Iyi gidiyor sukur , gunlerim yogun geciyoe kvler trden burdalar. 97lerde cok takildim ama sukur 95 kgim suan(kendimi alkisliyorum)
Aylimcim beni yanlış anlama ama deneme sürecince aktif olmayan ve güzel kilo veremeyeni kaptanlar oek listeye almaz.
Lütfen göster kendini artıkki listeye gir , hadi ben sana güveniyorum
Belkide önümüzdeki hafta derece yaparsın sende
Gamzem akşamı aylama azda olsa yemek ye canım . Akşam yemek yiyerekte kilo verilir
Sakin ol, vücut su toplamıştır. Ufak artışlar olabilir, bugün daha dikkat edersin
Gamzecim önce relaks ol canım . Günlük dalgalanmalar normaldir
Her hafta bukadar kilo verilmez bu hafta hedefini fazla tutma derim zeten 0,5 / 1 kilo arası en idealidir . Hemde kalıcı olandır ...
Lütfen öğün atlama azda olsa erken vakitte akşamları ye
Bi yamukluk olduğunu farkettim yazarken, aşağıda çıkmadı. Nasıl olsa o kendini bilir diye düşündümBide arkadaşin niki dtdentist değil drdentist Dr ..Dt değil
GetirAy resmen nispet yapıyo bu iki bacı ya ,banane bende bacımı getirecem buraya
Yok kuzum benim kafam atık sana denk geldiGunaydin moni kaptanim.Sabah sabah kizdirdim seni galiba.Liste konusunda son kez aciklama yapiyorum demenden belli sanki.
Çatlağımda çok azBaseni olan kadınların göbeği olmuyor gercekten sanslisin. ..benim tek dogum da lik lik göbek kaldi. .hoş zaten oncesindede vardi ..bide artisi çatlak
Yarışmamız 582. Etap birincisi @Birumut55
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Yarışmamız 582. Etap sonuncusuMor Vampirella
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
çukulatalım
hassas böreğim..
Monim monim canim monim benim.Bak simdi icim rahatladi.Iyice okudum biliyorum cnm.Tsk ederimYok kuzum benim kafam atık sana denk geldi
İyice okudun di mii yazdıklarımı
Tutar ödemdir oBenin bayram hedefim tutmayacak dünden sonra
Yazıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?