Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aa selam vorones, bu takimdamiydin bilmiyordum. Burda bayram yok malesef. Tatli ikram eden yok ondan gayet kolay yaparim
Evet burdayim bi süredır. takımlarİ severim. 7. Takım lâ baslayan serüven im burda mutlu mesut gidio şükür . Bayadır izindeyim. .sanırım Kilo aldım ama vermeye gelcem geene

Evet burdayim bi süredır. takımlarİ severim. 7. Takım lâ baslayan serüven im burda mutlu mesut gidio şükür . Bayadır izindeyim. .sanırım Kilo aldım ama vermeye gelcem geene
Sen baya bir kilo vermistin sanirim takimlarda oyle hatirliyorum. Benim takim deneyimim yok bu ilk olacak :)

Sen baya bir kilo vermistin sanirim takimlarda oyle hatirliyorum. Benim takim deneyimim yok bu ilk olacak :)
Evet şükür benim ailem gibi oluyor burdaki canlar .aktif olamıyorum tatilde o ayrı . Ama okul baslayinca gene veririm sanki. 2 doğum sonrası 75 ten 58 a. bir 63 ten 58 é deneyimim oldu . Şükr bugüne . bayramlarda aldgm iltifatlar boş is yapmadigimi hissetriyor sukür bugüne

maşallah baya yogunluk gecirmissin iyi bayramlar allah'ım kabul etsin inşallah
amin cümlemiz canım
niye zorlanıyom biliyonmu bacım fazla ince düşünebiliyom eksikmi oldu azmı olur vsvs bide kim kesmiş kim kesmemiş bilmiyom çünkü fazla kimseyle görüşmediğimden acık yabaniyimde

yasom7272 canm ben tek tim.esim malesef isteydi çocuklarla takıldım.park bombostu.onları götürdüm bende
benim eşimde yok habibe hemde yıllardır gittimi 6ay sonra gelir yanlızım diye sakın üzülme ne güzel evlatlarınla vakit geçirmişsin

Yaseminim triliceden yedin mi bacim
tabiki aylinim yedim onlara koca bir dilim koydum kendimede kibrit kutusu kadar oğlumun kuzeni diyo yenge sen niye az oğlumda dediki o sibel can diyeti yapıyor nerden aklına geldiyse epey güldük ona
Hanibem bizim takımın çogu 40 yaş üstü
Fatmanur 46, bendeniz 42 , gezegen bacım43,5
Yasemin sen kaçtın 44 mü?

17 bitti 18den gün aldım bacım46olduk fatmanur bacımla ben

evet gelelim menülerinize aeben bacım üzülmüş şahsen bende üzüldüm niye yediniz okadar tatlı?
Antepia27 fatmacım aşkolsun senden beklemezdim bayramları nasıl geçiriyorduk unutmuşssun
Aylin42Konya su börekleri tatlılar oh maşallah yarında yede göreyim
vorones etipufum sen yiyebilin sen yedikçe kilo veriyon

allah kabul etsin niyetlerinizi bacım

Alistim tabi canim cok sicakkanlisiniz :) yavas yavas daha da iyi taniriz birbirimizi. Muhabbetlerden tanimaya calisiyorum sizleri
sende saat farkı bendede menopoz olunca gece uyku yok sevindim alışmana bu gün son demişssin şekere elvada diyorum süper sevindim böyle bir karara

sende saat farkı bendede menopoz olunca gece uyku yok sevindim alışmana bu gün son demişssin şekere elvada diyorum süper sevindim böyle bir karara

Geldigim cok iyi olmus o zaman Ben geceleri burdayim. Size sabah olunca bize uyku vakti Baska seker kesen var mi grupta, kim ne uyguluyor pek bilmiyorum

Metan biraz şaşırır, bişey olacağını sanmıyorum. Miktarda çok deyil zaten

Dahada yemem canım pilav milav

Çok haklısın ama canım çok çekiyordu bi daha aynı hatayı yapmam önerini dikkate alacam

Allah kabul etsin canım

Allah kabul etsin canım

Kadayıf dolması 4 5 tane

Aboooo ne yaptın kız sen bari bir tane yiyeydin

Allah kabul etsin canım

Kız bu nasıl menü börekler sarmalar ohhhh

3baklava 1 cikolaçi
ya 2 de olabilir baklava unuttum
@gezegenfeza görmedin demi

Hele sen Fatmam niye böyle yaptın daha yediğin ne var de bakem

Maşallah hatunlar yiyin yiyin listeyi boş verin aşkolsun

Ben diyetde değilim sizin kadar tatlı yemedim size noluyo bayanlar hayırdır size sopaaa az haydarı getirmek lazım

Yemedim kız topu topu 4 kaşık pilav iki kare bitter çikolata onada pişmanım

Saracım serbestken bile menün böyle ya tebrik ederim seni

Teşekkür ederim canım ama pişman olmadım desem yalan yerken bile kilo olurmu diye korkarak yedim inşallah olmaz

Allah kabul etsin canım

Ben kaçtım, kaçamak yapanları vicdanlarına bıraktım
Gereken cezayı vicdanları verir umarım :

Vicdanım sızlıyor inan

Allah kabul etsin ablam.
Bu arada hayırlı bayramlar sevgili takimcanlar
Ablam biz de eilk kez bü bayram kestik. Nasıl 2 pay abla gi 1 payi dagitacak kimi bulabilion. Ben yakınlarımzdan kesmeyen varsa onlara vercem bi.

Allah kabul etsin canım

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar ........ bayramın 2. günü hepinize sağlık huzur mutluluk getirsin inş.

Amin canım hepimize inşallah önce sağlık dobra huzur ve mutluluk olsun

Geldigim cok iyi olmus o zaman Ben geceleri burdayim. Size sabah olunca bize uyku vakti Baska seker kesen var mi grupta, kim ne uyguluyor pek bilmiyorum
Ben kesmiştim uzun zamandır yemiyodum.dun yedim cok kötü oldum canm valla sana tavsiyem çok değil arada çok az ağıza atmak sonradan zor oluyo.şekeri kesince sonradan yeyince zor çok tez kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…