- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah yardimcin olsun habibecigim, duygusal zamanlarda insanlar bazen öyle düşünebiliyor. Sen yine sık sık uğra, birimiz atlarsakda birimiz yazarız canımTeşekkür ederim canm beni doğru anlamıştım niyetim kimseyi kirmak değil.bu aralar çok zor kararlar almak zorundayım.bazı sorunlarim var.kendimi grupta yanliz hissettiğim için pek girmek istemiyorum.niyetim kimseyi incitmek değil.bu kadar ağır konuşacak kadar kirdiysam yine özür dilerim
uykucu hep uyu sonra şiştim diye ağlaGünaydın
Arefe gününüz mübarek olsun
Uykumu dağıtıp kalkıyım
Ya tamam ne kiziyon, kalkiyomuykucu hep uyu sonra şiştim diye ağlaöğlen okundu nerdeyse
saol kaptanım çok özlemişim oğlumu bayramda yanlız kalmayım diye geldi kuzucuğum.Gözün aydın canım
Ya tamam ne kiziyon, kalkiyom
Çok erken kuzum ya, okulunu bitirsin mesleğini eline alsın önce. Aile büyükleriniz, babası ve sen ikna edin bir şekilde. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. İyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Aminn.ay canım benim aynen öyle,
ben hem burayi sevdim hemde kilomu korumak hemde arkadaslarin mezuniyetini görmek icin aranizdayim inşallah ...
bayram dönüşü yoğun haftam olacak kizimi istemeye gelecekler moralim bozuk 19 yasinda daha
rabbim hayirli etsin inşallah
vazgeciremedim üniversite okuyor busene 2. seneyi okuyacak hayırlısı Allah'tan
evlilik mutlaka kadar vakti zamanı gelince evleniyolar rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın önemli olan oBenimkide 19 yaşında evlendi, Allah hayırlısını nasip etsin canım. Bende vazgeçirmek için çok uğraştım (yaşı küçük diye) ama vazgeçmedi. Şimdi ıyiki evlenmiş diyorum. Çok şükür mutlu, 2 çocuğu var, evi, arabası, herşeyi yolunda
Aslında yazdıklarımıZı okuyorum ama fazla vaktim olmayo 2cocugum var küçük evde sıkiliyolar.esim aşçı çok sitresli bir insan bide titiz butun gun ev isi yapmaktan cocuklardan fırsat bulamiyorum.evin sorumluluğu benim ustumde.evlilikle ilgili sıkıntılarım var.çocuklar küçük bide oğlan olunca canm yaniay habibecim niye konuşmasınlar sen cevap vermeyince bizde dedik bizi ciddiye almıyor yada ben öyle düşündüm bende yeniyim bende yeni yeni tanıyorum arkadaşları . ayrıca sorunlarını bizimle paylaşabilirsin elimizden bişey gelirse bizde yardımcı oluruz dertler paylaştıkça azalır.
Rabbim gönlüne ferahlık versin habibem.Aslında yazdıklarımıZı okuyorum ama fazla vaktim olmayo 2cocugum var küçük evde sıkiliyolar.esim aşçı çok sitresli bir insan bide titiz butun gun ev isi yapmaktan cocuklardan fırsat bulamiyorum.evin sorumluluğu benim ustumde.evlilikle ilgili sıkıntılarım var.çocuklar küçük bide oğlan olunca canm yani
Zeynep nerelerdesin ???Benim 1ocak 2019 hedefim 60 inşallah
canım benim herkesin farklı farklı sıkıntıları var emin ol zannetmeki herkesin güllük gülistanlık hayatı var seni anlıyorum lütfen kafanı kuma gömmme buraya geldiğinde içini dök emin ol dejarz oluyor insan. burda sadece diyet yapmıyoruz sorunlarımızı konuşuyoz dertleşiyoruz akıl alıyoruz kilo almamızın en büyük sebeplerinden biride psikolojimizin bozuk olmasıAslında yazdıklarımıZı okuyorum ama fazla vaktim olmayo 2cocugum var küçük evde sıkiliyolar.esim aşçı çok sitresli bir insan bide titiz butun gun ev isi yapmaktan cocuklardan fırsat bulamiyorum.evin sorumluluğu benim ustumde.evlilikle ilgili sıkıntılarım var.çocuklar küçük bide oğlan olunca canm yani
Habibecim dur burdayken yazam sana .Bide hala alismadim bura yazarken zorlaniyom biraz
Benim biraz zor abla annem oldu.babam tekrar evelendi.tek kardeşim var abimde babam tekrar ev elendigi babmla konsmuyor.banada pek abilik yaptığı söylenemez.yanliz basima iki cocukla karar vermem.zor allah büyük biraz zamana bıraktım ablaRabbim gönlüne ferahlık versin habibem.
İşlerinde de kolaylıklar diliyorum.
Kaç yıllık evlisin habibem?Benim biraz zor abla annem oldu.babam tekrar evelendi.tek kardeşim var abimde babam tekrar ev elendigi babmla konsmuyor.banada pek abilik yaptığı söylenemez.yanliz basima iki cocukla karar vermem.zor allah büyük biraz zamana bıraktım abla
Habibecim dur burdayken yazam sana .
Bak kuzum sen diyonki bana yazan yok, yaseminle bende diyozki habibeye yazıyoruz yol gösteriyoruz bize yazmıyo
Sence bunda bi tezatlık yokmu
Kırılacak darılacak bir durum yok , burda olma sebebimiz birbirimize yardımcı olmak kilolardan kurtulmak
Evet hayatımızın zor zamanları oluyor , şunu bilki kimsenin hayatı güllük gülistanlık degil.
Yardım edecegimiz paylaşıpta rahatlıycangın bir durum olursa biz burdayız canım, bazan sıkıntılar paylaştıkça azalıyor ...
Diyet konusundada elbet sana yol göstericez sopa salıycaz . Ama seninde bizim yazdıklarımızı göz ardı etmemen gerek
10 yıl olmusturKaç yıllık evlisin habibem?
Fatmacım aynı istikrarla devam edersen uzun sürmücekiki ileri bi gerinin bittiğini düşünüyorum inşallah
Teşekkür ederim canm beni doğru anlamıştım niyetim kimseyi kirmak değil.bu aralar çok zor kararlar almak zorundayım.bazı sorunlarim var.kendimi grupta yanliz hissettiğim için pek girmek istemiyorum.niyetim kimseyi incitmek değil.bu kadar ağır konuşacak kadar kirdiysam yine özür dilerim
Aslında yazdıklarımıZı okuyorum ama fazla vaktim olmayo 2cocugum var küçük evde sıkiliyolar.esim aşçı çok sitresli bir insan bide titiz butun gun ev isi yapmaktan cocuklardan fırsat bulamiyorum.evin sorumluluğu benim ustumde.evlilikle ilgili sıkıntılarım var.çocuklar küçük bide oğlan olunca canm yani
Maşallah evlenecek yaşta kizinmi var seninay canım benim aynen öyle,
ben hem burayi sevdim hemde kilomu korumak hemde arkadaslarin mezuniyetini görmek icin aranizdayim inşallah ...
bayram dönüşü yoğun haftam olacak kizimi istemeye gelecekler moralim bozuk 19 yasinda daha
rabbim hayirli etsin inşallah
vazgeciremedim üniversite okuyor busene 2. seneyi okuyacak hayırlısı Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?