Hak ettim eğer bi daha yaparsamda furun beni veromYap yap da bak bi delik de ben aciyim kafanda
Benim de kardesim gireçek o melun sınava . Aynı bölüm benle.
Umarım emekler bosa gitmez . Duamiz sizinle . Yalnız o çok saldi. Tonbalak bişi oldu gitti. Sınav à hazirlaniom Die. Sporun yanindan geçmez ne bulsa yer
Inşallah olur canım benimaminn kimsenin emeği boşa gitmesin bu benim 6. senem inşallah olur
Benden 11 yaş buyukmussun . :) oyy daha bi sevdim seni ablam.. Kep de yakışmış heani. Ben yatiom daha doğrusu yapacak işler beni Bekler cenem düştü benim. . Menü vermessm çağır beni abla.. senden cekiniom biraz. Ama gené de yazarım yazmamak çare değil nasılsaCanim 43 yaşındayım. Benden küçüksen tabiki diyebilirsin
Benimde baştan beri abla diyesim geliyo bende 27 yaşindayimCanim 43 yaşındayım. Benden küçüksen tabiki diyebilirsin
Kendi adıma ben. Sadece ya yürürm ya io atlarimm belki bisikletKız gaza geldim gidip topik açıcam haha
Burdan sormuş olayım bir spor topiğimiz olsa sadece 10. takım adına açsam kimler gelir ve spor yaparız şöyle bir konsept var aklımda her hafta için bir spor belirleyeceğim ilk sayfada paylaşacağım ve yapanlar listede isimlerinin yanına + koyacak böyle ilerleyeceğiz gibi zor olanlardan başlamayız ama çok hafif de olmaz ?
Olur tabi tak8bini sen yaparsın. Ben jillian nmtz videosuna bir başlasam.. Geçen sene çok iyi toparlamıştım. Vampirim hadi beni gazla da spora başlıyayım. Ay çocuklar yok ve ben hala tembellik ediyorumBurası da olur abla konuşuruz aramızda ortak kararla hallederiz birlik olup yaparsak çok güzel olur ama ben mon kaptanıma yük gelmesin istiyorum bu spor durumunu takip etmek istiyorum hazırlanan listeler çizelgeler burayı çok meşgul eder mi diye düşündüğümden video ekleyeceğim mesela burda kaybolur onlar konu olursa ilk sayfaya atarım
Çekinmiş halin buysa rahat halin nasil olur.Benden 11 yaş buyukmussun . :) oyy daha bi sevdim seni ablam.. Kep de yakışmış heani. Ben yatiom daha doğrusu yapacak işler beni Bekler cenem düştü benim. . Menü vermessm çağır beni abla.. senden cekiniom biraz. Ama gené de yazarım yazmamak çare değil nasılsa
Kendi adıma ben. Sadece ya yürürm ya io atlarimm belki bisiklet
.başka sporlarlâ destekleyemem her gün yapamam. Malum zman sıkıntı. Şöyle gercekten acilen fazla kılo vermesi gerekenler katilmali. Hele ki listedekiler kesinlikle !!!!! Katilmaliii
Hosgelrn.grubumuzaaİyi akşamlar diliyorum.Hemen kendimi tanıtayım.Yaşım 20 olacak.Boyum 1.71 ve kilom 84.6 uzun vadede sağlıklı kilo vermek istiyorum.Adım Meltem.Üniversite öğrencisiyim.Sanırım yeterli :)
miyaww__ tatilden de geldin nasıl bronzlaştın kimbilir
Şimdi o yanık tene fit bir vücut nasıl da güzel gider varya
Hadi ozman başlayalım kuşum bukadar mola yeter biraz fazla sıkacacagız beraber 70leri göreceğiz insallah
Nereye kız daha yeni geldim biraz ilgilenin benimleUyu uyu uyu verooooo. . Oğlan lar gene kalkar 6 da kalırım öyle zombi gibi.
İyi geceler
Aa yeni arkadaş gelmiş hoşgeldin canımİyi akşamlar diliyorum.Hemen kendimi tanıtayım.Yaşım 20 olacak.Boyum 1.71 ve kilom 84.6 uzun vadede sağlıklı kilo vermek istiyorum.Adım Meltem.Üniversite öğrencisiyim.Sanırım yeterli :)
Süper incelmişsin bende sanırım o zaman bi başlamıştımKendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim.
moni miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore Monaalizza G guziss35 vorones Elif_merve Sarayca Antepia27 Zre_ @bluedolphin @EFfatmagul Hercai91 divinity
Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.
Evet abla birlikte olduğumuz zamanlarSüper incelmişsin bende sanırım o zaman bi başlamıştımdevamı gelmemişti sanırım
Kiz o göbek ne güzel incelmiş öyleKendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim. 2 kilo ama 24 cm incelme.
moni miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore Monaalizza G guziss35 vorones Elif_merve Sarayca Antepia27 Zre_ @bluedolphin @EFfatmagul Hercai91 divinity
Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?