Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablm senin ameliyat à gerek yok ya. Sen az az olsa da verion ki. Şu 99 bi gorecez gari

Ablm fotolar süper. Tebrikler. Hedefin kaçtı

Sabah
Bol tahilli gevrek sütlü

Ara
Sade türk kahvesi

Oyle
4,5kasik bulgur pilavı
Yogurt

Akşam
5,6kasik etli nohut

Akşam 9gibi
3kasik yogurt
1 tatli kaşığı bul biber
2.5su
Gevreğin sağlıklı olmadığını yasemin söylemişti.
Daha doğru şeyler yiyebilirsin canım.

Spordan muafsin puanın 9

Sabah
Bol tahilli gevrek sütlü

Ara
Sade türk kahvesi

Oyle
4,5kasik bulgur pilavı
Yogurt

Akşam
5,6kasik etli nohut

Akşam 9gibi
3kasik yogurt
1 tatli kaşığı bul biber
2.5su
slm habibecim geçen uyarmıştım ama eşim aldı bitireyim istiyorsun sanırsam gevrekleri bir diyetisyen arkadaşım çok önermiyorum ama ara öğün olarak yiyebilirsin demişti 2 kaşık tabi. o geverekleri bitirene kadar haftada 2defa ye kahvaltı olarak diğer günler normal kahvaltı yapsan sana uyarmı.
bu arada geçmiş olsun küretaj olmuşsun zaten sana bir önerim var belli bir kilonun altına inene kadar yürüyüşün dışında spor yapma böyle öneriliyor bu benim öngörüm değil doktor ve diyetisyenler vucudunu hırpalama spor yapacam diye. başka sakatlıklarada yol açabilirsin cnm.

fatmacım zaten belli bir kiloya inene kadar ameliyat yapmayacaklardı sana şimdi 40 kilo verdin gene olmak istiyorsan olabilirsin daha kolay olacak şimdi riskleri azltmış oldun 40 kilo vererek gene istiyorsan olmak iyi araştır nerde olacağına karar ver ve ol ama ameliyat sonrasıda hep diyettte olacan bunları unutma.

selam kızlar telefonum yok akşam gelmezsem merak etmeyin

Ediyoruz artık temelli dön

Yok canım ozaman olsaydım olurdum ozaman da çok zor karar vermiştim
SimdŞ asla cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…