- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Niye ki canımO kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum
Ne oldu saracik hassas bir dönemdemisin ?O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum
Zeynep hanım menünüzü yorumlayım iznin olursa sabahleyin şekeri dayamışsın vücuduna öğlen yok akşam fena değil ama salata ve ayran tavuk yeseydin pilav yemezdin daha doğurucu olurdu.
Munu süper canmMenu veriyorum
Sabah
2-3dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
2lokma biber dolması
İkindi
10 fındık
3 hurma
1 bardak süt
2tane dolmanın kabuğu içini oğlana durum ettim
Akşam
1 kase yoğurt
Şu 2.5 lt civarında
Spor 40-45 dk yürüyüş
gezegenfeza sara_28
Hayrolsun
Saracim @aeben sana bir fikir sunmuştu köfte yiyeceğin zaman köfte büyüklüğünde kiymaları soğanla harman edip baharatlaydık dolmalara doldurabilirsin princsiz nefsinde körelir.
Niye ki canım
Ne oldu saracik hassas bir dönemdemisin ?
Işte örnek menüBende menümü yazayim kaç gündür cıslar var diye yazmadim.
Sabah7.30
Maydonozlu peynirli omlet 3 zeytin yarim dilim tb ekmeği küçük domates
Oglen12.30
Bugün yemekler hep karbonhidrattı bende tekini seçtim sebzeli şehriye çorbası ictim
Ara14.30
Şekersiz nescafe sütlü
Aksam18.30
4 köfte salata ve ayran
2lt şu spor yok
Olduğu kadar canım. Kendini yıpratma, varsın 2 gün geç olsun. Allah can sağlığı versinSanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......
İlgilendiğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız
Üzülme mortim 300 gr da iyi hiç verememek yada artı çıkmaktan iyidir
Birde takdik değiştir hafta sonları az gevset ipi yahut bir öğün fazla ye, bi
afferim vampirallam
Hayırlı olsun vampirim
Hoşgeldin baby
12.000 adım atmışsın , daha ne sporu yapacan
işemi başladın bitanem hayırlı olsun kuzum ben okadar geri kalmışımki sen hala okuyorsun sanıyom yaşlandım iyiceeeee
Hayırlı olsun canım
Kahvaltı muzda yapilmis güzel menü canım kutlarım
Hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim hepinize imzamı attım yakında başlarım evrak toplama işi çok yordu iki gündür koşturmaca oldu :)
Bazen herşey üst üste geliyor hayat yoruyor sara cim ama pes etmek yok birkaç gün kendini simart hiçbişey yapma dinlenSanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......
Niye ablacım noldu????O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum
Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......
Ekmeğine bişey demiyorum canım onun dışında güzel bir menü afiyet olsun ama kilo olmasın
Bu arada benim canımda biber dolması istiyor her pişen yemekten biber dolması kokusu alıyorum bayramda iki gün serbestsin dedi diyetisyenim bir tane biber dolması yesem nolur ki
Fatmacim az yiyorsun kilona göre akşamları sebze yemeği ye bari yoğurtla kilo verirsin ama az yersen kaslarından kaybedersin yağdan degil.
Bilmece gibi yazmışsın fatmam
Ekmek 2 dilimmi 3 dilimmi
Yürüyüş 40 dakikamı 45 dakikamı?
10 veriyimde yıldız versemmii vermesemmi
Munu süper canm
Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......
8 yik once mide kucultme ameliyati okdum cnmMAŞAALLAH ablam ne güzel zayıflamışsın ne kadar zamanda verdin bide diyetle mi verdin mide ameliyatı falan mi oldu
Cok tsk ederim cnm.Eski kiloma gelebilmek 62 hedefimAblm fotolar süper. Tebrikler. Hedefin kaçtı
Olduğu kadar canım. Kendini yıpratma, varsın 2 gün geç olsun. Allah can sağlığı versin
Bazen herşey üst üste geliyor hayat yoruyor sara cim ama pes etmek yok birkaç gün kendini simart hiçbişey yapma dinlen
Niye ablacım noldu????
Canım zaman zaman yaşanıyor böyle geçici bir süreçtir inşallah nekadar enerjik ve pozitif olduğun km uzaktan hissediliyor
olduğuTE="sara_28, post: 56985639, member: 238516"]O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?