- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Su bakanına sudan 1 puan kırdımBugun isteydim onun icin saatlerle yaziyim menumu.
Sabah: saat 06.55 1 filtre kahve
Kahvalti (10.00):
1 uzumlu ince dilim ekmek gibi birsey
1 kraker surme peynirli
1 fincan filtre kahve
Oglen (12.30)
1 kase misir corbasi
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta ve dilim peynir
Su
Ara
1 fincan filtre kahve
Aksam
Yesil fasulye kavurmasi
Biraz pilav
Ara
1 seftali ve 1 taze incir
1 tas yogurt
Su
2 bardak siyah cay
Su 1 bucuk lt ( kabul az oldu)
Spor: 7916 adim
gezegenfeza
moni
Arkadaşlar az oldugunu belirtmiş zaten hemşomBenimde bugünkü menüm
Sahur
Biraz peynir
Bi dilim tb ekmek
Iftar
2 küçük kase çorba
Salata
Bir üçgen dilim karpuz
1.5 lt su şimdilik
40 dk yürüyüş
gezegenfeza @sara_28 @Antepia27 yasom7272 aeben
Biraz daha ilave ettim ablacimÇok az yemişsin canım en azından iftarda. daha fazla yemelisin ve bol su içmelisin
Arkadaşlar az oldugunu belirtmiş zaten hemşom
Evet ablam bunun farkındayım en son düşükten sonra kürtaj oldum ondan sonra bende acayip ödem olmaya başladı gidiyo geri geliyo nasıl bişeyse yüzüklerim bile parmağımı kesiyo yine aynı oldum şu iki günde rahatladım kilo kaybı olarakta yansıdı onun için yeni dr gittim bakalım ne dicekallah kabul etsin canım ben dünyadan bir haber hangi aydayız ne oluyor ne yapıyoduk unutmuşum ya
şimdi ödemimi attım diyon ya güzelim aslında vucudun su kaybediyor az yiyeyerek yağdan kaybetmiyor unutma.
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşşalah ...... ödemi bana sor ben balon gibi şişerim biraz karbonhitratı kaçırdıysam yada soya içeren bişey yediysem tsh yükseldiyse hormonlar normal çalışmadığı için vücüdun tepkileri ödem olarak dönüyor .Evet ablam bunun farkındayım en son düşükten sonra kürtaj oldum ondan sonra bende acayip ödem olmaya başladı gidiyo geri geliyo nasıl bişeyse yüzüklerim bile parmağımı kesiyo yine aynı oldum şu iki günde rahatladım kilo kaybı olarakta yansıdı onun için yeni dr gittim bakalım ne dicek
Ödem gerçekten çok zor ablam ALLAH yardımcımız olsun ben bi şişiyorum yere bile zor eğiliyorum çok zor gerçektengeçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşşalah ...... ödemi bana sor ben balon gibi şişerim biraz karbonhitratı kaçırdıysam yada soya içeren bişey yediysem tsh yükseldiyse hormonlar normal çalışmadığı için vücüdun tepkileri ödem olarak dönüyor .
ödemini atmak bol su içeçeksin canım bitki çaylarından faydalanabilirsin bunun için ama önce bir doktora git nediyecek bakalım yanlış bişey demiyelim.
aleyküm selam canım benim
Bende şimdi yattımherkescikler uyumuş evi birazcık toparladım mutfak kaldı yarın yapacam gücüm kalmadı uyusammı bilmiyom bi kaç saat sonra oğlum gelecek inş bulaşık makinesini çalıştırıp uyuyum bari iyi geceler herkese..........
Seabaharcim,biraz gec oldu tatlim farkindayim ama inanki misafirden firsatim olmadi.Az once gittiler de hemen yazdim cnmYarışmamız 583. Etap birincisiAylin42Konya
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Az once yazdim canimcim
Amin Aysem benim.Sizleri tanidigim icin cok mutluyum.Benim motive kaynagim oldunuz.Aysecim 1.ligi mutlaka almaliyiz ama.Butun arkadaslar azmedelim su 1. Liği kapalim artik yahu.Eline, emeğine sağlık kuzum.
Bayramı en hasarsız bir şekilde atlatalım inş.
O nasil soz yaseminim Ne guzel bilgiler paylastin.Burasi bizim hem bilgi paylasimi,hem dertlesme,hem motive...platformumuz.Yeri geliyor en yakinindaki bir arkadasinla bile burda paylastiklarini anlatamiyorsun.Paylasimin icin eline saglik cnmbu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...
gormussun
Benim hedefim 57 monim
Yaa tabii iyiligimi istiyor ama ne biliym artık yıllardır aynı muhabbet sıkıldı m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?