- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Süper canımMenü
SABAH
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
3 biber
Öğlen
1 tabak fasülye ( 2 kasik yağ ile yaptım)
1 kase yoğurt
Ara 1 küp şekerli kahve
Biraz üzüm
Su 2 buçuk lt
Spor 15 dk Lesli ve karisik birşeyler toplam 25 dk.
Başlangıç fena degil dimigezegenfeza
Daha iyi deyilmiMenü müüonca göz benim menümün üstünde bir deri bir kemik kalırımki o zaman
Kız nerelerdesin, okullarda kapalıydı, taşınma işinde bitmiştirBen iyiyim boyle benim yerime de zayifla :)
Kız nerelerdesin, okullarda kapalıydı, taşınma işinde bitmiştir
Iyiyim şükür. Türkiye'ye gittim geldim, orda gelen kiloları uğurlamaya çalışıyorum. Bize gelen gitmiyor azizim, birdaha iyi ev sahibi olmayım diyorum, yapamıyorum. Gelen misafirler gibi kilolarda gitmek istemiyorTaşindim tasindim okul hala kapalı :) takiliyorum oyle.
Sen nasilsın ne yapiyosun?
Nerdesin ki canımIyiyim şükür. Türkiye'ye gittim geldim, orda gelen kiloları uğurlamaya çalışıyorum. Bize gelen gitmiyor azizim, birdaha iyi ev sahibi olmayım diyorum, yapamıyorum. Gelen misafirler gibi kilolarda gitmek istemiyor
Almanyadayim canımNerdesin ki canım
Bende bu takimda yeniyim ama genel manada takımların kuralları var 1. Sayfada okuyun kabul ederseniz kuralları 2 hafta deneme süresinden sonra takımın kaptanı uygun görürse sizi grupların yarışına alır yok yarışa girmek istemiyorum diyorsanizda bizim gibi menü verip sohbet edersiniz.Gruplara böyle pat diye katılabiliyor muyuz :)
Ben kendi başıma beceremiyorum zayıflamayı böyle yapabilirim belki
Sagol abla sagolAyy çok yorgun ve bitik bir durumdayımşu an uykudan bayılmak üzereyken yazıyorum
Tüm geçmişi okudum, hastalara şifa diliyorum.Zre_ kuzum kuzunun doğum günü kutlu olsun
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaslar...
Bugunki kilom 73.300
Geçen hafta 74.500
Fark 1.200
Bu yalancı düşüşler önemli olan bundan sonra 73 kırarsam sanirim haftalik 300gr de olsa veriririm .
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaslar...
Bugunki kilom 73.300
Geçen hafta 74.500
Fark 1.200
Bu yalancı düşüşler önemli olan bundan sonra 73 kırarsam sanirim haftalik 300gr de olsa veriririm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?