günaydın minik serçenin annesi iyi tatiler canımgünaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar
ben uyandim herkez uyuyor
canım sıkıldı bi size bakayim dedim ...
inşallah herkez iyidir..
inşallah emeklerinizin karsiligini bozmaz bayramda kilo almazsiniz ..
bol eksili gelin inşallah ..
bana tatlı yasak yemeyecegim onun icin
burda taze balik yakalayip pisiriyorlar bende ekmegi minik tuketip baliklari yiyorum..
he birde yolculuklarda herkez pide hamburger vs yerken bende corba içiyorum kilomu sabit tutup evime donmek istiyorum yoksa cok cabuk kilo alirim...
kendinize sizde dikkat edinbol su icin unutmayin kizlar su icmeyi
suyu sık sık icerseniz aciktiginizi anlamazsiniz
Saol kuzum ALLAH razı olsun tartiya çikmazsamda konuşmazki benimle bizim böyle gelmiş böyle gider daha değişmez bizim kiAyy çok sinir bozucu
Yaptırma kendine bunu
Artık sana soylemicem hevesimi kırıyorsun desen . gözünle göreceksin ne kadar verdiğimi desen.uzuldum gerçekten
Ama sana maşallah eşine ragmen çok iyisin
Hercai91
günaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
oğlum geldi sabah 5te uyuyur diye bişeyde yapamıyom mutfak kaldıçokta acıktım kahvaltı edeyim bari
Gözün aydın yaseminimgünaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
oğlum geldi sabah 5te uyuyur diye bişeyde yapamıyom mutfak kaldıçokta acıktım kahvaltı edeyim bari
Üzülme hemşerim sağlık olsunSaol kuzum ALLAH razı olsun tartiya çikmazsamda konuşmazki benimle bizim böyle gelmiş böyle gider daha değişmez bizim ki
Aynen böyle devam umutcumgünaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar
ben uyandim herkez uyuyor
canım sıkıldı bi size bakayim dedim ...
inşallah herkez iyidir..
inşallah emeklerinizin karsiligini bozmaz bayramda kilo almazsiniz ..
bol eksili gelin inşallah ..
bana tatlı yasak yemeyecegim onun icin
burda taze balik yakalayip pisiriyorlar bende ekmegi minik tuketip baliklari yiyorum..
he birde yolculuklarda herkez pide hamburger vs yerken bende corba içiyorum kilomu sabit tutup evime donmek istiyorum yoksa cok cabuk kilo alirim...
kendinize sizde dikkat edinbol su icin unutmayin kizlar su icmeyi
suyu sık sık icerseniz aciktiginizi anlamazsiniz
Senin 1 saat farkın var demi bacım türkiyeye göre?Bende şimdi yattım
Herkese iyi geceler
Kolaygelsin kuzumGünaydınnn bugün çalışıyorum akşama gelirim kaçamak yapmayın güzel güzel diyet yapın bayramda misafirden zor oluyor zaten :)))
Aynen öyleBende okuyorum ama yazamıyoruz
Bence ne arkadan itmek nede önünden çekmekle kişi yol almaz , elinden tutup beraber yol almak lazım
saol canım evet kalsın umrumda değil bayram da kimse gelmediği için çokta takmıyom .Gözün aydın canım oğlun yanındaya iş her zaman yapılır bırak mutfakta dağınık kalsın
inşllah bacım inş rabbim hepimize güzel arifeler geçirmeyi nasip etsin.GÜNaydın , afeniz mubarek olsun hakkıyla geçirenlerden olalım imşAllah
saol canımGözün aydın yaseminim
teşekkürlerr canım benim ,minik kizimla ilkdefa bugece beraber yattik 4 bucuk ay sonrasinda amaliyat olunca ayrildik kizimla k.v. demle birlikte yatiyordu kizim besiginde k.v. dem kizlarin odasindaydi ..günaydın minik serçenin annesi iyi tatiler canımyolculuklarda köfte tavuk ızgara yeseydin diyetine bişey olmazdı seninde gözün kalmazdı onların yediklerinde
Çok güzel ifade etmişsin diline sağlıkkuzum burda bunu yaşayan okadar çok kadın varki ...... demin yazdığım gibi hepimizin psikolojik destege ihtiyacı var herkeste sen yapamassın yada aşşalama aynı görevi yapmıyor benim gibi kuma gömebilir kafasını daha çok kilo alıp geriye dönülmeyecek hallere gelebilir bana herkes ay ne çok kilo almışssın dediklerinde daha çok yiyordum kendilerine baksınlar diyordum ve evden dışarı çıkmıyor kimseyle görüşmüyordum bu lafları duymamk için sadece işe gidip geliyordum taki yeni işe başlayan güvenlik görevlisi bana teyze nereye gidiyorsun diyene kadar . tabi haşimato olduğumun farkında değilim sürekli bunalımdayım habire antidepresan veriyolar ve ben şişiyorum yiyorum kısır döngünün içindeyim . vucudum tepki gösterdi balon gibi şiştim ve teşhisi bir sağlıkçı olarak 10 sene sonra konuldu .
belki seninde bir sağlık sorunun var bunu eşin biliyomuda eleştirebiliyor ben çok kötü olduğum dönemde ben eşimden yardım istedim bana yadım et ne olur dedim bana neyin eksik herşeyin var dedi ve beni başından savdı çok üzülmüştüm .
damdan düşen anlar düşenin halini ...........
Bir hedefiniz yoksa, sonucunuz olmaz.
Başarmak için niyetiniz varsa, bir yol mutlaka bulunur.
Cesaretiniz var mı? Bazen bir damdan, bazen bir tepeden, bir kum birikintisinden düşmeye hazır mısınız?
Evet ablam bunun farkındayım en son düşükten sonra kürtaj oldum ondan sonra bende acayip ödem olmaya başladı gidiyo geri geliyo nasıl bişeyse yüzüklerim bile parmağımı kesiyo yine aynı oldum şu iki günde rahatladım kilo kaybı olarakta yansıdı onun için yeni dr gittim bakalım ne dicek
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşşalah ...... ödemi bana sor ben balon gibi şişerim biraz karbonhitratı kaçırdıysam yada soya içeren bişey yediysem tsh yükseldiyse hormonlar normal çalışmadığı için vücüdun tepkileri ödem olarak dönüyor .
ödemini atmak bol su içeçeksin canım bitki çaylarından faydalanabilirsin bunun için ama önce bir doktora git nediyecek bakalım yanlış bişey demiyelim.
neÖdem gerçekten çok zor ablam ALLAH yardımcımız olsun ben bi şişiyorum yere bile zor eğiliyorum çok zor gerçekten
ay canım benim aynen öyle,Aynen böyle devam umutcum
Mezun olmak hedefe gelmek işin yarısı , kilo korumakta gider yarısı
Burdan uzaklaşma
cok geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun?rabbim şifa versin inş şimdi iyisin demi?teşekkürlerr canım benim ,minik kizimla ilkdefa bugece beraber yattik 4 bucuk ay sonrasinda amaliyat olunca ayrildik kizimla k.v. demle birlikte yatiyordu kizim besiginde k.v. dem kizlarin odasindaydi ..
bizde tatile gidince k.v. dem koyde bizde espiye merkezde kaliyoruz kizimi sabah yanima aldim yüzümü sevdi kolumu sevdi o şekilde uyudu ozlemisim beraber olmayi k.v. dem ben yorulmayim iyi olayim diye gece gündüz ilgileniyor ben ise basladim bir buçuk aydir hemide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?