- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Benim 1ocak 2019 hedefim 60 inşallah1 OCAK 2019
HEDEFLER
@Zhre_>>
@MorVampirella>>
Y Ya habibi >>
@Sarayca>>
Antepia27 >>
@Ssy8491>>
@vorones>>
@divinity>>
@evinizinmimari>>
@aeben>>
@sara_28>>
@gamze21 >>
@dtdentist>>
@mavili38>>
@Aylin42Konya>>
zeynepleyya >>
yasom7272 >>65
@Minikkelebk >>
KIZLAR HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
Üzülme diyemicem sana tâbi üzülürsün.
Sende,hayal kırıklığı yaratmasına izin verme
Bunu hırsa çevir ....
günaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
oğlum geldi sabah 5te uyuyur diye bişeyde yapamıyom mutfak kaldıçokta acıktım kahvaltı edeyim bari
saol canım evet kalsın umrumda değil bayram da kimse gelmediği için çokta takmıyom .
inşllah bacım inş rabbim hepimize güzel arifeler geçirmeyi nasip etsin.
saol canımgene gidecek ayın 3ünde son sınavı var sınav sonu izmire gidip tattil yapacak ordanda staja gidecek4aylık inş ondan sonra mezun.
ay canım benim aynen öyle,
ben hem burayi sevdim hemde kilomu korumak hemde arkadaslarin mezuniyetini görmek icin aranizdayim inşallah ...
bayram dönüşü yoğun haftam olacak kizimi istemeye gelecekler moralim bozuk 19 yasinda daha
rabbim hayirli etsin inşallah
vazgeciremedim üniversite okuyor busene 2. seneyi okuyacak hayırlısı Allah'tan
saol cnmAynen canım haklısın
Oooo gözün aydın canım
Maşallah darısı bizimkilere olsun daha 1. Siniflar
Canım senin büyük çocuğun mu var maşallah
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar pek gelemiyorum bu ara
Tatil yoğun geçiyor çocuklarla
Günde 2 kere ust baş degismekten gına geldi.
Huysuz benimkiler vallaa
Gözün aydın olsun canımgünaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
oğlum geldi sabah 5te uyuyur diye bişeyde yapamıyom mutfak kaldıçokta acıktım kahvaltı edeyim bari
Evet, türkiye 1 saat önde gidiyorSenin 1 saat farkın var demi bacım türkiyeye göre?
Hayırlısı olsunsaol canım evet kalsın umrumda değil bayram da kimse gelmediği için çokta takmıyom .
inşllah bacım inş rabbim hepimize güzel arifeler geçirmeyi nasip etsin.
saol canımgene gidecek ayın 3ünde son sınavı var sınav sonu izmire gidip tattil yapacak ordanda staja gidecek4aylık inş ondan sonra mezun.
Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor demekki canım.teşekkürlerr canım benim ,minik kizimla ilkdefa bugece beraber yattik 4 bucuk ay sonrasinda amaliyat olunca ayrildik kizimla k.v. demle birlikte yatiyordu kizim besiginde k.v. dem kizlarin odasindaydi ..
bizde tatile gidince k.v. dem koyde bizde espiye merkezde kaliyoruz kizimi sabah yanima aldim yüzümü sevdi kolumu sevdi o şekilde uyudu ozlemisim beraber olmayi k.v. dem ben yorulmayim iyi olayim diye gece gündüz ilgileniyor ben ise basladim bir buçuk aydir hemide
Benimkide 19 yaşında evlendi, Allah hayırlısını nasip etsin canım. Bende vazgeçirmek için çok uğraştım (yaşı küçük diye) ama vazgeçmedi. Şimdi ıyiki evlenmiş diyorum. Çok şükür mutlu, 2 çocuğu var, evi, arabası, herşeyi yolundaay canım benim aynen öyle,
ben hem burayi sevdim hemde kilomu korumak hemde arkadaslarin mezuniyetini görmek icin aranizdayim inşallah ...
bayram dönüşü yoğun haftam olacak kizimi istemeye gelecekler moralim bozuk 19 yasinda daha
rabbim hayirli etsin inşallah
vazgeciremedim üniversite okuyor busene 2. seneyi okuyacak hayırlısı Allah'tan
Yok canm niye kizim problem yok ben yanlış anlattım heralde özür dilerim grupta pek kimse benle konuşmuyor diye.dediydim.seni kırıp uzduysen gerçekten çok özür dilerim cokHabibecim kusura bakma alındığı düşünmeden yazdim hakkını helal et asla birdaha yorum yapmam menülerine yada öneride bulunmam.
Haddimi bilirim
Fatmacım aynı istikrarla devam edersen uzun sürmücekmoni kaptanim bana bir listeye girme hedefi koyarmisin ona ulaşmaya çalışayım
Evet canım kilo bildiricez, takım içi listeyi hazırlıcam.moni canım bu cuma kilo bildirimi yapacak miyiz
Aynen FatmamCanım resmi olarak yokta belki salmamak için kaptanim yapmamızı isteyebilir
Teşekkür ederim canm beni doğru anlamıştım niyetim kimseyi kirmak değil.bu aralar çok zor kararlar almak zorundayım.bazı sorunlarim var.kendimi grupta yanliz hissettiğim için pek girmek istemiyorum.niyetim kimseyi incitmek değil.bu kadar ağır konuşacak kadar kirdiysam yine özür dilerimHay allahım yaseminn
Habibe gezegen bacıya ona yazmıyo yorum yapmıyor diye latife etmiş darılmış senle ne alaka ?
Ama gezegen bacıya YORUM yapmıyor diye latife eden habibecim bizim YORUMLARIMIZA kulak tıkayıp cevap bile yazmıyor netim yetersiz diyor buda ilginç tabiki
Napalım zorla yorum yapacak değiliz
İnşallah kuzum yaAmin Aysem benim.Sizleri tanidigim icin cok mutluyum.Benim motive kaynagim oldunuz.Aysecim 1.ligi mutlaka almaliyiz ama.Butun arkadaslar azmedelim su 1. Liği kapalim artik yahu.
ay habibecim niye konuşmasınlar sen cevap vermeyince bizde dedik bizi ciddiye almıyor yada ben öyle düşündüm bende yeniyim bende yeni yeni tanıyorum arkadaşları . ayrıca sorunlarını bizimle paylaşabilirsin elimizden bişey gelirse bizde yardımcı oluruz dertler paylaştıkça azalır.Teşekkür ederim canm beni doğru anlamıştım niyetim kimseyi kirmak değil.bu aralar çok zor kararlar almak zorundayım.bazı sorunlarim var.kendimi grupta yanliz hissettiğim için pek girmek istemiyorum.niyetim kimseyi incitmek değil.bu kadar ağır konuşacak kadar kirdiysam yine özür dilerim
Gözün aydın canımgünaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?