Evet burdayim bi süredır. takımlarİ severim. 7. Takım lâ baslayan serüven im burda mutlu mesut gidio şükür . Bayadır izindeyim. .sanırım Kilo aldım ama vermeye gelcem geeneAa selam vorones, bu takimdamiydin bilmiyordum. Burda bayram yok malesef. Tatli ikram eden yok ondan gayet kolay yaparim
hadi bakalım bismillah vara
Sen baya bir kilo vermistin sanirim takimlarda oyle hatirliyorum. Benim takim deneyimim yok bu ilk olacak :)Evet burdayim bi süredır. takımlarİ severim. 7. Takım lâ baslayan serüven im burda mutlu mesut gidio şükür . Bayadır izindeyim. .sanırım Kilo aldım ama vermeye gelcem geene
Evet şükür benim ailem gibi oluyor burdaki canlar .aktif olamıyorum tatilde o ayrı . Ama okul baslayinca gene veririm sanki. 2 doğum sonrası 75 ten 58 a. bir 63 ten 58 é deneyimim oldu . Şükr bugüne . bayramlarda aldgm iltifatlar boş is yapmadigimi hissetriyor sukür bugüneSen baya bir kilo vermistin sanirim takimlarda oyle hatirliyorum. Benim takim deneyimim yok bu ilk olacak :)
amin cümlemiz canımmaşallah baya yogunluk gecirmissin iyi bayramlar allah'ım kabul etsin inşallah
niye zorlanıyom biliyonmu bacım fazla ince düşünebiliyom eksikmi oldu azmı olur vsvs bide kim kesmiş kim kesmemiş bilmiyom çünkü fazla kimseyle görüşmediğimden acık yabaniyimdeNeden zorlaniyorsunki? Ben mesela et ilk geldiğinde güzel yerlerinden tavada kızartmalık keser, hemen kızartırım. Eşim çok sever. Orta boy tencereylede kavurmalık doğrarım. Geriye kalan güzel yerleri 13 ile 15 pay ederim, birer parçada bol etli kemikli et koyarım. Öyle pay ederim. Bu sene evinde kurban kesen tek tük birkaç kişi, bizim 2 hisse olunca en az 25 pay dağıtırım diye düşünüyorum.
benim eşimde yok habibe hemde yıllardır gittimi 6ay sonra geliryasom7272 canm ben tek tim.esim malesef isteydi çocuklarla takıldım.park bombostu.onları götürdüm bende
tabiki aylinim yedimYaseminim triliceden yedin mi bacim
Hanibem bizim takımın çogu 40 yaş üstü
Fatmanur 46, bendeniz 42 , gezegen bacım43,5
Yasemin sen kaçtın 44 mü?
Alistim tabi canim cok sicakkanlisiniz :) yavas yavas daha da iyi taniriz birbirimizi. Muhabbetlerden tanimaya calisiyorum sizleri@Verano_portene canım nasıl alıştınmı takıma?
allah kabul etsin niyetlerinizi bacımYarın için kolay gelsin bacım.
Bende yeni bitirdim neyseki eşim hariç evdeki herkes bi ucundan tutar .ama kesimi yüzmesi vs çok yordu.
Bizimde iki pay rabbım kabul etsin inş.
Birini dagıtıyorum .
Ama aşırı incelerim ben yerleştirirken
sende saat farkı bendede menopoz olunca gece uyku yokAlistim tabi canim cok sicakkanlisiniz :) yavas yavas daha da iyi taniriz birbirimizi. Muhabbetlerden tanimaya calisiyorum sizleri
sende saat farkı bendede menopoz olunca gece uyku yoksevindim alışmana bu gün son demişssin şekere elvada diyorum süper sevindim böyle bir karara
Metan biraz şaşırır, bişey olacağını sanmıyorum. Miktarda çok deyil zaten
sara_28 bacim benim pilav konusundaki düşüncemi paylaşmak istiyorum pilav pişerken yağ giriyor üstüne glisemik indeksi yüksek ben olsam pilav yerine bir dilim tam bugday ekmeği yerdim tercihim ekmek olurdu . Bide kurufasulye proteinde olsa aslında bir karbonhidrat ta içeriyor onun yanında cacık salata yeseydin tursu yerine daha süper olurdu niye dersen zaten kacgundur detox yaptin odemlerin icin simdi tursu yiyerek yeniden ödemin artabilir dikkatli ol. Nacizane fikrim bu....
