttu kazanıyor yarış 2 raunnt sonunda bitiyor yanluzca tuttuğumuz arkafasin motivasyon una destek oluyoruz tatlı bir rekabet
Iyiyim hamdolsun canım. Çocuklar yok ya bi tembellik var üzerimde. Gittim gezdim geldim. Geçen hafta da ödül verdim diyetsiz diledigim gibi yedim içtim. Artık bir mazeretim kalmadı. Şimdi diyet zamanıSarayca canım nasılsın inş bu hafta güzel kilo veticeksin canım rekabet güzell
Hoşbuldummm :)
Benle de hemşerisiniz o zaman bende Antepliyim :)
Ooo hemsooo ardasivasbende sivas, yokmu başka sivaslı
Daha ne isterimOoo hemsooo ardasivas
Saka abla ardahanliyim bende herkez hemso diyince hemsoooh diyesim geldiDaha ne isterim
İyi diyelim iyi olsun canım bugünümüzede şükür ben napim 2 çocuğun peşinde bütün gün durun yapmayın oturun gibi peşlerinden koşturmacaIyiyim hamdolsun canım. Çocuklar yok ya bi tembellik var üzerimde. Gittim gezdim geldim. Geçen hafta da ödül verdim diyetsiz diledigim gibi yedim içtim. Artık bir mazeretim kalmadı. Şimdi diyet zamanı
Sen nasılsın canım.
Tamam o zaman ben de destekliyorum yaşınız benden büyük bence en baş sayfada sanki öyle gördüm abla demem de bir mahsur olur mu :)
Bende Ardahadanaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?