Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende öyleydim baktım 67 olmuşum hemen geldim buraya :) Çok şükür 63 lü sayılar gördüm neydim öyle

Canim 43 yaşındayım. Benden küçüksen tabiki diyebilirsin
Benden 11 yaş buyukmussun . :) oyy daha bi sevdim seni ablam.. Kep de yakışmış heani. Ben yatiom daha doğrusu yapacak işler beni Bekler cenem düştü benim. . Menü vermessm çağır beni abla.. senden cekiniom biraz. Ama gené de yazarım yazmamak çare değil nasılsa

Kendi adıma ben. Sadece ya yürürm ya io atlarimm belki bisiklet
.başka sporlarlâ destekleyemem her gün yapamam. Malum zman sıkıntı. Şöyle gercekten acilen fazla kılo vermesi gerekenler katilmali. Hele ki listedekiler kesinlikle !!!!! Katilmaliii

Olur tabi tak8bini sen yaparsın. Ben jillian nmtz videosuna bir başlasam.. Geçen sene çok iyi toparlamıştım. Vampirim hadi beni gazla da spora başlıyayım. Ay çocuklar yok ve ben hala tembellik ediyorum

Çekinmiş halin buysa rahat halin nasil olur.
Kızlar tatil dönüşü sert bir gezegen bulacaksınız. Artık jüpitermi olur marsmı bilmem

Göğüs 88/88
Göbek 88/80
Bel 74/70
Kalça 104/100
Basen 102/97
Sağ Bacak 53/51
Sol Bacak 51/50

Evet kızlar toplamda 24 cm incelme :)

Kendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim. 2 kilo ama 24 cm incelme.
moni miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore Monaalizza G guziss35 vorones Elif_merve Sarayca Antepia27 Zre_ @bluedolphin @EFfatmagul Hercai91 divinity

Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.

Son düzenleme:

Kendine inandığın bebişlerden zaman bulduğun an sen de yaparsın :)

Süt gibi geri gelmiş miyoş

İyi akşamlar diliyorum.Hemen kendimi tanıtayım.Yaşım 20 olacak.Boyum 1.71 ve kilom 84.6 uzun vadede sağlıklı kilo vermek istiyorum.Adım Meltem.Üniversite öğrencisiyim.Sanırım yeterli :)
Aa yeni arkadaş gelmiş hoşgeldin canım
Yasından dolayı metabolizma hizin harikadir inşallah hızlıca verirsin kilolarini

Süper incelmişsin bende sanırım o zaman bi başlamıştım devamı gelmemişti sanırım

Kiz o göbek ne güzel incelmiş öyle
Hadi hemen baslayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…