Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Su bakanına sudan 1 puan kırdım
Kahvaltın bol karbonlu olmuş, o üzümlü ekmeği biliyom, çok severim,hastaneye yattığım zaman kahvaltıda yerdim.
Öğlende mısır çorbası var,
Akşamda pilav var acaba hangi pilav, miktar ne kadar?
Bütün bu sayımlarımdansa 1 puan kırdım
Puanın 8

allah kabul etsin canım ben dünyadan bir haber hangi aydayız ne oluyor ne yapıyoduk unutmuşum ya
şimdi ödemimi attım diyon ya güzelim aslında vucudun su kaybediyor az yiyeyerek yağdan kaybetmiyor unutma.
Evet ablam bunun farkındayım en son düşükten sonra kürtaj oldum ondan sonra bende acayip ödem olmaya başladı gidiyo geri geliyo nasıl bişeyse yüzüklerim bile parmağımı kesiyo yine aynı oldum şu iki günde rahatladım kilo kaybı olarakta yansıdı onun için yeni dr gittim bakalım ne dicek

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşşalah ...... ödemi bana sor ben balon gibi şişerim biraz karbonhitratı kaçırdıysam yada soya içeren bişey yediysem tsh yükseldiyse hormonlar normal çalışmadığı için vücüdun tepkileri ödem olarak dönüyor .
ödemini atmak bol su içeçeksin canım bitki çaylarından faydalanabilirsin bunun için ama önce bir doktora git nediyecek bakalım yanlış bişey demiyelim.

Ödem gerçekten çok zor ablam ALLAH yardımcımız olsun ben bi şişiyorum yere bile zor eğiliyorum çok zor gerçekten

Birumut55 slm hemşerim memleketime slm et çok özledim bendegecen bayyram ordaydim.
aleyküm selam canım benim
inşallah sende gelirsin memleketine ..
benimde kendi memleketim burnumda tütüyor annecim ve babacigimin kabir ziyareti için gitmek istiyordum nasip yine gidemedim

Bende şimdi yattım
Herkese iyi geceler

bu sabah hepinizin başını ağrıttım arkadaşlar uzun uzun yazarak hakkınızı helal edin...
O nasil soz yaseminim Ne guzel bilgiler paylastin.Burasi bizim hem bilgi paylasimi,hem dertlesme,hem motive...platformumuz.Yeri geliyor en yakinindaki bir arkadasinla bile burda paylastiklarini anlatamiyorsun.Paylasimin icin eline saglik cnm

günaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar
ben uyandim herkez uyuyor
canım sıkıldı bi size bakayim dedim ...
inşallah herkez iyidir..
inşallah emeklerinizin karsiligini bozmaz bayramda kilo almazsiniz ..
bol eksili gelin inşallah ..
bana tatlı yasak yemeyecegim onun icin
burda taze balik yakalayip pisiriyorlar bende ekmegi minik tuketip baliklari yiyorum..
he birde yolculuklarda herkez pide hamburger vs yerken bende corba içiyorum kilomu sabit tutup evime donmek istiyorum yoksa cok cabuk kilo alirim...
kendinize sizde dikkat edin bol su icin unutmayin kizlar su icmeyi
suyu sık sık icerseniz aciktiginizi anlamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…