Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok güzel düşünmüşsün canım sporu düzenli yapmak için bize bi mecburiyet şart grup çok iyi olur
Buarada kpssye mi gireceksin? Ben de gireceğim 22snde Allah izin verirse
Evet kpss ye gireceğim az da kaldı çalışıyorum hala stresli zamanlar gerçekten

Spor için çok güzel planlarım ortak kararlar alıp bir topik açıp birlikte spor yapmak gibi 3 hafta var önümde şu sınav bir geçsin o zaman düzenli hale gelecek inşallah ben birlikte yapalım istiyorum.
Canım topik açmasak burada yazsak hem daha aktif oluruz. Bende çok istiyorum spora başlamayı.

moni Kaptanım takımca herkes hazır ay başındayız ölçülerini alsa sonra diğer ay başında tekrar alsa değişimleri gözlemlesek bunun kaydını ben tutabilirim ne dersin ?
Harika fikir derim.
Ben zaten 3 aydır ay basında alıyordum. Bu sefer su orucu bitince almıştım

Daha öncede dedim. Ben varım, tam destek

Abla biz 7. takımdayken bir arkadaş vardı aslı şimdilerde yok yıllardır gelmiyor o bir topik açmıştı ve biz hatta dış takımlardan gelenler de vardı 1 ay jillian programı yapmıştık dur bulayım bakayım 1 ayda kaç cm incelmem olmuş epey bir olmuştu sanırım

Öyle bir şansın varsa hiç durma verom koşu bandı bile yeter bi koşu bandı bi eliptik neleri çözer heleki sen 59 kilosun
Var canım var .da işte. . İt beni sür beni yol mumkunse .. en kotü ip atlayak gi. Ne tembelim.. hele keşke bolgesel calissam göbek var ben de . Bekarken Bile vardi.
Hiç unutmam daha lise ye mi gidom ne bi cocuk bna Abla sen hamile misin demişti ...

Canım topik açmasak burada yazsak hem daha aktif oluruz. Bende çok istiyorum spora başlamayı.

Burası da olur abla konuşuruz aramızda ortak kararla hallederiz birlik olup yaparsak çok güzel olur ama ben mon kaptanıma yük gelmesin istiyorum bu spor durumunu takip etmek istiyorum hazırlanan listeler çizelgeler burayı çok meşgul eder mi diye düşündüğümden video ekleyeceğim mesela burda kaybolur onlar konu olursa ilk sayfaya atarım

Ben jillian yapmaya çalıştığımda galiba ayağımı incitmiştim, bıraktım. Tr dönüşü yine denerim

o ne kadar gobekmiski

Bende gobekliyim bekarken de gobekliydimm millet ne güzel kadın kadın kalçasından kilo alır ben emekli amcalar gibi göbek büyütürüm erimiyo da nefret ediyorum gercekten

Aynen kuzum INŞAALLAH normalde evimde abur cubur kalorili şeyler yok almıyorum eşimede aldırmıyorum dışarıda ye gel diyorum işte dediğin gibi annemdede dayanamadim

Kız gaza geldim gidip topik açıcam haha

Burdan sormuş olayım bir spor topiğimiz olsa sadece 10. takım adına açsam kimler gelir ve spor yaparız şöyle bir konsept var aklımda her hafta için bir spor belirleyeceğim ilk sayfada paylaşacağım ve yapanlar listede isimlerinin yanına + koyacak böyle ilerleyeceğiz gibi zor olanlardan başlamayız ama çok hafif de olmaz ?

aminn kimsenin emeği boşa gitmesin bu benim 6. senem inşallah olur
Benim de kardesim gireçek o melun sınava . Aynı bölüm benle.
Umarım emekler bosa gitmez . Duamiz sizinle . Yalnız o çok saldi. Tonbalak bişi oldu gitti. Sınav à hazirlaniom Die. Sporun yanindan geçmez ne bulsa yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…