aylinnnnnn müjdemi isterimmmmmSaracim tebrik ederim cnm
maşallah sizesağol canım benim allah razı olsun teşekürler
bişi olmaz, sadece yazılmıyorBen yasak olduğunu bilmiyordum canım farkında olmadan oraya yazmışım özür dilerim inşallah sorun olmaz
gebertirimmmmCok sagol bi tanem.Ama bayram tatili kotu olcak bence.Artilarla gelmeyiz insallah.Ben kendimden supheliyim sahsen
iyi yolculuklarSelam kizlar, isten geldim apar topar hazirlandim Almanyaya gidiyoruz. Butun gun yine yokum
Optum hepinizii
Dile benden ne dilersen canim monim.Kayseriliyim konyaya gelirsen sana guzel bir manti yedireyimaylinnnnnn müjdemi isterimmmmm
2009 da geldim sanırım Konya'ya. oğlumu selçuk ünive kayıt etmiştik, 2. yılında bırakıp yalova ünive geçmişti. bir daha yolum düşer mi bilmiyorum ama mantı sözünü unutma sen yinede.Dile benden ne dilersen canim monim.Kayseriliyim konyaya gelirsen sana guzel bir manti yedireyim
Vallami anaaa cok sasirdim.Inanamiyorum ne dicemi bilemiyorum.Coooookkkk mutluyum cokkkk.
Vallami anaaa cok sasirdim.Inanamiyorum ne dicemi bilemiyorum.Coooookkkk mutluyum cokkkk.
Yaso ablamin mesajı ile hepinize çok teşekkür ederim:)
canım benim sen azimli bir gençsin yaparsın yeterki isteYaso ablamin mesajı ile hepinize çok teşekkür ederim:)
o halde tüm takım hedef belirlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?