Buyur bir adet gezegen var, bizim etler yarın gelecek. O yüzden bugün müsaitim. Yarın pek vaktim olmaz.
Kurbanınızı Allah kabul etsin. Nasip olursa seneye bizim izin zamanına denk geliyor, ınsallah seneye tr.de keseceğiz.
Neden zorlaniyorsunki? Ben mesela et ilk geldiğinde güzel yerlerinden tavada kızartmalık keser, hemen kızartırım. Eşim çok sever. Orta boy tencereylede kavurmalık doğrarım. Geriye kalan güzel yerleri 13 ile 15 pay ederim, birer parçada bol etli kemikli et koyarım. Öyle pay ederim. Bu sene evinde kurban kesen tek tük birkaç kişi, bizim 2 hisse olunca en az 25 pay dağıtırım diye düşünüyorum.
Kadayıf dolması 4 5 tane
bizde ayni senin gibi bölüştürdük canım benim k.v. demle birlik olunca etde fazla oluyor enaz 30 poset ayarladik esim , kv. , kp. 3 hisse
benimkinide allah'ım kabul etsin inşallah yurt dışında kesilip dagitilacak ..
rabbim herkeze kesmeyi nasip etsin inşallah
Bayram bizi artilara goturuyor gibi.Menumu yazinca gezegencim yine gebertirim diyip sopasini eline alicak
Sabah : 1 dilim su boregi
Peynir domates salatalik
Ogle : yine bir dilim su boregi
Iki ucgen dilim karpuz
3-4 tane zeytinyagli sarma
Ikindi : Iki top kadar dondurma
Iki tane bayram cikolatasi
Aksam : iki kasik kavurma
Valla baska bisey yemedim gezegenim sadece kavurma
Aboww dunyayi yemisim.Bide minik ejderhayi haketmistim.
Cezama raziyim
Su 2 lt spor 4505 adim
3baklava 1 cikolaçi
ya 2 de olabilir baklava unuttum
@gezegenfeza görmedin demi
Maşallah hatunlar yiyin yiyin listeyi boş verin aşkolsun
Ben diyetde değilim sizin kadar tatlı yemedim size noluyo bayanlar hayırdırsize sopaaa az haydarı getirmek lazım
Saracım serbestken bile menün böyle ya tebrik ederim seni
Yarın için kolay gelsin bacım.
Bende yeni bitirdim neyseki eşim hariç evdeki herkes bi ucundan tutar .ama kesimi yüzmesi vs çok yordu.
Bizimde iki pay rabbım kabul etsin inş.
Birini dagıtıyorum .
Ama aşırı incelerim ben yerleştirirken
Ben kaçtım, kaçamak yapanları vicdanlarına bıraktım
Gereken cezayı vicdanları verir umarım :
Allah kabul etsin ablam.
Bu arada hayırlı bayramlar sevgili takimcanlar
Ablam biz de eilk kez bü bayram kestik. Nasıl 2 pay abla gi 1 payi dagitacak kimi bulabilion. Ben yakınlarımzdan kesmeyen varsa onlara vercem bi.
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar ........ bayramın 2. günü hepinize sağlık huzur mutluluk getirsin inş.
Ben kesmiştim uzun zamandır yemiyodum.dun yedim cok kötü oldum canm valla sana tavsiyem çok değil arada çok az ağıza atmak sonradan zor oluyo.şekeri kesince sonradan yeyince zor çok tez kilo alıyorumGeldigim cok iyi olmus o zamanBen geceleri burdayim. Size sabah olunca bize uyku vakti Baska seker kesen var mi grupta, kim ne uyguluyor pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?