Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın minik serçenin annesi iyi tatiler canım yolculuklarda köfte tavuk ızgara yeseydin diyetine bişey olmazdı seninde gözün kalmazdı onların yediklerinde

Saol kuzum ALLAH razı olsun tartiya çikmazsamda konuşmazki benimle bizim böyle gelmiş böyle gider daha değişmez bizim ki

günaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
oğlum geldi sabah 5te uyuyur diye bişeyde yapamıyom mutfak kaldı çokta acıktım kahvaltı edeyim bari

Gözün aydın canım oğlun yanındaya iş her zaman yapılır bırak mutfakta dağınık kalsın

Aynen böyle devam umutcum
Mezun olmak hedefe gelmek işin yarısı , kilo korumakta gider yarısı

Burdan uzaklaşma

Gözün aydın canım oğlun yanındaya iş her zaman yapılır bırak mutfakta dağınık kalsın
saol canım evet kalsın umrumda değil bayram da kimse gelmediği için çokta takmıyom .
GÜNaydın , afeniz mubarek olsun hakkıyla geçirenlerden olalım imşAllah
inşllah bacım inş rabbim hepimize güzel arifeler geçirmeyi nasip etsin.
Gözün aydın yaseminim
saol canım gene gidecek ayın 3ünde son sınavı var sınav sonu izmire gidip tattil yapacak ordanda staja gidecek4aylık inş ondan sonra mezun.

günaydın minik serçenin annesi iyi tatiler canım yolculuklarda köfte tavuk ızgara yeseydin diyetine bişey olmazdı seninde gözün kalmazdı onların yediklerinde
teşekkürlerr canım benim ,minik kizimla ilkdefa bugece beraber yattik 4 bucuk ay sonrasinda amaliyat olunca ayrildik kizimla k.v. demle birlikte yatiyordu kizim besiginde k.v. dem kizlarin odasindaydi ..
bizde tatile gidince k.v. dem koyde bizde espiye merkezde kaliyoruz kizimi sabah yanima aldim yüzümü sevdi kolumu sevdi o şekilde uyudu ozlemisim beraber olmayi k.v. dem ben yorulmayim iyi olayim diye gece gündüz ilgileniyor ben ise basladim bir buçuk aydir hemide

Çok güzel ifade etmişsin diline sağlık

Ödem gerçekten çok zor ablam ALLAH yardımcımız olsun ben bi şişiyorum yere bile zor eğiliyorum çok zor gerçekten
ne

Allah yardimciniz olsun kızlar
Ekstra sorunlarla uğraşıp bir yandan da kg vermeye calismaniz takdire şayan

Aynen böyle devam umutcum
Mezun olmak hedefe gelmek işin yarısı , kilo korumakta gider yarısı

Burdan uzaklaşma
ay canım benim aynen öyle,
ben hem burayi sevdim hemde kilomu korumak hemde arkadaslarin mezuniyetini görmek icin aranizdayim inşallah ...
bayram dönüşü yoğun haftam olacak kizimi istemeye gelecekler moralim bozuk 19 yasinda daha
rabbim hayirli etsin inşallah
vazgeciremedim üniversite okuyor busene 2. seneyi okuyacak hayırlısı Allah'tan

cok geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun?rabbim şifa versin inş şimdi iyisin demi?
bunları anlatınca seneler evvele gittim ay ne zor insanın evladına hasret kalması benimkinide babamlar yazları yanımda bırakmazlardı evin ilk torunu götürürler 40gün 45 gün zor dayanırdım hergece ağlardım eşim kızardı ama ne yapayım özlüyordum.
minik serçeyi öp yerime maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…