- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok küfürlü deyildiBunda küfür yoktu dimi
Benim aklimda sadece "iyi b.k yedin" dediği yer var başka küfür yok
Işte bu
Sara sahalara bomba gibi geliyor
BİREYSEL DERECELER
1..........%4,6 ...… @semurcan ( 4. Takım )
2.......... % 3,88 ..... @Aylin42Konya ( 10. Takım )
3.......... %3,85 …… @sara_28 ( 10. Takım )
tbr arkadaşlar
Tebrik ederim kuzum
Bu arada sonuç listeleri topiğine yazmak yasak hatırlatayım kızlar tüm takıma
Yerli komedi, ismi sevimli tehlikeli
Haftanın 3 günü eşimle oturup film izleriz, ben macera ve tarih severim, e sim komedi sever. Bizim komedi filmleri neden küfürlü oluyor arkadaşlar. Küfür duyunca komik sahnelere bile gülemiyorum.
Evet
Apartmanda oturuyorum .atlarken hiç ses çıkarmadan parmak uçlarında atladim
Amin inşallah teşekkur ederim
Ben 2 kere izledim biraz ara verip bidaha izliycem
Sevimli tehlikeli filmin adı
Çocuklarla izlenebilir
sağol canım benim allah razı olsun teşekürlerGünaydın canım kazasız belasız gitmenize sevindim
Ay Allahım yaa, kuz bol bol oku nazar değmesinsağol canım benim allah razı olsun teşekürler
Yok küfürlü deyildi
Sende güzel bulduklarını yaz, bizde bakalımYaa izlemusim o filmi şimdi başka film izliyoruz inşallah
Tebrik ederim kuzum
Bu arada sonuç listeleri topiğine yazmak yasak hatırlatayım kızlar tüm takıma
Hangi şehir zehraSelam kizlar, isten geldim apar topar hazirlandim Almanyaya gidiyoruz. Butun gun yine yokum
Optum hepinizii
Sende güzel bulduklarını yaz, bizde bakalım
Sagol canim benim.bende herkesi tebrik ediyorum tekrarini diliyorum.Insallah her hafta boyle guzel yuzdeler olur da hepimiz incecik oluruz.Takımımız 2. Olmuş tebrik ederim hanımlar
Özellikle yüzdeleriyle göz dolduran canlara
Aylincim bireysel sıralamA henüz belli olmamış sanırım o 4 olan yüzdede bi sorun var gibi , o belli olsun sizin bireysel liste belli olur.
Aslında saranın senin vampirelkamın yüzdeleri her hafta bireysel 1. Lik getirecek cinsten.
hepsi aynı hafta olunca normal gibi göründü.
Valla canim hicbirsey istemedi.Midem de bulaniyordi.Yemem gerekiyordu cok haklisinAkşamı atlamamak gerekiyor
9
Cooook sevindim fezacim.Hepimizin sayesinde canim.Once kendimiz icin sonra da takima olan sorumlulugumuzdan dolayi yaptik. Herkes elinden geldigince caba sarfetti iradelerini zorladi.Herkese tekrar tebrikler.Ama 1. Olmak zorundayiz.Bunu da basaracagiz insallah.Günaydın kızlar, aylincim 2. Olduk sizlerin sayesinde. Hastalara geçmiş olsun, yola çıkanların yolu açık, tatilleri güzel geçsin, ben biraz daha yatıyım
Tsk ler cnmKocaman tebriklerr
Cok sagol bi tanem.Ama bayram tatili kotu olcak bence.Artilarla gelmeyiz insallah.Ben kendimden supheliyim sahsenTebrik ederim canlar
Cok tsk ederim canim.Günaydın hanımlar
Dereceye girenleri tebrik ederim
Saracim tebrik ederim cnmAynen kilo verince daha bi motive oluyorum ve diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye tam gaz devam
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?