O program her gün yapılmalı bunun için hakikaten ciddi disiplin şartBeraberde biseyler yapacaz ama sizin programa katilabilirmiyiz ondan emin deyilim
Oluyor malesef. Şımarıp yediğim zaman bikac gün geriye gidiyorumKizlr.kilo.werdikce.simarip.bisyler.yeme.dusuncesi.sizdede.olusuyor.mu
Ben 81.6 çıktım tatlım cumayla aynı hastalık felan benim çok duzenim bozuldu spor yapamadım yemek saatlerım duzensizlesti felan allak bullak oldum ama toparlancam artık inşallah hep beraber toparlancazSlm.canm.66.9
+300sen.ne.durimdasn.
Iyi miAbla senin kilo iyi ben o incelemeyi 30 günlük programla yapmıştım
Kızlar bence bizim grubun spor çok büyük bir eksikliği menülerin yanında bildirim yapınca kaynayıp gidiyo araya
Halbuki zorunlu olsaMor Vampirella nin da dedigi gibi bir topigimiz olsa herkes mecbur hissetse kendini çok harika olacak
10Bugnku.menum.
Sabj.karaty.kahwltisi.
Aksam.z.yagda.3yumurts.kizrtmsi.
1kase
Keten.tohumlu yogurt.
3lt.su
Oluyor malesef. Şımarıp yediğim zaman bikac gün geriye gidiyorum[/QUOTE.
Aynen.abla
Iyi misenden kiloluyum farkında misin. Ayrıca şimdi ölçüm yapayım gör bel ve göbeği. Daha doğrusu oranlarda pek fark yok bildiğin altıgen im yahu
Hepberaber toparlanacagiz tatlım.Ben 81.6 çıktım tatlım cumayla aynı hastalık felan benim çok duzenim bozuldu spor yapamadım yemek saatlerım duzensizlesti felan allak bullak oldum ama toparlancam artık inşallah hep beraber toparlancaz
Hadi sende bende ölçelimFena değilsin diyelim :)
Ayy.kacamagimi.unuttm.1paket.cips.we.2_3caykasigi.bitter.damla.cikolata
Tamam kuzum işte bir hafta yaşlı misafirim var ondan sonra hergün yaparım INŞAALLAHJillian programı bir gün yap bir gün yapma şeklinde olmuyor o yüzden ona başlayınca her gün yapılmasını isterim zaten ondan önce başka şeyler yaparız
Yaptım yaptımAy canım benim maşallah size eminim sen de çok genç ve güzelsindir amagezegenfeza ablam senden daha fit işte ( Hadi sen de biraz hirs yap onu görünce )
EvvetYaptı bile
Katılmak isterimKız gaza geldim gidip topik açıcam haha
Burdan sormuş olayım bir spor topiğimiz olsa sadece 10. takım adına açsam kimler gelir ve spor yaparız şöyle bir konsept var aklımda her hafta için bir spor belirleyeceğim ilk sayfada paylaşacağım ve yapanlar listede isimlerinin yanına + koyacak böyle ilerleyeceğiz gibi zor olanlardan başlamayız ama çok hafif de olmaz ?
Bende çok cekinirimBenden 11 yaş buyukmussun . :) oyy daha bi sevdim seni ablam.. Kep de yakışmış heani. Ben yatiom daha doğrusu yapacak işler beni Bekler cenem düştü benim. . Menü vermessm çağır beni abla.. senden cekiniom biraz. Ama gené de yazarım yazmamak çare değil nasılsa
Katilirim canimGöğüs 88/88
Göbek 88/80
Bel 74/70
Kalça 104/100
Basen 102/97
Sağ Bacak 53/51
Sol Bacak 51/50
Evet kızlar toplamda 24 cm incelme :)
Kendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim. 2 kilo ama 24 cm incelme.
moni @miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore Monaalizza @guziss35 @vorones @Elif_merve Sarayca @Antepia27 Zre_ @bluedolphin @EFfatmagul Hercai91 divinity
Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.
Hayatta erken kalkamamBen 1 ay sonra varım.
Divinity çoğunluk benimle olur, ama sabah erken kalkıp yaparmı bilmem
Insallah canimHepberaber toparlanacagiz tatlım.
Oluyor tabi. Ama bunu yenmemiz lazım.Kizlr.kilo.werdikce.simarip.bisyler.yeme.dusuncesi.sizdede.olusuyor.mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?