Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardimcin olsun habibecigim, duygusal zamanlarda insanlar bazen öyle düşünebiliyor. Sen yine sık sık uğra, birimiz atlarsakda birimiz yazarız canım

Çok erken kuzum ya, okulunu bitirsin mesleğini eline alsın önce. Aile büyükleriniz, babası ve sen ikna edin bir şekilde. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. İyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Aminn.

evlilik mutlaka kadar vakti zamanı gelince evleniyolar rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın önemli olan o

Aslında yazdıklarımıZı okuyorum ama fazla vaktim olmayo 2cocugum var küçük evde sıkiliyolar.esim aşçı çok sitresli bir insan bide titiz butun gun ev isi yapmaktan cocuklardan fırsat bulamiyorum.evin sorumluluğu benim ustumde.evlilikle ilgili sıkıntılarım var.çocuklar küçük bide oğlan olunca canm yani

Rabbim gönlüne ferahlık versin habibem.
İşlerinde de kolaylıklar diliyorum.

canım benim herkesin farklı farklı sıkıntıları var emin ol zannetmeki herkesin güllük gülistanlık hayatı var seni anlıyorum lütfen kafanı kuma gömmme buraya geldiğinde içini dök emin ol dejarz oluyor insan. burda sadece diyet yapmıyoruz sorunlarımızı konuşuyoz dertleşiyoruz akıl alıyoruz kilo almamızın en büyük sebeplerinden biride psikolojimizin bozuk olması

Bide hala alismadim bura yazarken zorlaniyom biraz
Habibecim dur burdayken yazam sana .
Bak kuzum sen diyonki bana yazan yok, yaseminle bende diyozki habibeye yazıyoruz yol gösteriyoruz bize yazmıyo
Sence bunda bi tezatlık yokmu

Kırılacak darılacak bir durum yok , burda olma sebebimiz birbirimize yardımcı olmak kilolardan kurtulmak

Evet hayatımızın zor zamanları oluyor , şunu bilki kimsenin hayatı güllük gülistanlık degil .
Yardım edecegimiz paylaşıpta rahatlıycangın bir durum olursa biz burdayız canım, bazan sıkıntılar paylaştıkça azalıyor ...

Diyet konusundada elbet sana yol göstericez sopa salıycaz . Ama seninde bizim yazdıklarımızı göz ardı etmemen gerek

Rabbim gönlüne ferahlık versin habibem.
İşlerinde de kolaylıklar diliyorum.
Benim biraz zor abla annem oldu.babam tekrar evelendi.tek kardeşim var abimde babam tekrar ev elendigi babmla konsmuyor.banada pek abilik yaptığı söylenemez.yanliz basima iki cocukla karar vermem.zor allah büyük biraz zamana bıraktım abla

Kaç yıllık evlisin habibem?

Onları okuyorum ben de bu aralar internetiim yok.bana öyle davranmanizdan hiçbir şekilde şikayetçi değilim.memnun olurum çok

Fatmacım aynı istikrarla devam edersen uzun sürmücek iki ileri bi gerinin bittiğini düşünüyorum inşallah

İnşallah canim

Canım 4 oğlan anası olarak erkek cçocu yetiştirmek anlıyoruz canım
Rabbim gönlüne ferahlık verir inşallah

Maşallah evlenecek yaşta kizinmi var senin
Ben seni yeni gelin sandım yemin ederim
Kızını da ilk çocuğun
Hiç gostermiyorsun yasini maşallah kaç yaşındasın kaç çocuğun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…