- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Saol kuzum benimIlk ve son olur ins ben inaniyorum sana tatlim
Ben varim kuzum ALLAHIN izniyle elimden geleni yaparimKendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim. 2 kilo ama 24 cm incelme.
moni @miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore Monaalizza @guziss35 @vorones @Elif_merve Sarayca @Antepia27 @Zhre_ @bluedolphin @EFfatmagul Hercai91 @divinity
Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.
Evet abla birlikte olduğumuz zamanlar
Kiz o göbek ne güzel incelmiş öyle
Hadi hemen baslayalim
Ben 1 ay sonra varım.Kendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim. 2 kilo ama 24 cm incelme.
moni @miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore Monaalizza @guziss35 @vorones @Elif_merve Sarayca @Antepia27 @Zhre_ @bluedolphin @EFfatmagul Hercai91 @divinity
Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.
4 kişi oldukBen varim kuzum ALLAHIN izniyle elimden geleni yaparim
Beraber yapın ne güzel olurBen 1 ay sonra varım.
Divinity çoğunluk benimle olur, ama sabah erken kalkıp yaparmı bilmem
Sen hangi videoyu yapmayı düşünüyosun tatlım?Ben başka bir video ile katılırım size. Hadi yarin başlayalım. Ölçü alayım yine (geçenlerde almistim) umarım bu sefer sayenizde bırakmadan yaparım. Belki sizin videoyu yaparım ay ne kararsizim ya
Jillian 'la gitti ama jillian a başlamadan önce daha hafif sporlarla başlarız hem spora alışkanlık kazanırız sonra da jillian:)Kiz o göbek ne güzel incelmiş öyle
Hadi hemen baslayalim
Tamam canım ins hadi kızlar hepiniz katılın bir ayda çok güzel sonuçlar alırız benceJillian 'la gitti ama jillian a başlamadan önce daha hafif sporlarla başlarız hem spora alışkanlık kazanırız sonra da jillian:)
Abla hemen jillian ile başlamayiz zaten önce alışma dönemi spor alışkanlığı vs anca jillian a gelene kadar epeyce spor yaparız:)Ben başka bir video ile katılırım size. Hadi yarin başlayalım. Ölçü alayım yine (geçenlerde almistim) umarım bu sefer sayenizde bırakmadan yaparım. Belki sizin videoyu yaparım ay ne kararsizim ya
Bende yine jillian in 56 dk tüm vücut çalıştıran bi videosu var. Ama çok çok çok zor gözüm kesmiyor. 30 günlüğü yapabilirim. 30 günlük kolay ve çok çabuk bitiyor cünküSen hangi videoyu yapmayı düşünüyosun tatlım?
Beraberde biseyler yapacaz ama sizin programa katilabilirmiyiz ondan emin deyilimBeraber yapın ne güzel olur
Ama bir hafta anneannemiz bizde kalıcak onunla ilgilenmem lazım 1 hafta sonra hazır ve nazır olurum yaptıkça yazarım boşluklardaJillian 'la gitti ama jillian a başlamadan önce daha hafif sporlarla başlarız hem spora alışkanlık kazanırız sonra da jillian:)
Ne zaman istersen ablam yerin hazır :)Ben 1 ay sonra varım.
Divinity çoğunluk benimle olur, ama sabah erken kalkıp yaparmı bilmem
Ay çok tatlısın yaaBende yine jillian in 56 dk tüm vücut çalıştıran bi videosu var. Ama çok çok çok zor gözüm kesmiyor. 30 günlüğü yapabilirim. 30 günlük kolay ve çok çabuk bitiyor cünkü
Slm.canm.66.9
Jillian programı bir gün yap bir gün yapma şeklinde olmuyor o yüzden ona başlayınca her gün yapılmasını isterim zaten ondan önce başka şeyler yaparızAma bir hafta anneannemiz bizde kalıcak onunla ilgilenmem lazım 1 hafta sonra hazır ve nazır olurum yaptıkça yazarım boşluklarda
Ya ben işte aceleciyim aslında 1 ayda spor yapsam baya baya rahatlatır beni.Abla hemen jillian ile başlamayiz zaten önce alışma dönemi spor alışkanlığı vs anca jillian a gelene kadar epeyce spor yaparız:)
Abla senin kilo iyi ben o incelemeyi 30 günlük programla yapmıştımYa ben işte aceleciyim aslında 1 ayda spor yapsam baya baya rahatlatır beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?