- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Evet kpss ye gireceğim az da kaldı çalışıyorum hala stresli zamanlar gerçektenÇok güzel düşünmüşsün canım sporu düzenli yapmak için bize bi mecburiyet şart grup çok iyi olur
Buarada kpssye mi gireceksin? Ben de gireceğim 22snde Allah izin verirse
Canım topik açmasak burada yazsak hem daha aktif oluruz. Bende çok istiyorum spora başlamayı.Spor için çok güzel planlarım ortak kararlar alıp bir topik açıp birlikte spor yapmak gibi 3 hafta var önümde şu sınav bir geçsin o zaman düzenli hale gelecek inşallah ben birlikte yapalım istiyorum.
Harika fikir derim.moni Kaptanım takımca herkes hazır ay başındayız ölçülerini alsa sonra diğer ay başında tekrar alsa değişimleri gözlemlesek bunun kaydını ben tutabilirim ne dersin ?
Daha öncede dedim. Ben varım, tam destek
Ben çok sıkı hazirlanamadim çocukla çok zor gerçekten ama yinede bi şansımı deneyeceğim bakalim Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallahEvet kpss ye gireceğim az da kaldı çalışıyorum hala stresli zamanlar gerçekten
Var canım var .da işte. . İt beni sür beni yol mumkunseÖyle bir şansın varsa hiç durma verom koşu bandı bile yeter bi koşu bandı bi eliptik neleri çözer heleki sen 59 kilosun
Canım topik açmasak burada yazsak hem daha aktif oluruz. Bende çok istiyorum spora başlamayı.
Ben jillian yapmaya çalıştığımda galiba ayağımı incitmiştim, bıraktım. Tr dönüşü yine denerimAbla biz 7. takımdayken bir arkadaş vardı aslı şimdilerde yok yıllardır gelmiyor o bir topik açmıştı ve biz hatta dış takımlardan gelenler de vardı 1 ay jillian programı yapmıştık dur bulayım bakayım 1 ayda kaç cm incelmem olmuş epey bir olmuştu sanırım
aminn kimsenin emeği boşa gitmesin bu benim 6. senem inşallah olurBen çok sıkı hazirlanamadim çocukla çok zor gerçekten ama yinede bi şansımı deneyeceğim bakalim Allah emeklerini boşa çıkarmasın insallah
Var canım var .da işte. . İt beni sür beni yol mumkunse.. en kotü ip atlayak gi. Ne tembelim.. hele keşke bolgesel calissam göbek var ben de . Bekarken Bile vardi.
Hiç unutmam daha lise ye mi gidom ne bi cocuk bna Abla sen hamile misin demişti ...
Yap yap da bak bi delik de ben aciyim kafandaDe de onu de kuzum ya yedim ne oldu dahada yemem kaçamak yapmam ALLAH'IN izniyle kendi kafama sıktım
Bende gobekliyim bekarken de gobekliydimm millet ne güzel kadın kadın kalçasından kilo alır ben emekli amcalar gibi göbek büyütürüm erimiyo da nefret ediyorum gercektenVar canım var .da işte. . İt beni sür beni yol mumkunse.. en kotü ip atlayak gi. Ne tembelim.. hele keşke bolgesel calissam göbek var ben de . Bekarken Bile vardi.
Hiç unutmam daha lise ye mi gidom ne bi cocuk bna Abla sen hamile misin demişti ...
Aynen kuzum INŞAALLAH normalde evimde abur cubur kalorili şeyler yok almıyorum eşimede aldırmıyorum dışarıda ye gel diyorum işte dediğin gibi annemdede dayanamadimAy o börekler yok muu ben de hiç dayanamam çok severim diyetten önce de evde sık sık yapardım şimdi yapmıyorum almıyorum da evdeki zavallılarda benim yüzümden yiyemiyo
Eşim ben diyete başladım başlayalı 2.5 kilo vermiş
Halbuki ac bırakmıyorum onları ama ben sağlıklı beslenince onlarda kesti abur cuburu
Aman neyse olan olmuş anne böreği bikereye mahsus olabilir bidaha tekrarlamazsın canım biraz sporu artırırsın bide yarınki menünü daha hafif geçirerek dengelersin insallah
Ilk ve son olur ins ben inaniyorum sana tatlimAynen kuzum INŞAALLAH normalde evimde abur cubur kalorili şeyler yok almıyorum eşimede aldırmıyorum dışarıda ye gel diyorum işte dediğin gibi annemdede dayanamadim
Sana abla diesim gelio. Hani kardeşin de var ya desem olar mu kio ne kadar gobekmiski
Var canım var .da işte. . İt beni sür beni yol mumkunse.. en kotü ip atlayak gi. Ne tembelim.. hele keşke bolgesel calissam göbek var ben de . Bekarken Bile vardi.
Orda sağdaki kız var abla o daha hafif yapıyor ben onun gibi yapmıştım hareketleri aman sakatlık olmasınBen jillian yapmaya çalıştığımda galiba ayağımı incitmiştim, bıraktım. Tr dönüşü yine denerim
Sana abla diesim gelio. Hani kardeşin de var ya desem olar mu ki
Yaa sorma benim göbek yani mide sanki aşağı da . Su içip içip sisseem bi bal en 6 aylık dersin
Benim de kardesim gireçek o melun sınava . Aynı bölüm benle.aminn kimsenin emeği boşa gitmesin bu benim 6. senem inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?