- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bizi 4 kız ve yeğenler beraberken göreceksiniz. Hatıralarımızı anlatsak gülmekten yerlere yatarsınız
Siz abla kardes nasil tatlisinizz yaaaaa
Hem bu saatte yat, hemde 11 de kalkİyi geceler bende yatıyorum
Bencede sabah aç karnına ölçBende gidiyorum ölçmeye
Sinirlerim alt üst oldu 12.06 da ölctüğüm 'den daha fazla. Keyfim kaçtı
Göğüs 97
Bel 82
Göbek 97
Kalça 97
Bacak 61 olmuş
Ay desené tam hayal ettiğim gibi. . Çok gulmez he mi ?Yaptım yaptım
Biz beraber de çok güzel diyet yapıyoruz
Tr ye gelince hep beraberiz inşallah kontrolü elden bırakmaz ablam
Evvet
Katılmak isterim
Bende çok cekinirim
Bir ciddidir ki gerçek hayatta
Bizim gülmekten karnimiz ağrır ablamda tık yok
Espiri yapmaya bile cekinirim bazen
Katilirim canim
Hayatta erken kalkamam
Benim için hayat 11 den sonra başlar banane yaa
Öğleden sonra olmuyomu
1 paketi n hepsini mi yedin. Sen de ğil o seni kacirmisss uleeeAyy.kacamagimi.unuttm.1paket.cips.we.2_3caykasigi.bitter.damla.cikolata
Ben hiç olcmedm kendimi bilmem de nerden nasıl ölçülr. Aslında mezura moda var . Bulabilirsem EVDé ben dé olceimHadi sende bende ölçelim
İşte o benim... tam olarak ben. . yiyerek Kilo verdim evet doğrudur ama sacmalayarak değil. Yeti gelio hemen sacmalamaya hazırım. Bu huyuma deli oluyrmKizlr.kilo.werdikce.simarip.bisyler.yeme.dusuncesi.sizdede.olusuyor.mu
Uyudun mu poncikNereye kız daha yeni geldim biraz ilgilenin benimle
Gülmeye başlarsada susmazAy desené tam hayal ettiğim gibi. . Çok gulmez he mi ?
Bi zahmetBu kez yatıyorummmm
İyi akşamlar diliyorum.Hemen kendimi tanıtayım.Yaşım 20 olacak.Boyum 1.71 ve kilom 84.6 uzun vadede sağlıklı kilo vermek istiyorum.Adım Meltem.Üniversite öğrencisiyim.Sanırım yeterli :)
Kız gaza geldim gidip topik açıcam haha
Burdan sormuş olayım bir spor topiğimiz olsa sadece 10. takım adına açsam kimler gelir ve spor yaparız şöyle bir konsept var aklımda her hafta için bir spor belirleyeceğim ilk sayfada paylaşacağım ve yapanlar listede isimlerinin yanına + koyacak böyle ilerleyeceğiz gibi zor olanlardan başlamayız ama çok hafif de olmaz ?
Göğüs 88/88
Göbek 88/80
Bel 74/70
Kalça 104/100
Basen 102/97
Sağ Bacak 53/51
Sol Bacak 51/50
Evet kızlar toplamda 24 cm incelme :)
Kendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim. 2 kilo ama 24 cm incelme.
moni miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore @Monaalizza @guziss35 vorones @Elif_merve Sarayca @Antepia27 @Zhre_ @bluedolphin @EFfatmagul @Ssy8491 @divinity
Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.
Of kararlar alıyorum ve bu kararlarımı bir türlü hayatıma geçiremiyorum. Aylardır böyleyim ve bu durum çok rahatsız ediyor. Göbek aldı başını gitti
miyaww__ tatilden de geldin nasıl bronzlaştın kimbilir
Şimdi o yanık tene fit bir vücut nasıl da güzel gider varya
Hadi ozman başlayalım kuşum bukadar mola yeter biraz fazla sıkacacagız beraber 70leri göreceğiz insallah
Süt gibi geri gelmiş miyoş
Giderayak aglatmayim kızları demişimHerkese günaydın..
Menüler neden böyle oldu, tam bir facia..
gezegenfeza menü puanlamaları pek kafama yatmıyor, fazla veriyorsun puanları
.
Biraz daha sıkmak gerek..
Giderayak aglatmayim kızları demişim
miyaww__ gece kuşu niye bu saatte ayaktasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?