Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Zeynep hanım menünüzü yorumlayım iznin olursa sabahleyin şekeri dayamışsın vücuduna öğlen yok akşam fena değil ama salata ve ayran tavuk yeseydin pilav yemezdin daha doğurucu olurdu.

Bende menümü yazayim kaç gündür cıslar var diye yazmadim.
Sabah7.30
Maydonozlu peynirli omlet 3 zeytin yarim dilim tb ekmeği küçük domates
Oglen12.30
Bugün yemekler hep karbonhidrattı bende tekini seçtim sebzeli şehriye çorbası ictim
Ara14.30
Şekersiz nescafe sütlü
Aksam18.30
4 köfte salata ve ayran
2lt şu spor yok

Munu süper canm

Saracim @aeben sana bir fikir sunmuştu köfte yiyeceğin zaman köfte büyüklüğünde kiymaları soğanla harman edip baharatlaydık dolmalara doldurabilirsin princsiz nefsinde körelir.

Ne oldu saracik hassas bir dönemdemisin ?

Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......

İlgilendiğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız

O vakit 9

Işte örnek menü
Spor - 1
Puanın 9

Olduğu kadar canım. Kendini yıpratma, varsın 2 gün geç olsun. Allah can sağlığı versin

Bazen herşey üst üste geliyor hayat yoruyor sara cim ama pes etmek yok birkaç gün kendini simart hiçbişey yapma dinlen

Canım zaman zaman yaşanıyor böyle geçici bir süreçtir inşallah nekadar enerjik ve pozitif olduğun km uzaktan hissediliyor

olduğuTE="sara_28, post: 56985639, member: 238516"]O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum [/QUOTE]

Fatmacim az yiyorsun kilona göre akşamları sebze yemeği ye bari yoğurtla kilo verirsin ama az yersen kaslarından kaybedersin yağdan degil.

Canım küçüğe eşime eve günde kaç çeşit yemek yapıyorum bazen kendime useniyüşen haklısın canım
Bilmece gibi yazmışsın fatmam
Ekmek 2 dilimmi 3 dilimmi
Yürüyüş 40 dakikamı 45 dakikamı?

10 veriyimde yıldız versemmii vermesemmi

Gül nineyaslilik haturlamiyorum yalan olmasın diye öyle yaziyorum

Canım biraz suyun az geldi beğendim menumu kutlarım afiyet olsun

Munu süper canm

Ayy teşekkürler ablacim

Ayy canım seni böyle pek buralarda gormedik paylaşıp rahatlamak istersen kalbimiz sana acik

Olduğu kadar canım. Kendini yıpratma, varsın 2 gün geç olsun. Allah can sağlığı versin

Haklısın canım herşey istediğin gibi istediğin zamanda olmuyor olan sağlığımıza oluyor

Bazen herşey üst üste geliyor hayat yoruyor sara cim ama pes etmek yok birkaç gün kendini simart hiçbişey yapma dinlen

Nerdeee ama buna ihtiyacım var biliyormusun bayramdan sonra bir iki günde olsa tatil yapacam

Niye ablacım noldu????

Sinirlerim yıprandı sanırım

Canım küçüğe eşime eve günde kaç çeşit yemek yapıyorum bazen kendime useniyüşen haklısın canım

Gül nineyaslilik haturlamiyorum yalan olmasın diye öyle yaziyorum

Canım biraz suyun az geldi beğendim menumu kutlarım afiyet olsun

Ayy teşekkürler ablacim

Ayy canım seni böyle pek buralarda gormedik paylaşıp rahatlamak istersen kalbimiz sana acik[/QUOTE]

Canımsın çok sağol hepiniz Sağolun bi kaç güne toparlarım ben arada böyle tükendiğimi hissettiğim zamanlar oluyor ama sonra Ya Allah deyip ayağa kalkıyorum kalkmak zorundayım......

Sende çok sıcak ve pozitifsin seni tanıdığıma çok memnunum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…