Saracım yorgunsun herleye yetişemiyorsun , olur arada öyle geçerGünaydın kızlar
Vampirellam işemi başlıyorsun ?Sabah
Yulaflı muzlu süt
Öğle
2 haşlanmış yumurta
2 dl karpuz
1 dl çavdar ekmegi
Akşam
1 karnıyarık
1 kase cacık
Su 2 litre
Spor yok
Adim 10000
moni @Zhre_ @gezegenfeza
Ben iyiyim hamdolsun ama bebelerin hepsi hasta benden geçti zarHala tam değil ablam ya. Burun akintisi neyin sinir bozucu geçmedi ama dünkü kadar fena değilim. Sağol sen
EvvetttÇok tanıdıksın bana abla
Ama nerden tanışıyoruz çıkaramadım :))
AÖF okudun mu abla sen acaba ordan mi?
Aylincim çok güzel sonuçlar almışsın tebrik ederim , kilo gerçekten yaş farkı atıyor insana . Şu fazla 6-7 kilom bile bena kaç yaş fark attırıyor
Cok iyisin masallah. ..benimde hic tanidik yok burda. ..80
58 kiloya düşmüştüm o yıllar , genç kıskende 67 civarında oldugumu düşünürsek ,3 çoçuktan sonra 58 manyak bişi olmuştu
sonrasında 65-70 arası hamdolsun tekrar 80 olmadım kk sayesinde , burada diyet yapmasamda kilo kontrolu oluyor ister istemez
Birde elimi salladığım hep tanıdık oluyor kk da
Su içme konusunda suya bane limon hoşuna giden birşeyler ekleye bilirsin .Cok su icince midem bulaniyor.Bunu bilr zorla iciyorum.Tarcinli suyu denedim daha cok midem bulandi.Ne yapmaliyim
Zamanla oluyor mavişim , biz varızyaCok iyisin masallah. ..benimde hic tanidik yok burda. ..
Ben kendime ceza verdim 65 olana kadar bir çöp dahi almamakZaten bütün isi kıyafetlere sığmamak yenisini alip yakıştıramamaktan oluyor
Yoksa bin kg olurum ben
Demi ya teşekkürler canim hepinizi tanimak gerçekten cok güzelZamanla oluyor mavişim , biz varızya
Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......
İlgilendiğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız
Günaydın kızlar
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar...
Sabahınız hayr olsun güzel hanımlar
Bu Arda kızlar yola ciktik
Sabah saat 5 buçukta
Hayırlısı ile gider geliriz inşaallah
Sabah tartildim kilomu yarın söylerim.
Yarın tartilamican kesin
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?