Çok geçmiş olsun canım, yaşlılarda zor kırıklar. Rabbim acil şifalar versin.Yatiyo aebenim bu hafta kontrolü var dikişleri alınacak daha ayağının üstüne basmayacak yatmaktan kalçasında sirtinda yara çikti
Oyy Allah yardıncınız olsun , yaşlılıkta kırık zorYatiyo aebenim bu hafta kontrolü var dikişleri alınacak daha ayağının üstüne basmayacak yatmaktan kalçasında sirtinda yara çikti
Verirsin kuzumaeben umarım ablaa ben bu süreçte hep dışarıdaydım ve kendo evimde de kalamadım dışarda kaldık ettik derken inşallah bu hafta daha iyi olur aldığımı versem sevinecegim
Yarışmamız 582. Etap birincisiBirumut55
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Bunlar başlangıç, bu hafta daha sert olacam. Spor yapmayanın kemiklerini kıracağımPehhhh kimse spor yapmıyormuşşşş
Ay bu kadın ne gezginci. Hasta haliyle bile gezme düşünüyorEşimi bekliyorum eşimin memlekette düğün var , aslında iyide değilimçoçuklar gitme diye kızıyor . Lakin eşimi yanlız göndermeye içim elvermedi
Bunlar başlangıç, bu hafta daha sert olacam. Spor yapmayanın kemiklerini kıracağım
Benim adım gezenti akıllım , niye diyet yapamıyorum sanıyorsunAy bu kadın ne gezginci. Hasta haliyle bile gezme düşünüyor
Vay maşallah, ben evimden o kadar ayrı kalmak istemem yavBenim adım gezenti akıllım , niye diyet yapamıyorum sanıyorsun
Allah izin verirse Salı eskişehir, bayramdan öncede eşcazka bi içmece hamam turu var , bayramdada evde değiliz , sonrasında mersinde düğün var gitmişken okadar yolu birkaç gün biryerde kalalım diyoruz
Niye diyete ara verdin sanıyorsun
Arada dönüp geliyorum ya işteVay maşallah, ben evimden o kadar ayrı kalmak istemem yavözlerim valla
Evim evim canım evim, güzel evim.
Aminn monim en büyük korkusu yürüyememek zaten bide sürekli yattığı yerden bile düşücem korkusu var ALLAH yardımcısı olsun işi zor canı çok yanicakÇok geçmiş olsun canım, yaşlılarda zor kırıklar. Rabbim acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?